Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangover bulantisi

di

Öne çıkan mesajlar

İçki içerken su içemezseniz de eve gelip yatmadan 1 litre falan su yuvarlamazsanız hangoverın en beterini hakediyorsunuz zaten.

O beynin kafatasına çarpıyomuş gibi gelen baş ağrısı falan hep dehidrasyon ağrısı, böyle amatör hatalar yapılmasın bu yaşlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Xaenin said:

20'li yaşlarına geri dönmeyi deneyebilirsin, yoksa bir çözümü yok.

Keşke. Parti parti aksam şöyle.

Olm tüm servetimi bi anda veririm. Gogain alacak ve 1 yıl her akşam partileyecek param kalsın yeter.

Ah 20 ahh

like me :)
benim de tek noksanlığım istanulda ama istanbul dışında oturuyor olmam
yoksa dudullu geceleri bi başka sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

İçki içerken su içemezseniz de eve gelip yatmadan 1 litre falan su yuvarlamazsanız hangoverın en beterini hakediyorsunuz zaten.

O beynin kafatasına çarpıyomuş gibi gelen baş ağrısı falan hep dehidrasyon ağrısı, böyle amatör hatalar yapılmasın bu yaşlarda.

insan gibi ictikten sonra problem olmuyor su iceyim de oyle yatayim diyorsun da, ornekteki gibi raki tekila falan karistirinca su icecek hal kalmiyor pek. yataga ulasmak challenge haline gelmisken skmisim suyunu diyip yataga ulasmaya calisiyor insan
Sosyal ağlarda paylaş

Ege Üniversitesi Acil'de serum vurduruyordum ben geberecek kadar içtiysem 2-3 sefer yaptım bunu yıllar önce. Sonra stajer doktor arkadaşım çıktı abi Acil burası meşgul etmesen iyi bunun için dedi, askıda serum bekleme salonunda sızdım. Ergenlik rezil birşey ya Frank Gallagher gibi takılmışım aq

Alka Seltzer saçma birşey, Gaviscon içebilirsin biraz birşey yedikten sonra. Hava al, evdeysen camları falan aç evi havalandır, yağlı yeme, domates çorbası falan iç, muhtemelen şekerli sıvı tüketme aşkıyla tutuşuyorsun ama sadece suya aban toparlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Dun ogleden sonra zorlayarak peynir ekmek salatalik yedim biraz. Ondan sonra azcik iyilesir gibi oldum. Sonrasinda is guc, is gorusmesi falan derken kaynadi zaten. Yine de pek iyi hissetmedim aksama kadar ama aksamda sabaha 12 saat uyuyunca mis gibi kalktim.

edit : yalniz ilk suyu dun gece uyku arasinda ictim. o baya fenaydi, bildigin kavruldum tum gun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...