Dynun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Arkadaşlar "SAHRA" adlı bir kalp pili firması için Sahra yazısı baz alınarak kartvizitte kullanılacak bi amblem gerekiyor. Arkadaşım bana geldi çok dardaymış. :) Öyle çok abartı olmasına gerek yok . hemen 1-2 bişeyler karalarsanız çok mutlu olacağım...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 kalk pili ? hmmn heyecanlı bir proje ... 1.5 saat sonra buradayım[signature][hline] deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hmmn 1 saat tutmuş bir saatte eksiksiz bir iş çıkarmak zor ama (ki tam içime sinmedi ama başladık bi kere ondan yayımlıyorum. Ötesi talep eden taraf pek de ciddi bir beklenti içinde değil sanırım) tam olarak nerede kullanacaksınız ?[signature][hline]deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 gölge-i khan, daha önce hiç mi kartvizit görmedin hocam? doğumgünü davetinden biraz farklı oluyo genelde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yorumun için teşekkürler[signature][hline] deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Golge 2 tane r olmuş.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ehehe harbiden : )[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 14 Ocak 2005 03:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 [signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?Antalya olucak. thx.http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 [signature][hline]deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kırmızı-pembe kullansan sanki daha bir anlamlı olabilir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 aslında pek dogru bir is olmadı sonucta benim anladıgım kadarıyla golgenin yaptıgı isten baskası para kazanacak.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bu tonajı hem ciddiyet (sonucta hastaya güven vermeli) hem de sicak oldugu icin sectim aslinda. Pembe pek ciddi durmayabilir. Biraz yumusak/rahat/mutlu ve güven veren bir sey olsun istedim. Sanırım "güven" verme kısmı eksik kaldı. Lakin hedef kitle: üzgün/endiseli/korkuyor/hasta Zaten eksik bir çalışma, ama talep eden arkadaş "bir şeyler karalsanız" kafi demiş : ) yarın malzeme finalimin olduğunu da hesaba katarsak... [signature][hline]http://golge-i-khan.deviantart.com/ [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 14 Ocak 2005 04:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: lord_elvyn, 14 Ocak 2005 04:07 tarihinde demiş ki: aslında pek dogru bir is olmadı sonucta benim anladıgım kadarıyla golgenin yaptıgı isten baskası para kazanacak. bana sorup ve hakkımı verdikleri sürece bir para talebim yok.Dynun kullanırsanız haber verin CV me ekleyebilirim belki. Teşekkürler uyardığın için elvyncim, yorumlarının hastasıyım son günlerde.[signature][hline]http://golge-i-khan.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 onemli degil sadece bunun bir ingilizce projesi olmadıgı dikkatimi cekti.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Para kazanmak amacıyla yapılmıyop iş önce söyliyim de onu. Zaten işin ucunda para olsa milleti enayi yerine koyup çizin falan demezdim :) Hayrına işte.. :) De bi sorun mu var resimler çıkmıyor ?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yenileyelim ozaman[signature][hline]http://golge-i-khan.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 tamam. teşekkür ederim. Bana gelen kartviziti görseniz gülerisiniz. sanner olsa da göstersem :D Teşekkür ettim.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 kart hep ingilizce karakter olmus aman diyeyim. doktorun adındaki de yumusak g olacak sanırım.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 wow. hayatımda gördüğüm en kötü kartvizit bu diyebilirim. logo da muhteşem! :)[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Dr. den sonra nokta var vs. imla hataları bir dolu.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Burada önemli olan tasarım süper zeka elvyn arkadaşım. Kavga çıkarmayı kesecek misin?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 güzeller 1 saatte düşündüm tasarladım bıraktım ama en kötüsü de degildir horace : ). hani o yazıları sırf örnek olsun diye koydum yok öyle biri zaten. Lakin imla falan tabii ki yalan.[signature][hline]http://golge-i-khan.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Sevgi doktoru :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 sanırım pembe önerisini yeniden düşünmem gerek : )[signature][hline]http://golge-i-khan.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar