pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 marmara 2. öğretim mezunu oldu kardeşim. diploma için herhangi bir ücret talepleri oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 isterlerse verirsiniz, bunun neyini sordun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 kardesi mezun olmasi sebebiyle yapilmis bir sevinc paylasimi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Tmm tmm yollasın cv sini ayarlarız bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 kac para lan bi diploma? ben benimkileri kullanmiyorum, gondereyim birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Almasın kardeşin diplomasını, geçici mezuniyet belgesi <3 Ben de 2009'da mezun oldum hala gidip almadım, bir de fiyatı 300 lira civarındaydı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 aquila said: kac para lan bi diploma? ben benimkileri kullanmiyorum, gondereyim birini. yolla bitane beçelor digri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 300 lira mı oha lan bi de para mı vercez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 sabancı 80 sokmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Koç beş kuruş almadı valla diplomaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Akdenizde 40 almışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 ben para verdigimi hatırlamıyorum zaten son donem 11 ders almistim aklsgdlkadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 beykent0 sakarya 40 aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 300 kusur verdiydim sanki ben de. su an da kayip diploma, yakinda ise giris evraklari icin isteyecekler okuldan isteyince bir daha cikartiyorlardir heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 senko said: 300 kusur verdiydim sanki ben de. su an da kayip diploma, yakinda ise giris evraklari icin isteyecekler okuldan isteyince bir daha cikartiyorlardir heralde? diploma uzun iş ama mezun olduğuna dair kağıt verirler iş yerleri kabul ediyor. diploma için gazeteye hükümsüzdür demen gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Bizim diplomada bir defaya mahsus verilir gibi birşey yazıyordu. Ama diploma yerine geçecek başka birşey veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 orc_lord said: Koç beş kuruş almadı valla diplomaya :D almasın bi zahmet zaten oymuştur yıllarca lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 peki diplomayi kaybetmis olsam bir zarari yok degil mi devamli okuldan o diploma yerine gecen zimbirtiyi alsam olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 devlet degilse bir arkadasininkini tara ustune kendi bilgilerini gir ya aslini kaybettim de ver ciktisini..muhim olan yaptigin is.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Silphatos said: orc_lord said: Koç beş kuruş almadı valla diplomaya :D almasın bi zahmet zaten oymuştur yıllarca lel Burslu / burssuz ayrımı yok ama zaten okulun %70'e yakını burslu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Ben 5 senedir diplomamı almadım btw. Çok zor geliyor Göztepe'ye gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 senko said: peki diplomayi kaybetmis olsam bir zarari yok degil mi devamli okuldan o diploma yerine gecen zimbirtiyi alsam olur? tekrar okuman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 okurum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 deadwoll said: Ben 5 senedir diplomamı almadım btw. Çok zor geliyor Göztepe'ye gitmek. bahçelievlerde okumamış mıydın? bizim diplomaları göztepe getirmemişler gittim bahçelievlerden aldım ben de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 E iyi de yıktılar oraları hep? Sosyal Bilimler Enstitüsünde falan mı acaba diplomalar, gittiğimde alayım avrupa yakasındaysa hala :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar