Auril Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Lyv said: Bahçeye benzin döktüm diye yazı as sinemciğim adamlar o kadar öküz ki kendi götünü yakma pahasına gene atarlar o izmariti sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ben aile çakmasın diye bunu yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 cabiria said: ben aile çakmasın diye bunu yapıyorum. kaçıncı kat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 emree bey??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 efendim conem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 moriarty said: emree bey??? arda bey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bu arda bey olamaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 arda bey böyle şelyer yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 valla yapam kim beyse sıçıcam balkonuna dişe diş kana kan boka bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 git sıç abi aynı apartmandasınız. yemiyo mu yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 sniper çalışıcam işte bi de gidip ben mi sıçam uzaktan bok bombardımanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ama daha güzel fikirler bekliyordum ya çıkmadı ya koca patiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 http://www.milebas.com/slike/Ivica%20Buzuk%202002%20c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Auril said: Lyv said: Bahçeye benzin döktüm diye yazı as sinemciğim adamlar o kadar öküz ki kendi götünü yakma pahasına gene atarlar o izmariti sevgiler... Abi o zaman tut bi arkadaşını anketör gibi giydir. Ver eline bir karton Marlboro. Ne kadar sıklıkla sigara içiyorsunuz hangi marka diye sorsun. Cevaplar karşılığı bi paket de Marlboro bırakacağını söylesin. Kimin yaptığını bulursun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 iletisim kurmayi neden denemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 kapılarına kesik at başı bırak dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 kesik at basi yataga konur bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 1. bahçe katı sux 2. taşın 3. fakirlere ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 izmaritleri toplayıp kapılarının önüne bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Atan daireye gidip açık açık konuş atmaya devam ederseniz yasal haklarımı kullanmak zorunda kalıcam diye uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 kimse "gidip konuş" dememiş. sonra akp neden reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 tuvalete kaşık atarlar. dibi tutan yemeği atarlar. don atarlar. prezervatif atarlar. aklına gelebilecek her şeyi atarlar. sonra da balkona çıkıp sigaralarını içip bittiğinde izmaritini aşağı atarlar. aynı adamlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 barajı geçemeyen partiye oy atarlar yazmayı unutmuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 mal gibi ota boka mesaj atar, çiğneyemeyecekleri lokmayı ısırırlar'ı da unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ben hdp yi kastetmiştim niye alındın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar