Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adwords Uzmanı Aranıyor

bingildak

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar merhaba,

google adwords için çalıştığımız ajanstan memnun değiliz. hedef odaklı çalışan ve sağlam referansları olan yeni ortak arıyoruz. freelance olabilir, ajans olabilir fark etmez. önemli olan müşteri portföyü olması ve geçmişi olması. 2 aylık bir pilot deneme yapacağız, hedeflerinizi vereceğiz, bu hedefleri değerlendirip bize geri dönüş sağlayacaksınız. ortak noktada karar kıldıktan sonra pilot süresince performans bazlı değerlendirmeyi gerçekleştireceğiz. değerlendirme sonucu devam veya tamam diyeceğiz.

direkt site adresinizi ve iletişim için e-mail adresini pm atabilirsiniz, ben oradan referansları inceler geri dönüş yaparım.

teşekkür ettim
Sosyal ağlarda paylaş

abi kozmetikte generic kelimelere oynarsan dünya bankasını dayasan yetişmez, target kelimeler belirliyorsun, markalarına odaklı atıyorum, onlarda hedef yakalamaya çalışıyorsun. amaç benim markamı arayan bulsun fakat tabii rekabet çerçevesinde başka markalar senin markalarına falan oynuyor. adwords kafasına sahip adamlar yönetmezse olmuyor, şu an ki ajansta kız var işte, iyi güzel profesyonel çalışıyor ama smart thinking sıfır yani. bot gibi iş yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

adwords kafasına sahip adamlar yönetmezse olmuyor, şu an ki ajansta kız var işte, iyi güzel profesyonel çalışıyor ama smart thinking sıfır yani. bot gibi iş yapıyor.

bunlar işte hep bilgisayar oynamamaktan gelen eksiklikler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...