Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Internetten Kindle Fire. Dukkandan biraz daha fiyat arttirabilirsen Lenovo Yoga 8", arttiramazsan Acer Iconia A1, Casper Via T8W, Galaxy Tab 4 filan.

Bu epey iyi gibi: http://www.vatanbilgisayar.com/casper-via-t8w-intel-atom-z3735g-183ghz-1gb-32gb-hdd-8-cam-bt-w81.html
Mesaj tarihi:
Son zamanlarda ofis uygulamaları ve browserdan başka birşey kullanmaz hale geldim bilgisayarda.Eşek ölüsü gibi laptopu taşımak yerine casperın fiyatı iyimiş acaba alsam işimi görür mü?Sadece wordu falan kasmadan açsa yeter.
Mesaj tarihi:
Bugün gıttim vatana inceledim biraz beğendim aldım.Cihazdan yazıyorum şimdi.Hani 350 liralık bir cihaza göre baya başarılı.Yanında 1 yıllık Office de veriyorlar. Word ise ilginç bir sekılde samsung laptopımdan daha akıcı çalışıyor.

Zaten istediklerim genel olarak bunlardı.Eğer iş için yanınızda taşımalık bır alet arıyosanız parasını fazlasıyla hakeden bir ürün.
Mesaj tarihi:
şimdi bu bayaa bildiğimiz laptop şeklinde kullanılabiliyor mu?
mesela exceli açıp vba falan takılabiliyor muyuz?
windows cahiliyim ondan soruyorum,
ve en azından iş yerinde windows kullandığım için destek olması açısından kurcalamalık bişey lazım bana.
Mesaj tarihi:
Direk windows tablet versiyon falan değil.Şimdi hearthstone yükledim oynuyorum sadasf.Sistem kaldırdığı kadarıyla bilgisayarda yaptığın herşeyi yapabiliyosun.Excel,pp,word hiçbir kasma olmadan rahatça çalışıyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
O tablet ile ayni islemciyi tasiyan baska birini test etmisler: http://www.anandtech.com/show/8760/hp-stream-7-review/3

Alirim ben bunu. GPU kotuymus ama oyun icin degil, ofis icin zaten.
Mesaj tarihi:
Casper tabletimde hearthstone,heroes of the storm,ultima ve lol çalıştırdım.Aralarında sadece heroes of the storm'a etherneti yetemediğinden lag oldu ama oyunu sorunsuz çalıştırdı.Diğerlerinde ise lolde sabit 40+fps de rahatça oynadım.Hearthstone da ise en küçük bir kasma olmadı.Ultimayı söylememe gerek yok zaten.
  • Yeni Oluştur...