Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Arkadaşlar ağaçtan boomerang yapmayı planlıyorum.Can sıkıntısı işte :P Yapabilirmiyim sizce? Hazır alması kolay.ben kendim yapıp uğraşmak istiyorum. Aranızda boomerang sahibi olmuş hatta yapmaya çalışmış biri varmı diye soracaktım? Benim bi arkadaş kafaya taktı bunu.Yapmış kendisi 3-4 denemede geri dönecek şekle getirmiş.o son denemesinde nerdeyse kafasına çarpıyormuş alet. aslında resimlere bakılırsa kolay gibi. [spo1=(büyük)siyah boomerang][/spo][signature][hline]i love this game!youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Spoilerdakini biz giyisi askısı olarak kullanıyorum :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bu arada deerslayera koptum.. Bende onun dragonslayer bumerang versiyonunu istiyorum =)..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bende var bitane avusturalyadan gelme. Süper bişi fakat seneler geçti bikere denemedim kırılır diye bide manevi değeri var rahmetli teyzem almıştı. edit:deerslayer'a çok benziyo. [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 06 Ocak 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Görğndüğü kadar kolay değil. Kanatların belli yerlerinde kalınlaşmalar belli yerlerinde incelermeler var. Kavıslerin capları falan herşeyı belli. Masif yamassın zaten iki ceviz' birleştirip alıcaksın eline maket bıcağını ınce ınce sonrada zımparalıycaksın, sürtünmeyi azaltmak ıcın vernik sonrada atıcaksın oraya buraya bi bakmışsın ek yerinden kırılmış =) ama bence dene zevkli bir işl olur.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Çamdan eksiz yapacam Cuce. bi sitede planını falan buldum ama milimetrik ayar istemiyor o kadar be? çeşitli şekillerde gördüm incecik bile var .geri dönmezse beni terkederse darılırım zaten.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 House of The Flying Daggers rulz diorum baska da bisey demiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 onu yapması zor ivmesini zartını zurtunu iyi ayarlaman gerekir yoksa atarsın,attığınla kalırsın geri dönmez.zaten önemli olan yapması falan değil attıktan sonra geri tutabilmen tutamazsan ağız burun mahvolur :)[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Tutmak dediğimiz olay zaten baya usta işi, genelde atıyosun sorna cekiliyosun kenara =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Yılbaşı armağanı eşim almıştı seneler önce ilk denememizde alkolünde etkisi ile karanlığa karışıp kaybolmuştu :) Ama tabi o kafayla ayıya taş atar gibi fırlatmıştık :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ahha abso yatırdın yine beni..[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Star Wars dünyasında bir duvarda görülmüş yazıdır Bunu yazan Tosun Güç seninle olsun Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Abso bumerang giderken ki yüz ifadeni merak ediyorum doğrusu :)[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ahah absolut birini öldürmedin inşallah o gece :D bu arada onun matematiksel cart curtları vardır kolay değildir öle[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Avusturalyali aborcinler yapmış da siz mi yapamıycaksınız yav :) adamlar av için kullanırmış, biz ise eğlence olsun diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hiç kolay değil. elinde hazır bi plan olmadan imkansız. bumerangın asıl olayı, senin koyduğun resimlerde görülmeyen 3d kıvrımlar. mühendislik harikası diyebiliriz hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 @Abso: LOL :D Bazen hobi dükkanlarında görüyorum bayaa tatlı şeyler aslında evimde olsun isterim ama doğru dürüst frizby (böylemi yazılıyo?) bile tutamaken onu nasıl tutcaz orasını bilmiyorum? Hem kullanmasıda kolay değil diye biliyorum öyle her atan geri dönmesini sağlıyamıyo...[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 http://www.imaging.robarts.ca/~mmalat/Blagues/Video/Boomerang.mpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 oha be abi adam aşmış izleyin millet bumerang şavunu. BOOMERANG YAPACİN[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Adam tek başına William Tell cilik oynamınş[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 diyecek pek bişi yok mükemmel ya..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Kelle gitseydi dehşet görüntü olurdu ama.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ahah o değil de dönüp dolaşıp sunucuyu vursa :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 İşin komiği bumerangı attıktan sonra bir de mal gibi tetikte bekledik ulen bir yerden gelip kafamıza gözümüze çarpmasın diye.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 timsahın ağzına kafasına sokan eleman gibi bişey olsa güzel olurdu :D[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Star Wars dünyasında bir duvarda görülmüş yazıdır Bunu yazan Tosun Güç seninle olsun Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Absolut, 06 Ocak 2005 02:11 tarihinde demiş ki: İşin komiği bumerangı attıktan sonra bir de mal gibi tetikte bekledik ulen bir yerden gelip kafamıza gözümüze çarpmasın diye. İLk mesajda will save tutmuştu ama bunda dayanamadım yarıldım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar