Anhora Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 LG G3 için ekran koruyucu arıyorum. Darbe emici diye satılan ürünler işe yarıyor mu? Düşmeye karşı korusun istiyorum. Tempered var. Çok çeşidi var. Hangi ürünü ve markayı tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 http://i.ytimg.com/vi/dBxQn_0yDpM/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/2270/0000002417.600x338.jpg?t=1342306398 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 çok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 cons'un paylastıgını hatırlamayanlar liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 98'le başladık biz. 95'i nereden hatırlayayım. Edit: 98'de de varmış. Hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Yok mu hiç telefonuna ekran koruyucu takan bir şahıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 tepred diye satılanlar var. etrafa da uag takıcan tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Amazon Şuradan alsak gümrükte sorun yaşamayız herhalde? Zaten bütün masraflar check out'da alınıyor. Edit: Pek güvenemedim bunlara ekrana darbe aldığında kırılabilir. Buff ya da Dafoni'yi alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Ekran koruyucu gereksiz. Naked devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Ben çok düşürüyorum telefonu. Önceki telefonumun da ekranını düşürerek kırdığım için mecbur alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 bende şu var http://www.vatanbilgisayar.com/ip-765-tempered-glass-iphone-6-plus-55-cam-ekran-koruyucu.html Köşesinden ufacık kırıldı gibi ama memnunum. Dokunma hissi falan normal camdan hiç farkı yok. edit: lg için de vardır diye şeettirdim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Anhora said: Ben çok düşürüyorum telefonu. Önceki telefonumun da ekranını düşürerek kırdığım için mecbur alıcam. şundan bende var. memnunum. ama güneşli günlerde görünürlüğü azaltıyor %20 falan haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Parmak izi tutmuyormuş doğru mu? Güneşte de görünmesin ne yapalım. En düzgün ekran koruyucu bu gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 kendi ekranına göre tutmuyor sayılabilir ama illa iz kalıyor. çok daha kolay temizleniyor ama ekrandan sil sil çıkmıyordu izler sdkfj ha bi de mükemmel oturuyor telefona hiç belli olmuyor köşeleri falan. takması da çok kolay hiç baloncuk falan kalmadı çok özen göstermememe rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Valla dos kullanirken hayatimiz cd.. / dir ile geciyordu ne ekran koruyucusu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar