Feamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 beyler ne dersiniz araba için, fikri olan var mı? http://img1.findthebest.com/sites/default/files/4315/media/images/2015_Subaru_BRZ_Premium_2dr_Coupe_20L_4cyl_6M_3752536.jpg http://nsautoreviews.com/wp-content/uploads/2014/12/2015-Subaru-BRZ-turbo-Release-Date.jpg http://nsautoreviews.com/wp-content/uploads/2014/12/2015-Subaru-BRZ-turbo-Review.jpg http://nsautoreviews.com/wp-content/uploads/2014/12/2015-Subaru-BRZ-turbo-Interior.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 overpriced turkiyede, mantıksız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 ucuz değil ama çok pahalı da değil, 129.000 tl... toyota gt86, 62.000 euro aynı araba deniyor, ondan 50.000 tl daha ucuz neredeyse bmw desen 420d 190.000 dan başlıyor, yenisi 220 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Iyi modifiye ediliyo bunlar. Ama goruntu itibariyle hyundai coupe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Subaru süper de Türkiye yolları düşünüldüğünde o paraya CC almak daha uygun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 yollara bakarsak, arazi aracı kullanmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 yol tutusu kötü olur bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 spor araba dediğin böyle olmalı zaten. Ne lüks sedanın tak kapısını atarak, ne de c sınıfı hatchbackin tavanını alçaltarak spor araba olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Almanya'daki bir fuarda görmüştüm. İç dizaynı gerçekten hoşuma gitmişti fiyatı da rakiplerine göre daha uygun sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 gt86 zaten toyoto subaru ortak yapımıydı galba öyle hatırlıyorum. Edit:Evet arabalar bire bir aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 2.0 motor, yani fiyatın yarısı ötv nerdeyse. Asıl fiyatı 20-25k euro civarındadır ozmn, malzeme kalitesi kesin çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 şekli çok güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 bi kere japon akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ford fiesta st olsa o alınır da yok burda, o yüzden bu. 2 kişilik olmasına ok değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 130k az para değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Bunun 0'ini alacagına 2. elini al. Klasmanlar farklı ama o paraya cla,c,bmw3 almak mantıklı. Ben hayatta vermem o parayı,o arabaya ayrı mesele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 iyi hoş diyorsunuz da, araba subaru, ve subaruların kalite ve işçilik oranları ve müşteri memnuniyetleri ortada, fiyatta gerçekten fazla değil, japonun japon olduğu marka subaru... benim canımı sıkan ise toyota ile ortak yapım olması, salt subaru olsa düşünmezdim zaten bu yüzden farazi mi konuşuyorsunuz yoksa dayanağı var mı onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Brz gayet iyi bir iki kapili arac. Bakma sen bmw koylulerine. Alip binersin degeri dusecek mi diye de dusunmezsin. Yok deger kaynetmesin istiyosan kapici mercedesi bmw vw grubu bi arac alirsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Şu arabayı, mercedesle, fiesta STle, vosvosla falan kıyaslayalan zaten anlamamış bence olayı, onlar alırsa aradıgını bulamaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Ben direk deger acisindan soyledim zaten :) madem alican 2. El bulmaya calis fiyati 2. El'e dustugu icin saglam inmistir fiyati satarken de bir daha oyle dusmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Feamer said: iyi hoş diyorsunuz da, araba subaru, ve subaruların kalite ve işçilik oranları ve müşteri memnuniyetleri ortada, fiyatta gerçekten fazla değil, japonun japon olduğu marka subaru... benim canımı sıkan ise toyota ile ortak yapım olması, salt subaru olsa düşünmezdim zaten bu yüzden farazi mi konuşuyorsunuz yoksa dayanağı var mı onu merak ediyorum Arkadaşımda S2000 var, ezberletti aracı sağolsun. Evet videoda anlatıldığı gibi tek beden tipine uygun bir araç (bana olmuyor mesela, bacaklarım direksiyonu kırar muhtemelen) ama sürüş dinamizmi ve keyif açısından gerçekten zevkli. İşçilik olarak GT86 - Scion - BRZ'den kesinlikle daha iyi. Araç yüksek devir seviyor motoru eski tip DOHC VTEC olduğu için, hatta arkadaşım Mugen egzoza 1 ay dayanabildi (aracı rölantide resonansa sokuyor üst kapalıyken), sadece pistte sürmediği için. Otoyol kullanımında da 4000 devirle yorabilir son viteste. Rakip olarak Alman koymadım farkındaysan, daha önce üretilmiş ve daha iyi şekilde yapılmış bir aracı koydum. Günlük kullanım ve erişilebilirlik açısından BRZ'yi kötülemek yanlış olur ama S2000 performansı ve iç kalitesi kesinlikle yok standart sürümünde. Kur zaten uçmuş vaziyette o yüzden 130k gerçekten yüksek dedim. Yoksa BRZ, GT86'dan bariz daha ucuz. Test sürüşü yapmanı öneririm. Ama S2000 dinamikleri bekleme eğer aklında o varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 15 yillik arabayi kiyaslamissin abi gercekten cok mantikli olmus (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 15 senede başka firmalar o aracın üstüne koyamamışlar mı diyeyim o zaman (:D Bu arada S2000'in yenisi 2016-2017'de geliyormuş. Ha günlük binerim arada biraz powerslide yaparım diyorsanız alınır tabi BRZ, itirazım olmaz. Bolt-on Turbo kitleri de çıkmış onun için. Eski Subaru motorlarından çok daha verimli olduğu söyleniyor. http://www.avoturboworld.com/index.php?option=com_content&view=article&id=301:fr-s-and-brz-turbo-kit&catid=3:general-news&Itemid=31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 temiz s2000 bulun direk alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 mesela s2000den de iyi olan sx200 ü koyalım abi o mantıkla =P fully customizable. yani burada overall a bakılacak. bi arkadaş honda da çalışıyodu ayrıldı. Sordum ayrılmadan önce 10-15 tane nsx getireceklermiş galiba. s2k da baya kalp kıran fiyatla geliyor dediydi. 60k € mu olur artık bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar