Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 kaleye yakınlaştırmazsak sorun olmaz, Serdar'ın yokluğu genel dizilişte sorun yaratmaz Brugge'e karşı ama duran toplarda (savunma) katkısı büyüktü. Şuan mesela ligde en çok hava topu çıkaran bekti, duran toplarda en çok mühadele de bulunan savunma oyuncusuydu bir de yanılmıyorsam. Bu tabii bizim lig standartlarımızda ama olsun, Brugge de pek farklı takım değil. Kaleye yakın faul yaptırmamak vs. gerek işte, yoksa ilk Erciyes maçı reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 brugge cok doldur boşalt oynadı ilk maçta da, son maç özetlerinde de öyle yüksek top cok deniyorlar. açıkcası biliç'ten söyle bir diziliş bekliyorum. necip-ersan-pedro-opare veli-atiba olcay-tolgay-töre ba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 DarKRideR said: kaleye yakınlaştırmazsak sorun olmaz, Serdar'ın yokluğu genel dizilişte sorun yaratmaz Brugge'e karşı ama duran toplarda (savunma) katkısı büyüktü. Şuan mesela ligde en çok hava topu çıkaran bekti, duran toplarda en çok mühadele de bulunan savunma oyuncusuydu bir de yanılmıyorsam. Bu tabii bizim lig standartlarımızda ama olsun, Brugge de pek farklı takım değil. Kaleye yakın faul yaptırmamak vs. gerek işte, yoksa ilk Erciyes maçı reloaded hoccemama okudun mu bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 applev0dka said: futboldan anlayanlar gelse de konussak güzelce ben ona bu mesajla cevap vermiştim ya tekrar neden yemledin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Sizin gibi düşünmüyorum. Serdar kendi kapasitesinin sınırlarını zorluyor, beklenenden fazla verim veriyor ama sonuçta en az onun kadar oynayabilen binlerce adam var (Türkiye dışında). Koşmak, mücadele etmek fazla prim yapıyor burada çünkü bu tarz adam az maalesef. Türkiye'de futbolcular yatıyorsa, adam gibi çalışmıyorsa ben ne yapayım. Ayrıca zorluk ve stres seviyesi artan çoğu maçta hata yapıyor. Bizim ligin seviyesi belli, bir şekilde iş görüyor ama bir seviyeye üste çıkıldığı zaman sıkıntı olabiliyor.Sonuçta şartlar böyle olunca Serdar gibi futbolcular olması gerekenden çok fazla göze batıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Serdar'ın yokluğu ve buna bağlı endişe. Ok thx bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 liverpool maçlarında hatasız oynayan serdar değil de benmişim gibi muhabbet dönüyor :D adam büyük takım gördü, anadoluya gitti, kendini toparladı tekrar geri döndü büyük takıma, performansı beğenilmedi, yerine adam bakıldı yine üstüne koydu daha iyi oldu. geçen sene gs macında topu taca atmayan serdar ile şu serdar arasında 3 tane sabrilik 5 tane tarık çamdallık fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 şu taç olayını bile öğrenmesi yeter bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 tabi lan, türk futbolunda şunu yapan adam sayısı ya 3 ya 5. geri kalanı topu taca vurmayı ayıp olarak görüyor. dün attığımız goldeki gibi, keşke topun önüne gecip taca,auta çıkmasını bekleyen her adam kayıp düşse de o ataklar hep gol olsa bu şekilde. daha güzel futbol izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Futbol birazda beklentilerle alakalı bir oyun. Senin beklentilerin farklı benim ki farklı. Ona göre beğeni değişiyor. Senin gibi düşünmüyorum diye ne bana futboldan hiç anlamıyor diyebilirsin ne de ben sana aynı şeyleri söyleyebilirim. Misal kimi ister ki bekler ileri çıksın asist yapsın gol atsın, hucuma katkısı fazla olsun, kimileri defansı sağlama alalım hucuma etkisi kısıtlı olsa da olur. Her ikisini iyi yapan zaten burada oynamaz :) Bir Beşiktaş'lı olarak daha üst seviyelerde takımımı görmek istiyorum ve bunun şimdikinden daha kaliteli oyuncularla olabileceğini düşünüyorum. Mali ve