Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 120 ile giderken frene abanıp o heyecanla birde motor freni yapmayı başaran varsa burda elini öperim :=) Ha bir de aracınız DSG şansızmanlı olsa büyük ihtimalle çarpışma daha yumuşak olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bustrap Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Yazmaya üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bustrap Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Neyse, o araçta kampana yok arkada 14 disk var. Debriyaja basıp motor-tekerler ilişkisini öldürmemiş ve son metrede el freni çekmemiş olsan panik freni+kompresör ile o araç dururdu. Tabi sen connecti farkettiğin anda araç ivmelenmede değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 oldukça mesafeden 110 ile nasıl duramıyonuz lan 2014 model vw ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/132/887/tumblr_lmkfgyXicI1qe11kdo1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Dark_Soul said: 120 ile giderken frene abanıp o heyecanla birde motor freni yapmayı başaran varsa burda elini öperim :=) Ha bir de aracınız DSG şansızmanlı olsa büyük ihtimalle çarpışma daha yumuşak olurdu. Motor freni yapmak için o an debriyaja basmamak yeterli. O kadar kısa sürede viteş düşürerek motor frenini şiddetlendirmek mümkün değil tabii ama hiç yoktan iyidir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Takip mesafesi koyunca araya mutlaka biri giriyor. En azindan ben Istanbul trafiginde mesafe koymayi beceremedim :) Bir de tekerlerin kabak degilse 2014 VW'nin durus mesafesi genelde iyidir. Aynisini TEM'de 3 gün önce Almanya'ya dönerken yasadim. Benim Passatla önümdekine en fazla 30 metre mesafede 120 ile giderken full frenle gayet güzel durduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 sol ayağını kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 akinci said: Takip mesafesi koyunca araya mutlaka biri giriyor. En azindan ben Istanbul trafiginde mesafe koymayi beceremedim :) Bir de tekerlerin kabak degilse 2014 VW'nin durus mesafesi genelde iyidir. Aynisini TEM'de 3 gün önce Almanya'ya dönerken yasadim. Benim Passatla önümdekine en fazla 30 metre mesafede 120 ile giderken full frenle gayet güzel durduk. ya şu dediğin büyük yalan, yapmana imkan yok. al link sana: http://www.abs-bv.nl/en/home/467-double-the-speed-four-times-the-braking-distance yazma niyazi, atma ziya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 120 ile giderken thinking 33 diyor işte. öndeki bastığında 33 metre dünüşüp bassa 3 metre ile kurtarmıyor sadece. öndeki araba renault symbol gibi dandik frenli bi arabaysa doğru olma ihtimali var. kaldı ki öndeki araba arkayı kontrol ederek full abanmamış da olabilir vs. bir sürü değişken var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 wv 100-0 daha kötüdür belki symbolden megane'dan falan kötü symbol bulamadım ama baya kötü yani sallamayın bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 symbol kullandım ben durmuyor o yüzden örnek verdim. 2012 symbol değişik bir araba, şahinden falan kötü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Öndeki Connect tarzi bir aracti. Evet yalan söylüyorum, cok büyük haz veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 3 ay önce ileri sürüş kursuna gittik şirket araçlarıyla. 1 tane station focus 2012 model, 1 tane station megane 2014 model bir de dsg 2012 passat var. en kötü durma mesafesi ıslak zeminde de kuru zeminde de passattaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar