Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Senelik TunnelBear $20


Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
VPN hesabimin son bir ayina girdik, ben de VPN aramaya basladim. Bunu gordum simdi: https://www.tunnelbear.com/updates/bearheartsturkey/

Sitedeki kod hala calisiyor, $20 verip yillik TunnelBear alabiliyorsunuz. Turkiye'ye ozgu indirim.

Simdi, TunnelBear'i tavsiye ederim. Hizi cok iyi, en iyilerden direk. TCP override ve IntelliBear gibi guzel ozelikleri de var.

Ben aldim, kullanmaya basladim. Performansi gercekten iyi. Fiyati da cok uygun. Ayni anda 3 alet ile kullanilabiliyor.

Kotu yanlari da var ama, alinca ovpn dosyalari ya da sunucu adresleri edinemiyorsunuz, sadece kendi programi ile kullaniliyor. Program epey kararli ve ozellikli ama.

Bu fiyata daha iyisini bulmaniz mumkun degil, ama ozel olarak sunucu dosyalarina ihtiyaciniz varsa PIA gibi bir seye yonelin. F/p krali olmus TunnelBear ulkemize ozel indirim ile; degil kral, God-Emperor olmus.

PS. Ayrica bir aylik hediye kuponu yolladilar simdi, konu icinde ilk isteyene veriyorum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu da sunucusu bulunan ulkeler:

http://cl.ly/image/3E0H3I2m283M/Screen%20Shot%202015-03-14%20at%2014.18.33.png
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Saeros said:

intellibear güzelmiş, anneye anlatır gibi anlatmışlar bi de hoşuma gitti sdf

hediye kuponunu isterim ayrıca :3


Yolladim. Kutun dolu.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Burada ne tutup ne icin kullandiklari yaziyor: https://www.tunnelbear.com/privacy-policy/

Log yok.
Mesaj tarihi:
Tunnelbear ile iki problemim var,
1. OpenVPN protokoluyle router uzerinden ayar yapmaya imkan vermiyor, ama 3 device ve her platformda yeterli bi arayuzu oldugu icin affettiriyor. (win,mac,ios da kullaniyorum)
2. avrupa serverlari cok yavas, ipvanish, cyberghost un falan yanina dahi yaklasamiyor. 50 dolar verilip alinsa baya kufurluk hizlar. Senelik 20 dolara cok iyi ama.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Avrupa kullanmadim, hiz testi benim icin iki tane: (1) Crunchyroll 720p calisiyor mu? (2) Netflix HD calisiyor mu?

UK iyi. Netflix UK uzerinden de HD calisti. Kita Avrupasini bilmiyorum ama.

IntelliBear cok iyi ama.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
IntelliBear ile Tivibu izlemek icin sunlari eklemeniz lazim, sadece tivibu.com.tr yetmiyor:

turktelekom.com.tr
ttnet.com.tr
tivibu.com.tr

Telekom ve Ttnet'i VPN'den gecirmemek pek mantikli olmayabilir ama, gerektiginde kapamak daha uygun gibi.
Mesaj tarihi:
Android telefonda sadece whatsapp çalışıyor. Ne youtube ne googleplay çalışıyor. Browserdan herhangi bir siteye bağlanamıyorum. Var mı aynı sorunu yaşayan ve de çözüm önerisi olan? 2 farklı android telefonda denedim, durum böyle.
Mesaj tarihi:
En son mesajdan sonra şimdiye kadar farklı zamanlarda 3 kere daha deneme yaptım. Kafasına göre takılıyor telefonda. Mesela facebookta sıkıntı yok youtubea erişemiyorum. Sonra tam tersi oluyor. Google playe bazen erişebiliyorum bazen retry çıkıyor. Garip.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Korax said:

Fiyat cok iyi yalniz max 13mbit gördum avrupa serverlarindan. Torrent falan icin aliyim dedimde baglanti hizimin %10'unu kullanabiliyorum ozamanda ancak.


Torrent desteklemiyormus zaten, surada yaziyor: https://help.tunnelbear.com/customer/portal/articles/1470869-what-applications-work-with-tunnelbear-
×
×
  • Yeni Oluştur...