diğer sorunlar nedeniyle elde bulunan kadro bu kadar. Şimdilik kabul etmekten başka çare yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 son paragrafta zaten kendine cevap vermişsin abi :D ben demedim ki Dani Alves istemezük ille de serdar. ama işte şuanki şartlar,takımın kendi stadını yapması, 1.5m u kabul etmeyen hilbert'in 300 bine oynaması falan. serdar görevini fazlası ile yapıyor bana göre. olmaması ciddi eksik takım için, herkes 1 pozisyon kayıyor sonra işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 son maçı psg scoutları da izlemiş. kimi izlediler belli aslında da afasdsda yazın iyi para gelirse satmak gerek. çok seviyorum ama o teklifi daha bulur muyuz belli değil. diğer yandan onun sayesinde takım bir şeyler yapıyor paso gökhan töre evet asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 geçen buyaka da yemek yiyordu, selam verdi, hafifçe başımı salladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 sıkıysa vermeseydin, odanı basardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Brugge de Gedoz yokmuş. Ama Izquierdo dönüyor. Forvet hattı iyice pis oldu. Kaleye yaklaştırmamak gerek. Ayrıca Demba Ba'ya maç öncesi lanet yapılmış. Ondan verim almak imkansız, Cenk Tosun'la başlamak en mantıklısı. https://vine.co/v/OVi6Qu1bLJ2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Tura inancı olmayan maçı izlemesin.Karmayı bozmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Top şişirmekten başka bişi yapmayan bürüje karşı ersan-atınç oynamalı. Serdar'ın yerine opare, solda da motta oynayacak muhtemelen. Sosa ve Atiba dönüyorlar. 3 tane atarız bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 3 atarız demeyin yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Valla adamlar bize çok ters takım. Hava toplarında Ersan ve Atınç var, çıkıp vurabilecek, biri çok tecrübesiz. Ofansif oynayıp, tıkamamzı lazım golleri ki rahat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 maçın anahtarını söylüyorum. Olcay ve TÖre'nin Ba'ya yakın oynaması. uzak oynayınca Ba stoperler arasında kayboluyor, yakın oynayınca bol pozisyon buluyoruz. çift forvet cıkcagını ben de dusunmuyorum, ama olcay sahte 9 gibi Ba'ya yakın oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 2-1 den uzatmaya gider maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 applev0dka said: maçın anahtarını söylüyorum. Olcay ve TÖre'nin Ba'ya yakın oynaması. uzak oynayınca Ba stoperler arasında kayboluyor, yakın oynayınca bol pozisyon buluyoruz. çift forvet cıkcagını ben de dusunmuyorum, ama olcay sahte 9 gibi Ba'ya yakın oynayabilir. ben bunları diyince irlandalı diyorsun lan ne iş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 sen bu dille söylemiyorsun ki abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 sinirlenince kendimi kaybediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 açıkçası ben de Biliç'in üstüne bu kadar gidildiğini gördükçe sinirleniyorum :D Fenerli ve Gsliler daha cok veriyor adamın hakkını resmen, bizim içimizde adamı yiyip bitirmek isteyenler daha fazla. Lidersin,avrupada sağlam takımlarla oynaya oynaya yoluna devam ediyorsun, takımda hava iyi daha ne istiyorsun anlamıyorum ki. Bak fener maçını kazanalım '' Biliç en büyük hoca cok büyük hoca süper iyi cok iyi'' fener maçını kaybedelim ''Bİliç çok kötü,derbi kazanamıyor,derbi fakiri,gitsin başka takım yönetsin,ingiltereye gisin,istifa etsin,gitarcı ile olmaz'' söylenecekler bunlar, skora göre uçlarda yaşıyor insanlarımız. Ya çok mutlu ya çok üzgünler. Geçen bi arkadaş demişti, FM'de Beşiktaş'ın başına geçse 3. maçtan sonra load game yapcak adamlar Biliç'e sallıyor utanmadan diye, durum o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar