Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boomerang hakkında...

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ağaçtan boomerang yapmayı planlıyorum.Can sıkıntısı işte :P
Yapabilirmiyim sizce? Hazır alması kolay.ben kendim yapıp uğraşmak istiyorum.
Aranızda boomerang sahibi olmuş hatta yapmaya çalışmış biri varmı diye soracaktım?
Benim bi arkadaş kafaya taktı bunu.Yapmış kendisi 3-4 denemede geri dönecek şekle getirmiş.o son denemesinde nerdeyse kafasına çarpıyormuş alet.
aslında resimlere bakılırsa kolay gibi.

[spo1=(büyük)siyah boomerang][/spo][signature][hline]i love this game!
youth only zone!

Sosyal ağlarda paylaş

bende var bitane avusturalyadan gelme. Süper bişi fakat seneler geçti bikere denemedim kırılır diye bide manevi değeri var rahmetli teyzem almıştı.

edit:deerslayer'a çok benziyo.
[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 06 Ocak 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Görğndüğü kadar kolay değil.

Kanatların belli yerlerinde kalınlaşmalar belli yerlerinde incelermeler var.
Kavıslerin capları falan herşeyı belli.

Masif yamassın zaten iki ceviz' birleştirip alıcaksın eline maket bıcağını ınce ınce sonrada zımparalıycaksın, sürtünmeyi azaltmak ıcın vernik sonrada atıcaksın oraya buraya bi bakmışsın ek yerinden kırılmış =)

ama bence dene zevkli bir işl olur.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ahah absolut birini öldürmedin inşallah o gece :D

bu arada onun matematiksel cart curtları vardır kolay değildir öle[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

@Abso: LOL :D

Bazen hobi dükkanlarında görüyorum bayaa tatlı şeyler aslında evimde olsun isterim ama doğru dürüst frizby (böylemi yazılıyo?) bile tutamaken onu nasıl tutcaz orasını bilmiyorum? Hem kullanmasıda kolay değil diye biliyorum öyle her atan geri dönmesini sağlıyamıyo...[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 06 Ocak 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
İşin komiği bumerangı attıktan sonra bir de mal gibi tetikte bekledik ulen bir yerden gelip kafamıza gözümüze çarpmasın diye.

İLk mesajda will save tutmuştu ama bunda dayanamadım yarıldım.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...