kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 hello doğru yere mi açtım bilmiyorum. windows 8.1 tablet var ilk aldıgımda güncellemeleri falan yaptım kullanıyordum bir anda ekran yatay ve dikey olarak dönmemeye başladı. ekran dönmesi kitli falan da değil her yerden baktım ayarlara. sonra windows tekrar kurdum düzeldi, ama 2 gün sonra yine dönmemeye başladı. neden olabilir sizce? tablet bilgisayar oldugu için mıknatıslı klavyesi var bazı forumlarda sensoru etkileyebileceği yazıyor olabilir mi böyle bişey? baya sinir bozucu bişey, çok araştırdım ama bulamadım çözümü. belki bilen vardır diye sorıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Tabletin markası nedir ? Tam modeli nedir ? Yazsa idin yardımcı olunabilir belki, ama bu şekilde sadece üfürme olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 dandik çin malı olanlardansa sensörü falan bozuktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 restart atınca düzelmyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 sensör bozuk değildir ya, önceki dönmeyişinde tekrar kurdum win8 düzelmişti. yazılımsal bişey gibi. şimdi de restart attım düzeldi. bu arada win8.1 güncellemesiyle alakalıymış ya buldum sanırım. windows8.1 restart atıcaz yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar