Xaenin Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 İçki içerken su içemezseniz de eve gelip yatmadan 1 litre falan su yuvarlamazsanız hangoverın en beterini hakediyorsunuz zaten. O beynin kafatasına çarpıyomuş gibi gelen baş ağrısı falan hep dehidrasyon ağrısı, böyle amatör hatalar yapılmasın bu yaşlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Cidden. Hair of the dog mantigiyla bloody mary baya iyi. Headstand de olur becerebiliyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 su su su.. bide $u mide asitligini alan emikleme haplarindan oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Xaenin said: 20'li yaşlarına geri dönmeyi deneyebilirsin, yoksa bir çözümü yok. Keşke. Parti parti aksam şöyle. Olm tüm servetimi bi anda veririm. Gogain alacak ve 1 yıl her akşam partileyecek param kalsın yeter. Ah 20 ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Geber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 biraz geç olmuş ama hayvan gibi su tüketmek lazım içerken. ayrıca ertesi gün mortingen olduysan bu sefer 1-2 bira, bir tek ağır içki falan kendine getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Su icmesem olurdum heralde ya. Ictim yeterince su da kusunca kalmadi iste bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Abi en temizi aslında çok içmişim diyip serum yemek, 2 saat yatarsın zımba gibi kalkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Sequo said: Xaenin said: 20'li yaşlarına geri dönmeyi deneyebilirsin, yoksa bir çözümü yok. Keşke. Parti parti aksam şöyle. Olm tüm servetimi bi anda veririm. Gogain alacak ve 1 yıl her akşam partileyecek param kalsın yeter. Ah 20 ahh like me :) benim de tek noksanlığım istanulda ama istanbul dışında oturuyor olmam yoksa dudullu geceleri bi başka sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Xaenin said: İçki içerken su içemezseniz de eve gelip yatmadan 1 litre falan su yuvarlamazsanız hangoverın en beterini hakediyorsunuz zaten. O beynin kafatasına çarpıyomuş gibi gelen baş ağrısı falan hep dehidrasyon ağrısı, böyle amatör hatalar yapılmasın bu yaşlarda. insan gibi ictikten sonra problem olmuyor su iceyim de oyle yatayim diyorsun da, ornekteki gibi raki tekila falan karistirinca su icecek hal kalmiyor pek. yataga ulasmak challenge haline gelmisken skmisim suyunu diyip yataga ulasmaya calisiyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Ege Üniversitesi Acil'de serum vurduruyordum ben geberecek kadar içtiysem 2-3 sefer yaptım bunu yıllar önce. Sonra stajer doktor arkadaşım çıktı abi Acil burası meşgul etmesen iyi bunun için dedi, askıda serum bekleme salonunda sızdım. Ergenlik rezil birşey ya Frank Gallagher gibi takılmışım aq Alka Seltzer saçma birşey, Gaviscon içebilirsin biraz birşey yedikten sonra. Hava al, evdeysen camları falan aç evi havalandır, yağlı yeme, domates çorbası falan iç, muhtemelen şekerli sıvı tüketme aşkıyla tutuşuyorsun ama sadece suya aban toparlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 arkadaşın hıyarmış sana laf sokmaya kasmış görende acil sadece trafik kazası geçirip geberek üzere olanlarla dolu sanır onların yarısı senin gibi midem agrıdı başım agrıdı serum doktor bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Yokuş yaptı it işte, yoksa yarısı basur azması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Dun ogleden sonra zorlayarak peynir ekmek salatalik yedim biraz. Ondan sonra azcik iyilesir gibi oldum. Sonrasinda is guc, is gorusmesi falan derken kaynadi zaten. Yine de pek iyi hissetmedim aksama kadar ama aksamda sabaha 12 saat uyuyunca mis gibi kalktim. edit : yalniz ilk suyu dun gece uyku arasinda ictim. o baya fenaydi, bildigin kavruldum tum gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 reyou said: su su su.. bide $u mide asitligini alan emikleme haplarindan oluyodu bende su tam tersi etki yapıyor iyice yanıyor midem. gaviscon + yarım bardak süt iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 bu saate ayılmışsındır heralde ama portakal mandalina kivi efsane iyi geliyor sabahında (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Xaenin said: Abi en temizi aslında çok içmişim diyip serum yemek, 2 saat yatarsın zımba gibi kalkarsın. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 http://38.media.tumblr.com/0052bb982b12fe680be7d994314df86a/tumblr_nk8qvzr5Ly1rlj3buo1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 o ney sırf kaş göz kaç kaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 alka seltzer dendimi? gerci ingilterede nerden bulcan lan onu asdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 amerikan malini ingilterede nerde bulcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 bende onu diom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar