Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 anakartı oturtamaman da imkansız. eskiden içlerinden kasa anakart arası yükseltici erkek-dişi bijon çıkıyodu, o da kalktı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 barbu said: oraya çizemedim. öyle dar değil benim çizdiğim gibi. rahat rahat parmağım giriyor oradan öyle diyim. zorlasam elim girecek nerdeyse. bu arada io panel metali çıktı mı kasanızdan sizin? benden çıkmadı da. eski anakarttakini kullanıyorum. kasadan değil anakarttan çıkar o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Tam bir noobluk yapmisim. Metali takmamisim. Simdi bosluk filan yok. Tas gibi. Ama noctua islemci sogutucum sigmadi. Ramler corsair dominator gt. Ustunde salak salak dikenler var. sigmadi ondan. Pc siz kaldim. Alyan alip o salak seyleri sokene kadar. Neyse..sagolun. Ugrastirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Yan tak fani yine mi olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Çevir işlemci fanını yukarı üflesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ram'deki dikenleri kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Esh said: Yan tak fani yine mi olmuyor? Yok abi zAten sığmaya en yaklastıgı en yakın pozisyon bu. Yarın alyan alıp sokucem o salak dikenleri. Sus diye koymuslar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 alyan da süs olabilir yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 O zaman torpulerim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Baktim da hava akimina yardimciymis. Yemisim akimini. Sokucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ya ne hava akımı bırak alla'sen. makyaj işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 söktüm salak şeyleri. http://i.imgur.com/4wGx48L.png ama çok uğraştırdı. alyan aldım nalburdan. uymadı. meğer bunlar inç ölçüsünde alyanmış, götlerin koyduğu ölçüde bizim iki alyan ölçüsü arasında kalıyordu. kastım inç olan alyan bulmakta ama oldu. fanları vs taktım. güzel oldu hehe. uğraştırdı ama. fanlar çalışmıyordu üstteki. Deli etti. meğerse ufak bir silikon varmış kasanın orasında. şimdi herşey süper. OC yapmadan önce biraz denicem test mest. 21 derece CPU şuan. çok fazla kablo var yanlız ya. kasanın arkası doldu, zor kapanıyor kapak da SSD slotlarını ittiriyor biraz. Ona rağmen çok kablo var sanki ön tarafta. http://i.imgur.com/GUTPPBs.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Teşekkürler yardımlarınız için hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Kargaburunla falan dönermiş o dalgalar niye alyan aramakla uğraştın ki sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 tamamen haklısın. ama böyle toz içindeydi, baya zor açılacak gibi duruyordu. kargaburun almaya eve gitmedim. lap diye de açıldı. hiç sıkı değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar