Anhora Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Gitmedim gitmedim, buralardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 said: Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim bu yüreğe ben söz verdim, Hiçbir harfi, sensiz bir cümleye kurban etmedim. Şemsi Tebrizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Beni hayatına sokanın, ben hayatına sokarım. Yok lan böyle değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 said: Başkasının yanlışını büyüten kişi, kendi hatasını unutur Hz. Ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 said: Biz ortadayız, ileri giden döner bize kavuşur, geride kalan koşar bize yetişir. Hz. Ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Pek özlü değil ama güzel bir anekdot: "Bir keresinde, bir senatörün bana, CIA hakkında sohbet ederken, "CIA"in önünde neden "the" takısı kullanmadığımızı sorduğunu hatırlıyorum. Ben de ona şunu sordum: "Siz, Tanrı'nın önüne "the" takısı koyuyor musunuz?" The Good Shepherd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 "Dünyanın en iyi eğitim görmüş, motivasyonu en yüksek insanlarını işe alın ve işe yaramaz bir sistemin içine yerleştirin. Göreceksiniz, her seferinde kazanan sistem olacaktır." Garry Rumrill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 said: zulme susan dilsiz seytandır Hz. Ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 30 yaşında yaklaşık 10.000 gün yaşamış oluyorsunuz. Peki, aslında 10.000 gün mü yaşadınız, yoksa 1 günü 10.000 kez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 30 yaşında 11bin gün yaşamış oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Senin 1 günü defalarca yaşadığın kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 said: Testi olmasaydı "su" yu nerde, nasıl saklar, muhafaza ederdik. Testinin kıymetini bildik de içindeki suyu unuttuk. İçindeki su olmasaydı neye yarardı testi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 said: İnsanın gerçek tanrısı hayatını yönlendiren şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 said: Hayalle yaşayan yarramı alsın Namık Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 içimde kanser olacağına götümde konser olsun derler osurduktan sonra :P bi de abim hep bedavaya güneş doğar diyerek motive etmiştir beni sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 I do not know where family doctors acquired illegibly perplexing handwriting; nevertheless, extraordinary pharmaceutical intellectuality, counterbalancing indecipherability, transcendentalizes intercommunications' incomprehensibleness. http://www.bash.org/?406381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 said: Olsun be aldırma Yaradan yardır. Sanmaki zalimin ettiği kârdır. Mazlumun ahı indirir şâhı. Herşeyin bir vakti vardır. Yunus Emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 I'm just humble servant against to spoiled pati lobby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 even the mona lisa is falling apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 said: denizin yok ama dümenin çok angara Balalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Aluriel said: I'm just humble servant against to spoiled pati lobby. Ahahaha yeni gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 İmsakiye'ye göz gezdirirken, üzerine yazılmış "Ne ol, Ne Olma" başlıklı sözler dikkatimi çekti. Paylaşayım dedim. (Değmez ya.) [list] [*] Elini aç, Kapını aç, Gözünü aç, ama Ağzını Açma. [*] Emek ver, Kulak ver, Bilgi ver, ama hiçbir zaman Boşverme. [*] Doğrul, Devril, ama Eğilme. [*] Yaklaş, Konuş, Tanış, ama Uzaklaşma. [*] Eşini beğen, İşini beğen, Aşını beğen, ama Kendini Beğenme. [*] Paranı ver, Gönlünü ver, Selam ver, ama Sırrını Verme. [*] Hedefe koş, Cihada koş, Yardıma koş, ama Şirk Koşma. [*] Davet et, Hayret et, Affet, Tövbe et, ama İhanet Etme. [*] Seslen, Uslan, ama Yaslanma. [*] Günlerini say, Servetini say, Büyüklerini say, ama Yerinde Sayma. [*] Okumaktan zarar gelmez, oku, ama Lanet Okuma. [*] Ev al, Araba al, Abdest al, ama Beddua Alma. [*] Rakibini geç, Sınıfını geç, ama [i][b]Gülüp Geçme. [*] Zulmü devir, Nefsi devir, ama Çam Devirme. [*] Satıcı ol, Alıcı ol, Kalıcı ol, Bulucu ol, ama Bölücü Olma. [*] Fidan büyüt, Garip doyur, Çocuk besle, ama Kin Besleme. [*] İtil, Atıl, ama Satılma. [/list] Bunları bildiğim halde, hala yarısından fazlasının tersini yapmam da ayrı bir aptallık. Ne zaman adam olacağım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Ankara oyle bi yer ki deniz yok ama boguluyosun can yucel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar