totemic Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 baktım ama başlık açılmış mı bulamadım. sanki vardı diye hatırlıyorum ama aramadan bulamadım. var mı deneyen bunu? Early Access ((EA) tehlikenin farkındayım) güzele benziyor twiçte oynayan falan var. steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 30 tl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 tiviçte rhino diye bir eleman var ,dün biraz izledim gül gül öldüm ya ,bir oyun üzerinden bu kadar eglenir ,geyik yapar bir insan oyunda fenaya benzemiyor ama klasik örli akses para cukka sonra yapımcı kayıp durumu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 http://www.twitch.tv/rhinocrunch şuraya bırakayım şunu kaçırmayın ya çok saglam güldürüyor herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 oynayan var mı hiç? başta birkaç stream izleyip kapadım fakat iki gündür şiu rhino'ya bakıyorum oldukça eğlenceli gözüküyor. neredeyse herkes role play peşinde, ortam güzel gibi craft baya detaylı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Hazır survival oyunları hype olmuşken ben de mi başlasam dedim, baktım arkadaş var bunu oynayan, burda bunu oynayan var mı nasıl güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 %40 gelmıs ındıırm nasıl deger mı ıyımı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ben aldım, pişmanım alma bence. çok eksik daha..Hardcore lag spike crushlar da cabası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Albion Online ile DayZ karışımı Darkfall'ın 30kişilik serverlarda oynanan hali ben oynuyorum iyi valla. tr serverı var chaostürk orada oynanıyor, eu serverlarında oynanmıyor, evi dikiyorsun sabaha dümdüz buluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar