GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 ya arkadaslar az once bir sorun yasadim gece olduğu icin bisey yapamıyorum ama kafam takildi birsey diyin bana Disardaydim araci otoparka koydum dondugumde arabanin altinda su vardi akmis baya baktim bi yersen damlatiyor. Allag allah dedim calistirdim ciktim benzin alicaktim benzincide suyu kontrol ettik suyu bosalmis. Yeniden su koyduk. Sonra eve geldim. Kontgi kapattim indim kaputtan beyaz duman cikiyor actim kaputu hemen baktim su koydugumuz yer ve altından beyaz duman cikiyor su buhari sanirim ama koku da var alyina baktim suyu da bisaltmis baya su akiyor oluk oluk. Bekledim biraz gecti Duman. mecbur gece diye kapattim ciktim ama biye olur ki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 radyator su kaciriyor ..getir tamirci baktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Ya motor yanmus midir peki ya cok korktum valla duman falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 radyator delinmiş. nasıl hararet göstermemiş ki arac hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 hararet yaptirmadiysan bir sorun olmamistir motorda. radyator hortumlarindan biri yirtilmistir buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Valla hararet gistergesi 70 deydi 80 e cikti benzinlikte su koyarken 90 a yaklasiyordu su koydum duzeldi ama iste durduktan sonra sikinti okdu. anlamadim kafam Karisti. O değil radyatör yeniydi 1-2 aylik. Motora bisey olmus mudur tek dusuncem o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 motor suyu hortumları var motora giden vs. onlardan biri ömrünü tamamlamış, su kaçırıyodur. kısa sürede su haznesi boşalıyo ise kaçak çok büyüktür. çok dikkat et motoru kitletme, sabah gün ışığında kontrol et kaçakğı bulmaya çalış. duruma göre su ekleye ekleye tamirciye gidersin. yanına bi kişi al sürekli su takviyesi yaparak yol alman gerekecek ya da çekici çağırabilirsin. ama sakın bişi olmaz diyip aracı uzun mesafe kullanma o halde motoru yakar kitletirsin haberin olsun. 206 motoruda nerden baksan 3 -4 k civarıdır yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 GokTuRK said: Valla hararet gistergesi 70 deydi 80 e cikti benzinlikte su koyarken 90 a yaklasiyordu su koydum duzeldi ama iste durduktan sonra sikinti okdu. anlamadim kafam Karisti. O değil radyatör yeniydi 1-2 aylik. Motora bisey olmus mudur tek dusuncem o yok o kadar kolay yanmaz motor. sen aracı çalıştırma dursun sabaha kadar, gündüz gözüne bakarsın. sabah su haznesine bakarsın, aracı park ettiğin yere bak ıslaklık var mı? ama çok zorlamadıkça kitlemez motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Abi akti baya zaten suyu akitti duman çıkarken ama bakarim yeni akittigi var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Hararet farkında olmadan yükselirse üst kapak contaları yanar ilk,devam edersem motor blogunda sorun olusur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 tamam motora bişi olmaz zaten su haznesinden hariç motorun içince devirdayım yapıyo su. yani bişi olmamıştır motoruna, motor suyu sıcaklığı 90 C civarı olduğu için ve dışarı boşalınca haliyle çok yoğun buhar oluşturur. sıkma canını 20-30 tl lik bir hortum değişir en fazla bi de işçilik falan çok masraf çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 muhtemelen radyatörün devir daim pompasının hortumu yırtılmıştır. sakın yürütüp zorlama aracı zaten o kasa elektronik olarak çok nazlı motor arızası üstüne birde ecuyu ele alırsın. usta çağır bulsun yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 abi kaynar derecede hararetli olan motora bir anda soğuk suyu basarsan eğer conta yakarsın. yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 devir daim hortumu patlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 direk hortumlardan biri cortlamış yada haznenin dibi filan çatlamıştır denildiği gibi su ekleye ekleye düşük devirde gidersin tamirciye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Yakıt tüketiminde abartı artış var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Bu aralar sanki var gibiydi niye abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 90c normal hararet bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Selam, Abi kasko'dan ücretsiz çekici talep edip, ustaya götür aracını. Sadece bir kaçaksa eyvallah ama su kaybı hızlıysa sorun büyümesin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 teşekkür ederim yorumlar için öncelikle. araba için usta getirttim bugun. baktı su haznesinin kapağı açık kalmış bi sorun yok dedi. emin misin bak bişey yanmış olmasın deidm. yok ne yanacak dedi. akıtıyordu dedim. kapak açık kalmış ondan dedi. gitti. ?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Olabilir. Ama sen kapagi acik unutmayi kendine yedirebilir misin orasi ayri (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 ahaha ya motora bişey olmasın o kapağı yerim bile onu boşver de. sdlkfjdsklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar