Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 25. Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 22 Mart Pazar - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hakemlerin kasıtlı hata yapıp yapmadığını hakemler bilir. dışarıdan sen bir tarafını sabahtan akşama kadar da yırtsan bilemezsin. insandır, hata yapar.

tsk kasten adam öldürmez. ama tsk düşmanı olan, vatan haini olan adamlar bunu iddia eder. birkaç özel olayı genele mal etme yarışına girer.
Mesaj tarihi:
işte fenerbahçe lehine hep o birkaç özel hata.

hangi hakemi hangi maça vereceğini, hangi fikstür çekiminin fenere daha uygun olacağını aziz yıldırıma soran dalyaraklar gördü bu ülke.

ama tabi onlar da hep paralel yapı ürünüydü, yok sayıldılar komple.
Mesaj tarihi:
hani akp kafası diye eleştirdiğimiz kafa var ya, aslında kuddusi gibi standart türk kafası.

kendine yapılmayanı yok sayan, görmezden gelen çakal ruhlu insan tipi.

hayır yani yanlış anlama türk insanı bu. farklı değil akpsi chp si.
Mesaj tarihi:
töre fuck off dedi diye kirmizi +3 mac ceza yedi mi ?
emre 2 kere Beşiktaş maçında fuck offlari havada uçurup yedek kulübesine saldirdi da kart cikti mi ?

bunlara cevap veriyorsan ver bos yere ağlama qqsu yapma.

eşit şartlarda mücadele edelim yeneni alkislamayi sizden iyi biliriz
Mesaj tarihi:
Esh said:

hani akp kafası diye eleştirdiğimiz kafa var ya, aslında kuddusi gibi standart türk kafası.

kendine yapılmayanı yok sayan, görmezden gelen çakal ruhlu insan tipi.

hayır yani yanlış anlama türk insanı bu. farklı değil akpsi chp si.

Yok. asıl şu yaklaşım bu ülke insanının kafası.
ben aynı hata fenerbahçeye de yapılıyor,galatasaraya da,beşiktaş'a da ama daha çok anadolu takımlarına diyorum.

budur.
daha bu söylediklerimin anlaşılmayacak bir yanı var mı?
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

töre fuck off dedi diye kirmizi +3 mac ceza yedi mi ?
emre 2 kere Beşiktaş maçında fuck offlari havada uçurup yedek kulübesine saldirdi da kart cikti mi ?

bunlara cevap veriyorsan ver bos yere ağlama qqsu yapma.

eşit şartlarda mücadele edelim yeneni alkislamayi sizden iyi biliriz

olm, koridorda verdiği açıklama yüzünden volkan 4 maç ceza yedi.
siz ne anlatıyorsunuz?
adaletsizlik varsa herkese yapılıyor.
yanlış varsa, herkese yapılıyor.

aldın cevabını sanırım.
ağlama.
otur yerine.
Mesaj tarihi:
gs maçında yan hakemin alnına birşey geliyor, hala anlamadım ben gerçi nasıl alnına geldiğini taraftarlar arkasında kalıyor. bu maçta kale arkalarını kapattılar. bu maçta küfür edilmiş ben duymadım herhalde lig tv kıstı, gelecek iç saha maçında gene tribun kapatma cezası. fener kadar çeken bir takım yok şu olayı, hiç tolerans yok sürekli ceza alıyoruz. kasada para kalmadı.
Mesaj tarihi:
orası da futbol alanina dahil sonuçta. açıp kurallara bakarsan görürsün.
beşiktaş bursa maçında stad dışında olanlar yüzünden verilen cezalar gibi.

ya da fernandes soyunma odası kapısını tekmeledi diye ekstra bir mac ceza alıp fener maçında oynayamadigi gibi.

ben kalktım sen otur buyugumsun
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Llama said:

applev0dka kızma ama fuck you dedi töre

e tamam ben de onu diyorum .d fuck you. fuck off neyse işte küfür etti hak ettiğini aldı. 3 mac olarak. peki emre ?

fuck off diyor emre
ondan ceza yok :D
Mesaj tarihi:
Emre konusu cidden saçmalık ama ya. Bjk tv den demişler ya, sen kime güveniyosun bu kadar diye, hakkaten adamın arkasında uzun adam falan var galiba.

birisi fuck you derse 3 maç ceza, caner lan dedi (ki çok saçma şu olay dfdsf) 2 maç ceza, emre nerdeyse her maç küfür ediyo, bilic e fuck off çekiyo, neymiş, fuck off küsür sayılmazmış. Süper Lig bildiğin TR bürokrasisinin bi küçük modeli, her şey adamına göre.

He ayrıca bilic de masum değildi o pozisyonda. Hakemler hep fener lehine kararlar veriyor demek için de maçları gerçekten hiç tarafsız izlemediğinizi çıkarıyorum. Bu sene bi sürü penaltı verildi fener e ama verilenlerin yarısından fazlası kadarı da verilmedi, kaç tane hatalı ofsayt çalındı, kaç maçta adamlar biçti attı sarı çıkmadı falan. Oturup lig başından yanlış verilen kararları hesaplasak aleyhimize verilenler daha çok çıkabilir yani. Ki Kuddusi bu konuda doğru söylüyor, fener gs bjk için bu böyle. hakemler sizi tutuyor Q.q artık çok saçma geliyor.

Ha ama birisi gerçekten gs maçının devre arasını açıklarsa sevinirim mesela bu daha sıkıntılı bi olay 8-)
Mesaj tarihi:
Atacaktı Emre ve Bilic'i çiçek gibi maç olacaktı.

Beşiktaşlıların ben yenildikleri için bu kadar isyanda olduklarını sanmıyorum.

Şu Volkan, Emre tier adamların yaptıklarının kar kalması adamı kudurtuyor. Üstüne de kaypak bir İsmail Kartal. Adam da ki mide artık işkembe oldu herşeyi yutmaktan.
Mesaj tarihi:
aynen bu işte.
eşit şartlarda yarisalim. kaybedersek de tebrik ederiz. ama atiba çizgiye bastı diye derbiye eksik çıkıyoruz aynı hakem 2 hafta sonra 7 tane adam 2 metre icerdeyken penaltı arttırıyor.
bizim küfürler 3 mac ceza. adamin küfürler aslında saha dışında iyi insan diye kapatılıyor.

kimse ayrıcalık istemiyor
Mesaj tarihi:
he ya.
da sana sormam gerektiğini bilmiyordum.
cevap vermeyince amma agladiniz ya oluyor.
ülkede it kopuk korunmasina alışkın olduğumuz için tabi Emre'ye böyle yaklasmaniz garip gelmiyor.

adalete fener yak diyene kadar emre ceza alsın diye adalet lobisi yapsanıza siz.
  • Yeni Oluştur...