Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kartvizit için tasarım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar "SAHRA" adlı bir kalp pili firması için Sahra yazısı baz alınarak kartvizitte kullanılacak bi amblem gerekiyor. Arkadaşım bana geldi çok dardaymış. :)

Öyle çok abartı olmasına gerek yok . hemen 1-2 bişeyler karalarsanız çok mutlu olacağım...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
kalk pili ?
hmmn heyecanlı bir proje ...
1.5 saat sonra buradayım[signature][hline]
deli haci demiş ki
Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü.
Mesaj tarihi:

hmmn 1 saat tutmuş
bir saatte eksiksiz bir iş çıkarmak zor ama (ki tam içime sinmedi ama başladık bi kere ondan yayımlıyorum. Ötesi talep eden taraf pek de ciddi bir beklenti içinde değil sanırım)

tam olarak nerede kullanacaksınız ?[signature][hline]
deli haci demiş ki
Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü.
Mesaj tarihi:
yorumun için teşekkürler[signature][hline]
deli haci demiş ki
Mesaj tarihi:
[signature][hline]
deli haci demiş ki
Mesaj tarihi:
aslında pek dogru bir is olmadı sonucta benim anladıgım kadarıyla golgenin yaptıgı isten baskası para kazanacak.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
i see fake people..
Mesaj tarihi:
bu tonajı hem ciddiyet (sonucta hastaya güven vermeli)
hem de sicak oldugu icin sectim aslinda. Pembe pek ciddi durmayabilir. Biraz yumusak/rahat/mutlu ve güven veren bir sey olsun istedim. Sanırım "güven" verme kısmı eksik kaldı.

Lakin hedef kitle: üzgün/endiseli/korkuyor/hasta

Zaten eksik bir çalışma, ama talep eden arkadaş "bir şeyler karalsanız" kafi demiş : ) yarın malzeme finalimin olduğunu da hesaba katarsak...

[signature][hline]http://golge-i-khan.deviantart.com/

[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 14 Ocak 2005 04:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 14 Ocak 2005 04:07 tarihinde demiş ki:
aslında pek dogru bir is olmadı sonucta benim anladıgım kadarıyla golgenin yaptıgı isten baskası para kazanacak.

bana sorup ve hakkımı verdikleri sürece bir para talebim yok.Dynun kullanırsanız haber verin CV me ekleyebilirim belki. Teşekkürler uyardığın için elvyncim, yorumlarının hastasıyım son günlerde.[signature][hline]http://golge-i-khan.deviantart.com/
Mesaj tarihi:
onemli degil sadece bunun bir ingilizce projesi olmadıgı dikkatimi cekti.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
i see fake people..
Mesaj tarihi:
Para kazanmak amacıyla yapılmıyop iş önce söyliyim de onu. Zaten işin ucunda para olsa milleti enayi yerine koyup çizin falan demezdim :)

Hayrına işte.. :)

De bi sorun mu var resimler çıkmıyor ?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Mesaj tarihi:
tamam. teşekkür ederim. Bana gelen kartviziti görseniz gülerisiniz. sanner olsa da göstersem :D

Teşekkür ettim.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Mesaj tarihi:
kart hep ingilizce karakter olmus aman diyeyim. doktorun adındaki de yumusak g olacak sanırım.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
i see fake people..
  • Yeni Oluştur...