xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 bedava kısmını kaçırmışım. çalışmazsa GERGE sen kesin bilirsin elimde bir tane excel var arkada module de ADODB bağlantı kurarak SQL üzerinden sorgu yaptırıyor ve belli sonuçları excelde belli cell lere yazıyor gibi. mac tekinde o library eksik hiç yok active x diye geçiyor. Bunu convert etmenin yada bir yerden indirmenin yolunu tüm interneti aramama rağmen bulamadım ama ilginç tarafı mac teki Actual Sql Driver ile normal pivot table yada external data çekebiliyorum, yani sql ile data alışverişi yapıyor sorunsuz ve hızlı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Excel hakkinda hicbir sey bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 suanki excel baya crippled. external connection olan dosyalarda sikintilar yasiyor. hic tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 aynen odbc driver ile bağlantı kurduğumda sadece top 3 results alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Cikti: https://blogs.office.com/2015/07/09/office-2016-for-mac-is-here/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 xlaidehlevar said: bedava kısmını kaçırmışım. çalışmazsa GERGE sen kesin bilirsin elimde bir tane excel var arkada module de ADODB bağlantı kurarak SQL üzerinden sorgu yaptırıyor ve belli sonuçları excelde belli cell lere yazıyor gibi. mac tekinde o library eksik hiç yok active x diye geçiyor. Bunu convert etmenin yada bir yerden indirmenin yolunu tüm interneti aramama rağmen bulamadım ama ilginç tarafı mac teki Actual Sql Driver ile normal pivot table yada external data çekebiliyorum, yani sql ile data alışverişi yapıyor sorunsuz ve hızlı şekilde hocam bunu ben de çok merak ediyorum ya. sırf bu yüzden windows kurulu makinamda. MSSQL'den veri çekemiyor sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 GERGE said: Cikti: https://blogs.office.com/2015/07/09/office-2016-for-mac-is-here/ Bugun kurdum, outlook ve word kullandim, flawless so far. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Sub UpdateDatabase () Dim sql sql = "UPDATE my_table SET my_column = new_value WHERE id = the_id" Dim connString connString = "ODBC;DSN=myDSN;UID=myUserID;PWD=myPassword" Dim thisQT As QueryTable Set thisQT = ActiveSheet.QueryTables.Add(Connection:=connString, Destination:=Range("a1")) thisQT.BackgroundQuery = False thisQT.sql = sql On Error GoTo XERR thisQT.Refresh Exit Sub XERR: If Err.Number = 1004 Then Resume Next ElseIf Err.Number <> 0 Then MsgBox Err.Number & vbCr & Err.Source & vbCr & vbCr & Err.Description, vbCritical Err.Clear End If End Sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 lan su odbc hep adebisiyi hatirlatiyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Dun kurdum ben de, word bayagi iyi olmus. 3-4 saat falan tezimi editledim. Equation tool'dan, shapes'e, references'a her seyi kullandim. Akici calisiyor, navigation iyI. Mac os'la iyi entegre etmisler. En azindan artik escape'e basinca full screen'den cikiyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Son mesajı editleyebilsem keşke... Lanet olsun Word for mac 2016'ya. Doğru düzgün çalışmıyor; tüm işlerimi iki kez yapar oldum resmen. Kan ağlıyorum... 5 dakikada bir save alıyorum, arada unutursam patlıyor belge. Nefret ediyorum. Bu olay El Capitan çıktığından beri var ve hala fix'leyemedi beygirler. İğrendim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 pages kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 El Capitan'da hergun kullaniyorum, sorun yok. Hatta sordum simdi, yogun kullandigini bildigim uc kisi de sorun olmadigini hic, kusursuz calistigini soyledi. Senin sistemde bir sorun olabilir abi, Word'u tamamen silip tekrar yuklemeyi dene istersen? 2011 sagda solda iz birakiyordu, onlar filan sorun cikartiyordur belki? Word 15.15.0 (151008) bendeki versiyon bu arada. Seninki bu degilse sunu yukle: https://support.microsoft.com/en-us/kb/3097267 Ayrica El Capitan 10.11.1 Microsoft Office icin Apple tarafindan gelen bir bugfix iceriyor, ona guncelledigine de emin ol. 10.11.2 kullaniyorum ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Benim mbpr el capitan word ve excel duzenli patliyor. Ofiste e mac daha var, Biri mbp, biri mba, digeri de mbpr 2 si yosemite kaldi, digeri el capitan. Ayni problem. Duz yazi yazip patlamiyor demeyin. table, bullet, external link falan girince isin icine olay patlayip patlamayacagi degil ne zaman patlayacagi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Başlarda çok patlıyordu da, özellikle son El Capitan updateleri ile birlikte ( ben hala Beta kullanıyorum ) MS Office da çakılmalar sıfıra indi. Haa Outlook 'u kullanmıyorum artık, komple Mail.app 'e entegre ettim herşeyimi. Ama word excel sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Yosemite kullaniyorum, bende bi sikinti yok duzenli calisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 KHaRoN said: Benim mbpr el capitan word ve excel duzenli patliyor. Ofiste e mac daha var, Biri mbp, biri mba, digeri de mbpr 2 si yosemite kaldi, digeri el capitan. Ayni problem. Duz yazi yazip patlamiyor demeyin. table, bullet, external link falan girince isin icine olay patlayip patlamayacagi degil ne zaman patlayacagi oluyor. Yosemite'lerde sıkıntı yokmuş sanırım. El Capitan'da bir problem var. Bu arada benim çalıştığım belgeler genelde 30+ sayfa civarı 5-6 sayfası table, bol equation'lı ve math. symbol'lü, bazen de 40 - 50 external linkli falan oluyor. Şu office 2011'den kalan eden var mı ona bir bakayım. Yosemite'teyken hiç böyle sıkıntılarım yoktu gerçi... Ha unutmadan direk Onedrive'da tutuyorum ben çalıştığım belgeleri. Onla alakası yoktur değil mi bu crash'ların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Benimkilerde hep OneDrive'da. Gerçi araştırdım biraz, benim gibi sorun yaşamıyorum diyenler de var, sorun yaşıyorum diyen de çok. Clean install yapmıştım ben El Capitan'a, oradan bir şeyler olabilir mi? Bu arada Apple 10.11.1 ile Microsoft uyumluluğunu düzelttiğini söylüyordu, güncellediğinize emin olun. Ayrıca bir güncellemeden sonra benim Office Updater silindi neden bilmediğim bir şekilde, onu da tekrar yükleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 One drive for business kullaniyorduk, win ustundeyken. Mac de ztn yok. Client in sagi solu bir olmayip birsuru dosya kaybina ve senkron hatasina sebep oldugu icin artik kullanmiyoruz. Dropbox ve icloud drive ile mutluyum. Tum updateler olmasina ragmen excel falan sizlere omur. Ozellikle nested fonsiyonlarda, hlookup falan affetmiyor direkt patliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Merak edip denedim şimdi sen söyleyince. Ne HLOOKUP da ne VLOOKUP da problem yok. Hatta datayı dışardan refere ettim, yine problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Vm den excel e devam bana asdfadad Edit: bir de ayarlanmis print area li dosya mac de kesinlikle o ozellikleri korumuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 abi apple'lar kahvede otururken "cok calisiyorum ama cok kazaniyorum" diyen insanlar ile "Keynote ile objeyi vurduyorum ekrana, duman cikiyor" diyenler icin oldugu surece cok gerek yok zaten saglam excel'e falan. video icin ise guzel olsa gerek ama.. https://www.facebook.com/agahbagrik/videos/10153481467222949/?pnref=story bu komikti. imza: apple_h8RR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 VM'de excel öldürüyor benim makinayı ya. VM'i açtığım anda ölüyor mek. Macbook Air olduğundan herhalde. 2012 model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Herşeyin native 'i makbul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 dasaaa said: abi apple'lar kahvede otururken "cok calisiyorum ama cok kazaniyorum" diyen insanlar ile "Keynote ile objeyi vurduyorum ekrana, duman cikiyor" diyenler icin oldugu surece cok gerek yok zaten saglam excel'e falan. video icin ise guzel olsa gerek ama.. https://www.facebook.com/agahbagrik/videos/10153481467222949/?pnref=story bu komikti. imza: apple_h8RR ya suna 2 gundur guluyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar