Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OSX platformunda oynanabilen oyunlar basligi

Korax

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Porting Team denen siteye bak. Orada hazır portlar var, oyun yüklenecek sadece. Onun dışında PlayOnMac var, çok daha kolay kullanımı. En düzgün yolu Wineskin'i doğrudan kullanmak.

PlayOnMac ile başla, biraz öğrenince Wineskin'e geç. Porting Team ise Wineskin ile hazırlanmış hazır Wine kurulumları, içine oyun normal Windows'a yükler gibi yüklenecek sadece. Wineskin ile tüm ayarları senin yapman gerek, ayar dediğim zor bir şey değil ama. O ayarlar için de Winehq'ya bakacaksın, orada varlar. Linux için ya da OS X için olması fark etmez ayarların.

Akşam Skyrim ile yaptıklarımı anlatırım. Ama bazı oyunları Windows ile yükleyip oradan Wineskin'in içine atmak gerekiyor, Skyrim de öyleydi.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Son zamanlarda çıkan bütün rpgler : wasteland 2, divinity origins, pillars of eternity. Destekliyor hep.

İndielerde baya destekliyor.

Borderlands 2 sanırım çalışıyor mac için

bunlar mesela intel graphics card li olan modelde nasil calisiyor

artik konsol oyuncusu oldugum icin yeni pc almiycam mac alicam. ama alirken 2.5k bayilip nvidia kartli olandan mi alayim yoksa misal 13'' macbook pro intel graphics ile oynaniyor mu misal wasteland 2 veya poe?

destekliyor anladim ama adam gibi mi destekliyor misal
Sosyal ağlarda paylaş

Ben macbook air ile sanırım football manageri oynadım baya hızlı bir şekilde external hddden çalıştırmama rağmen, onun dışında indieler iyidi, heroes of storm çalışıyor oynanır meh.

hmm

bide wasteland 2 sanırım oynanır, ki bu air 4gb ram filan baya düşük spec. Herhalde prolarda sorunsuz oynanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi buarada vmware kullaniyodum yillardir herturlu windows ivir ziviri icin. Parallels oyun icin daha iyi diye bi cok kez okudum, dun test etmek icin indirdim 12gb ram verdim guest os'a ve 2gb ekran karti icin. Ultra ayarlarda benchmark yaptim unigine heaven ile, sonuc olarak 10 fps mac'ten dusuk sonuc aldim ama akici bi sekilde gecti, far cry 4 yukluyorum simdi denemek icin.

Bi kac detay daha var, mac'te benchmarki sadece opengl ile yaparken guest os'ta directx 11 ve 10 destekliyo sadece. Bu da sanirim guest os virtual gpu oldugundan opengl ile olmuyo. Birde guest os'ta tessellation aktif etsemde sonuc kisminda off olarak görunuyo ki sanirim aktif olmuyo.

Neyse muthis ötesi sonuc almasamda vmware'dan cok daha iyi sonuc aldim. Bide vsphere, esxi 5.5 diye bi mevzu var, bununla gpu passthrough olarak kullanilabilme sansi var netekim cok karisik geldi tam olarak oturup okumadim konulari. Ilgilenen olursa bilgi olsun buda böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...