-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ben de o dertten muzdaribim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Llama izmirde olsam tak diye yapışırım yakana, ortamına pis sızarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 sizdin gördük senide.. akraban çıktı kız dk 1 gol 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 abi ben de nasıl bir şans varsa artık sen düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ben bi kharon nu görmüştüm.sağolsun kendisinden oyun faresi almıştım iş yerime kadar bırakmıştı o günde deli gibi migrenim tutmuştu adımı sorsa cevap verebilirmiydim bilmiyorum(hatırlamıyorum lan gerçekten!) umarım çok saçmalamamışımdır ahah.. lan birde kitap aldığım bi arkadaş vardı kimdi yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Yıllarca paticikle halısaha maçı yaptığımız için irl çevremiz baya geniş. Komünite dışarıdan nerd olarak görülebilir ama entelektüel seviyesi gayet yüksek, aklı başında bir kitleyiz. Çeşit çeşit konularda epey dolu insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 komünite içerden de nerd merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 hadi ya? öğrendiğim iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 bilgi paylaştıkça çoğalıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Horrible said: orc_lord said: Ben o kadar denk gelemiyorum ya 8-) Benim arkadasimin arkadasi olarak denk geldigim insan sensin orc_lord :) Haha, onu biliyorum canım ama senin dışında genelde hep eskilerden birkaç kişiyle denk gelebildim :) P.S. Ortak arkadaştan ne zamandır haber alamadım umarım ikiniz içinde her şey yolundadır, olurda konuşursan selamlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 tanısmadıgım bi pati benim memlekette askerlik yapıodu.ona bi dürüm yollamıslıgım var benimde.gerinizde gereksiz zaten peh ne tanısacaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Wishmaster said: hadi ya? öğrendiğim iyi oldu. naif kibar bir adamdın sen, böyle bir bıçkın bir atarlı olmuşsun. batu iken baturalp olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 askerlik şubesinde tartıya çıkarken patiyle karşılaştım ben. adam benden zayıftı. ben ondan şişmandım ki beni bilen bilir. adam çürük çıktı ben askerlik yaptım. fak my life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 sonra girdiğim şirketin urlada bahar partisi tadında bişeyi vardı, yanıma toggie oturdu. o bana bakıyo ben ona bakıyom. diyom ben seni bi yerden tanıyom o da çok cool internetten falandır diyo şimdi pati dicem doğru çıkmazsa ç*k gibi kalcam diyemiyom da, en sonunda toggiesin di mi falan dedim patiden öyle vay karşime döndü muhabbet. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Madcat said: sonra girdiğim şirketin urlada bahar partisi tadında bişeyi vardı, yanıma toggie oturdu. o bana bakıyo ben ona bakıyom. diyom ben seni bi yerden tanıyom o da çok cool internetten falandır diyo şimdi pati dicem doğru çıkmazsa ç*k gibi kalcam diyemiyom da, en sonunda toggiesin di mi falan dedim patiden öyle vay karşime döndü muhabbet. öyle işte. bırak tatavayı, gözleri gözlerine işledi ve öpüşmeye başladınız bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 beraber çimlere uzandık sonrasını anlatmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 millet 2005'ten beri kimseyi tanımıyo ben 2005'te bile yolda pati görüodum : konusu bile var lan şurda : http://forum.paticik.com/read.php?20,1302554,1302554#msg-1302554 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Benim holy ile ortak tanıdık çıktı aynı şirkette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 chrome said: Wishmaster said: hadi ya? öğrendiğim iyi oldu. naif kibar bir adamdın sen, böyle bir bıçkın bir atarlı olmuşsun. batu iken baturalp olmuşsun. Bende her şeyden biraz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Uff yeni ozguven kazanmis genc. Uzulme gecici bunlar hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 bu wishmaster'ın asıl bi arkadaşı var. aman tanrım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 gezi zamanı xunn'la karşılaşmıştım istiklal'in başında. bi de drall banyomu kullanmaya gelmişti ama onla önceden tanışıyor muyduk hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 -Deno- said: bu wishmaster'ın asıl bi arkadaşı var. aman tanrım yani. Wishmasterin bir çok arkadaşı var abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Madcat said: beraber çimlere uzandık sonrasını anlatmıyım. benimle tanıştığın zamanları niye anlatmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Theridone said: Madcat said: beraber çimlere uzandık sonrasını anlatmıyım. benimle tanıştığın zamanları niye anlatmıyorsun cimli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar