noddle Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 bir yan da çok yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Aiko said: Marty said: Seele said: suBzer0 said: yine aynı yere gider bu muhabbet ben susuyorum :) tabiki yaptığı hareketler doğru değil ama hemen ırka bağlayıp saldıran malları görünce deliriyorum. bi cik dünyayi gez ya. Ben onca millet tanidim su haraketi yapabilecek 3 irk var türk arab rus. Ama bunu en iyi yapabilen hala türkler. cecenler var. sayilari az oldugu icin goze batmiyorlar. polonyalılar var. avrupanın kürtleri kurwa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 polish ablalar olsa da guressek hmmpss hmmpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Her kıtanın kendine göre bir kürdü var ya... (türk-kürt aynı sayıyorum tabi ki) Afrika'nın da nijerya'lılar anasını belliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 hic alakam olmamasina ragmen son zamanlarda youtube onume bilek gurescilerini cikarip duruyor. Devon denen adami tuttum, Levan denen insan azmani ile Istanbul'da 20 Nisan'da sampiyonluk maci varmis. Ist'da olsam her turlu gidilirdi buna Bir de bizim turk bilekcilerinden Omer diye birini karsima cikariyor. Onu da hic duymamistim, adam pro galiba ama hic siklet macini gormedim, habire sanayi ustalarini yenip duruyor. garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 tuna tavus bilek guresine yonelse tokatlar heralde herkesi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 Ruslarda schoolboy mu ne vardı, eleman tırt görünüyor ama önüne geleni tokatlıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 pascalnouman, 01.03.2024 02:53 tarihinde dedi ki: tuna tavus bilek guresine yonelse tokatlar heralde herkesi daha gecen yaptilar ahah bilek guresi farkli bir disiplin ya. mesela akimbo diye bir orta siklet var, kendinin iki kati adami aglatiyo lel tuna ciksa karsisina onu da kapi kolu gibi dondurur gibi geliyo sdf schoolboy karsisinda yine iyi dayaniyo ama arada 20-30 kilo rahat vardir ve tabi ki adamim Devon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2024 devonun alninda cikan damar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 akimboyu gordum ya komik kasli ruski bence olay burda bilekte degil daha cok onkol da benim lisede isa diye bir sira arkadasim vardi bileklerimiz ayni kalinliktaydi ama 2 katim kadar onkolu vardi bilegini bukmek kolaydi ama yere degdirmek iih ben hic yenildigini gormedim sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar