NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 400ü aşmıyacak şekilde anneye uygun kullanımı kolay büyük tablet arıyorum.pirahna ipad falan istemiyorum ne öneriyorsunuz aciliyeti var yarın hemen gidip almam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Internetten Kindle Fire. Dukkandan biraz daha fiyat arttirabilirsen Lenovo Yoga 8", arttiramazsan Acer Iconia A1, Casper Via T8W, Galaxy Tab 4 filan. Bu epey iyi gibi: http://www.vatanbilgisayar.com/casper-via-t8w-intel-atom-z3735g-183ghz-1gb-32gb-hdd-8-cam-bt-w81.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 usenme bugun al..kadinlar gununu de kutlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Aynen, al bir windows 8 tablet. Bilgisayar kullanıyorsa win tablet kullanmasını öğrenmesi fazla uzun sürmez. Ama kendi kıraş oynayacaksa gogo galaxy tab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 İyiymiş bu önerdiğin bugun gidip bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 harbi bu iyimiş la ben de alayım mezarcılık yapıp %25 bbeklenir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 alet iyiymiş güzelmiş ama win 8.1 tablette biraz garip kaçtı android mi alsaydım acep demeden geçmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Son zamanlarda ofis uygulamaları ve browserdan başka birşey kullanmaz hale geldim bilgisayarda.Eşek ölüsü gibi laptopu taşımak yerine casperın fiyatı iyimiş acaba alsam işimi görür mü?Sadece wordu falan kasmadan açsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Wordu fln kasmadan açması için bayağı sağlam işlemci ram combosu olan tablet lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Bugün gıttim vatana inceledim biraz beğendim aldım.Cihazdan yazıyorum şimdi.Hani 350 liralık bir cihaza göre baya başarılı.Yanında 1 yıllık Office de veriyorlar. Word ise ilginç bir sekılde samsung laptopımdan daha akıcı çalışıyor. Zaten istediklerim genel olarak bunlardı.Eğer iş için yanınızda taşımalık bır alet arıyosanız parasını fazlasıyla hakeden bir ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 şimdi bu bayaa bildiğimiz laptop şeklinde kullanılabiliyor mu? mesela exceli açıp vba falan takılabiliyor muyuz? windows cahiliyim ondan soruyorum, ve en azından iş yerinde windows kullandığım için destek olması açısından kurcalamalık bişey lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 iki turu var onlarin, biri bildigin win8, biri de tablet vindozu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 bu 350 liralık alet şimdi bildiğimiz windows mu? baya böyle pencereler, klasörler, .exe falan? macbook bazen çaresiz bırakıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 işlemci atom diyo lan. netbooklarda yok muydu bu en son sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Direk windows tablet versiyon falan değil.Şimdi hearthstone yükledim oynuyorum sadasf.Sistem kaldırdığı kadarıyla bilgisayarda yaptığın herşeyi yapabiliyosun.Excel,pp,word hiçbir kasma olmadan rahatça çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 win rt yazanlara exe kurulamıyor win8 falan diyenler normal windows. windows 10 gelince rt tarih olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Alip MTGO yukleyeyim ben de. Sim karti girisi de var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Sim kart girişi reeder marka olanında var bunda yok oda 490 liraydı galiba.Birde reederın ekranı daha soluk gösteriyodu ondan pek beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 350'ye bildiğin windows mu lan bu yuh ne kdar ucuzladı bu tablet olayları. kılıf ve klavye hediyeliymiş bi de, hiç ihtiyacım olmamasına rağmen alasım geldi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 O tablet ile ayni islemciyi tasiyan baska birini test etmisler: http://www.anandtech.com/show/8760/hp-stream-7-review/3 Alirim ben bunu. GPU kotuymus ama oyun icin degil, ofis icin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 asus memo pad falan al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Casper tabletimde hearthstone,heroes of the storm,ultima ve lol çalıştırdım.Aralarında sadece heroes of the storm'a etherneti yetemediğinden lag oldu ama oyunu sorunsuz çalıştırdı.Diğerlerinde ise lolde sabit 40+fps de rahatça oynadım.Hearthstone da ise en küçük bir kasma olmadı.Ultimayı söylememe gerek yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Ativ smart pro var ama benim bile alasım geldi 350 ne lan bedava... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar