Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Selam arkadaşlar, Çıkacağım evde küvet + sürgülü cam kapı şeklinde standart bir düzenek var. Buradan tekneyi komple söktürüp yerleri ve duvarları fayans/seramik kaplatmak, bir ucuna oturmalık bir çıkıntı koydurmak, önüne de tamperli camdan kabin/kapı düzeneği koydurmak istiyorum. Kabataslak aşağıdaki gibi çizdim; İstanbul'da böyle bir işi, taşları ve duşakabini de katalogdan vb. seçtirerek ayarlayabilecek firma veya ustalar biliyor musunuz? Armut'tan teklif istedim, 2 gün oldu ses yok, belki vardır yaptıran ya da bilen dedim. Anadolu yakası tercihim ama çok da fark etmez. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Seks meks diye troll bile çıkmamış lan, umudum kırıldı resmen, yaptıramayacağız herhalde bu işi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 abi istanbul'u bilmem de, toplamda 6 şehirde yaşadım şunu yapacak usta görmedim. en iyisi bu diye önerdikleri adamlar bile işin içine sçıp gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Abi ne var bunu yapmakta abartmışsın sen. Çok rahat yapar işin uzmanı ustalar. Paran falan varsa iç mimar bul birkaç tane sor onlara. Tanıdıkları bu işi yapacak tonla usta vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 bence fayansla falan uğraşma ben granit duş tekne kestirdim mesela gayet de şık oldu oturma kısmını da halledebilirler ama gereksiz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 temsili http://www.altasgranit.com/sites/default/files/styles/watermark_ekli/public/2_14.png?itok=jMPeLFs8 http://mermerci-granitci.com/yonetici/dosyalar/t_DSC00088.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 kendim yapacağım diyorsan know how tutosu veririm. ustanınkinden ucuza da gelir. yapmayacağım diyorsan da en yakın villeroy&boch a gir. orada hallettir işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 ben salona jakuzi istiyorum televizyon karşısına. onu nasıl yapıcaz asıl. portatif bi şey olması lazım evden çıkarken götürebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Çıkıntıyı istemesen heryer yapar da çıkıntı olayı sikuntu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 kompozit döktüreceksin o zaman reçine esaslı. motorunu arıtmasını kendin manuel takacaksın, çok da hafif olur öyle kompozitle. duvar kenarından da getireceksin tesisat borularını. pis su gideri sıkıntı olur bi. eğer onu da bir şekilde çözersen evinin ortasında y...k gibi bir jakuzi yapabilirsin kendine. ya da hazır al. hazır alırsan da su gideri problemin olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 motörü yanıyo hemen diyolla hazır olanların ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 moriarty said: ben salona jakuzi istiyorum televizyon karşısına. onu nasıl yapıcaz asıl. portatif bi şey olması lazım evden çıkarken götürebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar