lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ya ben şimdi bunu aylık almayı düşünüyorum, 1 software içinde artı typekit falan var, ben photoshop u seçsem diger programları başka yollarla kullanma şansım var mı, yani sadece ps lisanslı olacak diğerleriyle sorun çıkarır mı ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Sadece PS secersen sadece PS kullanirsin, ne soruyorsun tam anlayamadim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 diğerleri kaçak, onların çalışmasını bozar mı ya da orijinalin çalışmasına karışır mı gibi bir şey soruyor sanırım. cevap hayır. ne aldıysan onu kullanır, ne craklediysen onu kullanmaya devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 program lisansı alırsan o programı lisanslarsın, kimse çıkıp "bu adam korsan kullanma şansı varken en azından bir tane programımızı almış, diğerlerini hediye edelim bari" demez. soru saçma ötesi yani asfasd edit: gerçi tahminen dediği de ben zaten korsan kullanıyorum. bir tanesini lisanslarsam sistemden geri kalanlarının korsan olduğu ortaya çıkar ve yakalanır mıyım vs. demiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szopen Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 adobe cracklerinde genelde host dosyasından adobe lisans serverlarını engelliyorsun orjinal alsan bile orjinal olduğunu teyit etmek için servera bağlanamayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar