Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 VPN hesabimin son bir ayina girdik, ben de VPN aramaya basladim. Bunu gordum simdi: https://www.tunnelbear.com/updates/bearheartsturkey/ Sitedeki kod hala calisiyor, $20 verip yillik TunnelBear alabiliyorsunuz. Turkiye'ye ozgu indirim. Simdi, TunnelBear'i tavsiye ederim. Hizi cok iyi, en iyilerden direk. TCP override ve IntelliBear gibi guzel ozelikleri de var. Ben aldim, kullanmaya basladim. Performansi gercekten iyi. Fiyati da cok uygun. Ayni anda 3 alet ile kullanilabiliyor. Kotu yanlari da var ama, alinca ovpn dosyalari ya da sunucu adresleri edinemiyorsunuz, sadece kendi programi ile kullaniliyor. Program epey kararli ve ozellikli ama. Bu fiyata daha iyisini bulmaniz mumkun degil, ama ozel olarak sunucu dosyalarina ihtiyaciniz varsa PIA gibi bir seye yonelin. F/p krali olmus TunnelBear ulkemize ozel indirim ile; degil kral, God-Emperor olmus. PS. Ayrica bir aylik hediye kuponu yolladilar simdi, konu icinde ilk isteyene veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 intellibear güzelmiş, anneye anlatır gibi anlatmışlar bi de hoşuma gitti sdf hediye kuponunu isterim ayrıca :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Bu da sunucusu bulunan ulkeler: http://cl.ly/image/3E0H3I2m283M/Screen%20Shot%202015-03-14%20at%2014.18.33.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Saeros said: intellibear güzelmiş, anneye anlatır gibi anlatmışlar bi de hoşuma gitti sdf hediye kuponunu isterim ayrıca :3 Yolladim. Kutun dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 oha intellibear tam ihtiyacım olan seymis 2 ay once 1 senelik pia almamıs olsaydım direk alırdım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 GERGE said: Yolladim. Kutun dolu. ay pardon sdf temizledim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 la daha yeni aylık ödeme yaptıydım. neyse alıyım da, yapacak bişi yok önümüzdeki aydan itibaren başlatır belki sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Bir aylik aldim once denemek icin, sonra yilliga gectim. 13 aylik var su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 bunların arayüzü falan da cok eğlenceli ya. tam mac user kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 fiyat çok iyi lazımdı böyle bişiy +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 ip arabistan diye tr indirimi yapmadı :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 link göndereyim benden üye olun 1 ay daha kazanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Log tutuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Burada ne tutup ne icin kullandiklari yaziyor: https://www.tunnelbear.com/privacy-policy/ Log yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Tracking engelleyicisi de var bu arada, Maul Trackers diyorlar: http://cl.ly/image/2N3E2q3n301p/Screen%20Shot%202015-03-14%20at%2016.19.07.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Tunnelbear ile iki problemim var, 1. OpenVPN protokoluyle router uzerinden ayar yapmaya imkan vermiyor, ama 3 device ve her platformda yeterli bi arayuzu oldugu icin affettiriyor. (win,mac,ios da kullaniyorum) 2. avrupa serverlari cok yavas, ipvanish, cyberghost un falan yanina dahi yaklasamiyor. 50 dolar verilip alinsa baya kufurluk hizlar. Senelik 20 dolara cok iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Avrupa kullanmadim, hiz testi benim icin iki tane: (1) Crunchyroll 720p calisiyor mu? (2) Netflix HD calisiyor mu? UK iyi. Netflix UK uzerinden de HD calisti. Kita Avrupasini bilmiyorum ama. IntelliBear cok iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 IntelliBear ile Tivibu izlemek icin sunlari eklemeniz lazim, sadece tivibu.com.tr yetmiyor: turktelekom.com.tr ttnet.com.tr tivibu.com.tr Telekom ve Ttnet'i VPN'den gecirmemek pek mantikli olmayabilir ama, gerektiginde kapamak daha uygun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Fiyat cok iyi yalniz max 13mbit gördum avrupa serverlarindan. Torrent falan icin aliyim dedimde baglanti hizimin %10'unu kullanabiliyorum ozamanda ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Stream icin iyi ama torrent destekliyor mu bilmiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 2-3 avrupa server denedim çöp tier. US düzgün çalışıyor. hayret birşey dial up gibi avrupalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Android telefonda sadece whatsapp çalışıyor. Ne youtube ne googleplay çalışıyor. Browserdan herhangi bir siteye bağlanamıyorum. Var mı aynı sorunu yaşayan ve de çözüm önerisi olan? 2 farklı android telefonda denedim, durum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 En son mesajdan sonra şimdiye kadar farklı zamanlarda 3 kere daha deneme yaptım. Kafasına göre takılıyor telefonda. Mesela facebookta sıkıntı yok youtubea erişemiyorum. Sonra tam tersi oluyor. Google playe bazen erişebiliyorum bazen retry çıkıyor. Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Abi buna para vericeginize yazdik o kadar sunu alsaniza... http://www.hsselite.com/pre_purchase4?trial=1&year=1&c=TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Korax said: Fiyat cok iyi yalniz max 13mbit gördum avrupa serverlarindan. Torrent falan icin aliyim dedimde baglanti hizimin %10'unu kullanabiliyorum ozamanda ancak. Torrent desteklemiyormus zaten, surada yaziyor: https://help.tunnelbear.com/customer/portal/articles/1470869-what-applications-work-with-tunnelbear- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar