-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bu blizzcon meh, overwatch dısında hıc hype yapmadım ona da preorder'a beta vermiyorlar, para mara yok sana blizzard, oturup rusdan izlerim anca goz ucuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 göçtü tüm servisleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ben izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 us.battle.net calisiyor, eu.battle.net gocuk ne zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 sc2 nın bi sahnesine bakın derim baslıyo şimdi mac. cok güzel sahen yapıyolar. sonrayine zenciyi izlermeye devam edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Seru said: -Deno- said: yaaaani cgi bi garip geldi gerçek orc mu oynatsalardı? sakin ol fanboi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 legion harbi solda sıfır bırakır film trailerını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bu sene ilk defa esports stage'leri free yayınlıyolar galiba, satmıyor virtual ticketları ne zamandır demekki. ee vermezsen overwatch beta ticketla, satmaz tabi aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 yoo hep belesti esport streamleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ben yanlıs hatırlıyo olabilirim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Uyutmayacaklar bizi bu anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Sparkcaster said: yanlız legion trailer filmden iyi dfgdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bombilo said: ben yanlıs hatırlıyo olabilirim :/ sanrıım bıkac tanesinde seydi, round of 32 den falan baslatılar onda ikincil streamler paralıydı o doğru ama sc2 için bu sadece baskalarını bilmiyorum. siğer streamler paralı olduysa haberim yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 anaaa bana overwatch beta daveti gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bi tur versene, abi cok hype'ım overwatch icin o kadar kisiden dilendim hepsi siktir cekti. bi tur verde binim nooooooluuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr preorderla betaya giremeyince ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 panel rus streami varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Ne saçmalık. Paranla rezil oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 http://goodgame.ru/channel/Ulqi/ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 mainstage deilde panel varsa sahane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Yanlız overwatch akıyo be. çok akıcı bir oynanışı var valla. Normalde sevmem böyle oyunları ama bu güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 overwatch hots gibi olmalıydı. o akdar para asla vermem ona. legion çok güzel olmuş be. hayatım boyunca horde oynadım ona rağmen gaza getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 wow un yeni concept i ilginç, harita tamamiyle açık, istediğin yere git, tüm eşya ve moblar senin levelına göre değişecek diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Eski raidler scale olmayacaktır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 yok bu sadece yeni map için geçerli, istediğin sıra ile dolaş levella bir yeri sevmedinse gitme vs gibi. Top zone diye bir meret yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ahmedinejad said: overwatch hots gibi olmalıydı. o akdar para asla vermem ona. legion çok güzel olmuş be. hayatım boyunca horde oynadım ona rağmen gaza getirdi. bugün bunu tartıştık ofiste overwatch hero değiştirme üzerine kurulu , hatta Kaplan sunumunda da dedi. O yüzden öle hero satın alma ile olacak iş değil herkesde her hero olması gerekiyor. O yüzdne HOTSa gibi istediin heroyu satın al oyna yapmiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar