4dv3nt Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Eğitim İçeriği Introduction To Programming (100 Saat) Introduction to Programming and .NET Microsoft Visual Studio 2013 Interface Algorithm .NET Variables and Data Types Errors and Error Handling Decision Structures and Operators Loop Array Methods String, Math, DateTime Methods Object Oriented Programming Programming in C# Database Programming (65 Saat) Introduction to Database Designing a Database and Normalization Introduction to SQL Server 2014 and its Toolset Working with Data Types Designing and Implementing Tables Ensuring Data Integrity through Constraints Implementing Table Structures in SQL Server 2014 Designing and Implementing Views Designing and Implementing Stored Procedures Designing and Implementing User-Defined Functions Creating Highly Concurrent SQL Server 2014 Applications Handling Errors in T-SQL Code ADO.NET Querying and Manipulating Data Using Entity Framework Web Programming - Programming in HTML 5 with Javascript and CSS3 (25 Saat) Overview of HTML and CSS Creating and Styling HTML5 Pages Introduction to JavaScript Creating Forms to Collect Data and Validate User Input Communicating with a Remote Data Source Styling HTML5 by Using CSS3 Creating Objects and Methods by Using JavaScript Creating Interactive Pages using HTML5 APIs Implementing an Adaptive User Interface Creating Advanced Graphics Animating the User Interface Creating a Web Worker Process Web Programming - Developing ASP.NET MVC 4 Web Applications (60 Saat) Develop MVC Models Develop MVC Controllers Develop MVC Views Optimize the Design of a Web Application for Discoverability by Search Engines Write Server-side Code for Web Forms Optimize Data Management for Web Forms Ensure Quality by Debugging, Unit Testing and Refactoring Secure a Web application Apply Master Pages and CSS for a Consistent Application UI Develop Client-side Scripts and Services for a Responsive, Rich and Interactive UI Implement Advanced AJAX in a Web Application Deploy a Web Application Mobile Programming (50 Saat) Overview of Service and Cloud Technologies Creating and Consuming ASP.NET Web API Services Extending and Securing ASP.NET Web API Services Creating WCF Services Designing and Extending WCF Services Implementing Security in WCF Services Windows Azure Service Bus Hosting Services Deploying Services Windows Azure Storage Windows Phone 8 Development Mobile Controls and Layouts Push Notification Bitirme Projesi (2 Ay) 300 saatlik eğitimin sonunda yer alan ve 2 ay süren bitirme projesi ile içerikteki tüm konuların pekiştirilmesi sağlanır. Aynı zamanda tüm içeriğin uygulanmasını gerektiren üst düzey bir gerçek hayat senaryosunu olan bu proje sayesinde sektöre hazır hale gelmeniz hedeflenir. selam yazılımcı patiler eylül ayında kandaya göç etmek gibi bir planım var ve gitmeden önce orada iş bulma ve para kazanma sürecini kolaylaştırmak için kendime yatırım yapmaya çalışıyorum. ağustos sonuna kadar bitecek olan bu eğitim ve sonrasında alınmış microsoft sertifikası yurt dışında ne boyutta işe yarar? bu eğitim sonrası freelance ufak tefek işler yapabilir miyim? birde en önemli soru bu eğitim 4500 tl eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 freelance yazılımcılık hep hintlilerin elinde onu söyleyeyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 içerik güzel, o para verilir ama sonrası sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bence kurslardan sonra 1 sene civar ıbi tecrübe edin gitmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 CCNP, OCP gibi daşşaklı bir sentifikan olmadıkça sentifika hiçbi işine yaramaz. onlarda tek başına işe yaramaz zaten sadece +1 verir. kanada da burada bir şirkette çalışmadan iş bulamazsın, sanırım yazılım/bilg. mühendisliği mezunu da değilsin. önce burda işe gir tecrübe kazan sonra bakarsın yurtdışına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bosver, baska is bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 o en doğrusu akıl karı değil yazılımcı olmak güya bugün izinliydim ama şu an fazla mesai yapiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 yazılımcılar modern dünyanın maden işçileri gerçekten bizim yazılımcıya ben çok acıyorum, adam hep çile hep dert içinde, ne hafta sonu rahat edebiliyor ne bayram seyran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 iyisi çok iyi para kazanıyor ama asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 yüzsüz yatlar katlar içinde hala yoo diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 define çok iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 şu senkonun parasıyla dövmesi sequodan daha itici hale geldi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 yeter lan paranda değil gözümüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ne istion anakart? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 panpa bi laptop işimi görür ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 senko benden biraz fakir düşünün ne kadar zengin olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 monster mı istersin alienware mi bilemedim ikisini de gönderiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ben senkonun zenginligine inanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 pft ohoo int kr abi bi finans sektorunde yok iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 adamin balik zokasi bile var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 kanadaya bi tutunayım anakartlar benden diyecektim ki senko varken haddime düşmez açıkçası burda işletme mühendisliği okudum bütün kariyerimde aile şirketi ile uğraşmak olduğundan kanadada 0dan başlayacağım hayata. Büyük ihtimalle finans yüksek lisansı yapıp en azından master yaptığım süreçte freelance-part time olarak az bişi kazanabilir miyim diye düşünüyordum yazılım işini ama tüm tadım kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 mcdonaldsta calis dah iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar