Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hızlı Arabayı Durdurmanın İpuçları (!)

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Dark_Soul said:

120 ile giderken frene abanıp o heyecanla birde motor freni yapmayı başaran varsa burda elini öperim :=)

Ha bir de aracınız DSG şansızmanlı olsa büyük ihtimalle çarpışma daha yumuşak olurdu.

Motor freni yapmak için o an debriyaja basmamak yeterli. O kadar kısa sürede viteş düşürerek motor frenini şiddetlendirmek mümkün değil tabii ama hiç yoktan iyidir :p
Sosyal ağlarda paylaş

Takip mesafesi koyunca araya mutlaka biri giriyor. En azindan ben Istanbul trafiginde mesafe koymayi beceremedim :) Bir de tekerlerin kabak degilse 2014 VW'nin durus mesafesi genelde iyidir. Aynisini TEM'de 3 gün önce Almanya'ya dönerken yasadim. Benim Passatla önümdekine en fazla 30 metre mesafede 120 ile giderken full frenle gayet güzel durduk.
Sosyal ağlarda paylaş

akinci said:

Takip mesafesi koyunca araya mutlaka biri giriyor. En azindan ben Istanbul trafiginde mesafe koymayi beceremedim :) Bir de tekerlerin kabak degilse 2014 VW'nin durus mesafesi genelde iyidir. Aynisini TEM'de 3 gün önce Almanya'ya dönerken yasadim. Benim Passatla önümdekine en fazla 30 metre mesafede 120 ile giderken full frenle gayet güzel durduk.

ya şu dediğin büyük yalan,
yapmana imkan yok.

al link sana:
http://www.abs-bv.nl/en/home/467-double-the-speed-four-times-the-braking-distance

yazma niyazi,
atma ziya.
Sosyal ağlarda paylaş

120 ile giderken thinking 33 diyor işte. öndeki bastığında 33 metre dünüşüp bassa 3 metre ile kurtarmıyor sadece. öndeki araba renault symbol gibi dandik frenli bi arabaysa doğru olma ihtimali var. kaldı ki öndeki araba arkayı kontrol ederek full abanmamış da olabilir vs. bir sürü değişken var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...