cemad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 sitede piyasada:121.044.000 TL yazıyor bu ne demek şimdi oyun 50 dolar değil mi bu da 65 milyon civarı yapmıyor mu? hadi kargosunu filan saysan bile yanınya yaklaşmıyor 120 milyonun isteyen istediği fiyata satar da bu biraz ayıp olmuyor mu? piyasada 120 milyon biz daha ucuza satıyoruz? yok yanlış anladıysam özür dilerim ama doğru analdıysam çok vahim birşey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bence bu bölümün admin leri konu dışına çıkmaya başladı :) insanlar özgürce fikir belirtemedikten sonra forumun ne amacı kalıyo. kimsenin küfür ettigi yada aşağılayıcı sözler sarfettiğiyle ilgili bişi yok postlarda, sadece insanların daha önce yaşadıkları deneyimler ve protesto kelimesi geçiyor o kadar . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 adamlar normal boxu getirdide COsu kaldı[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: OmeN, 15 Ocak 2005 02:49 tarihinde demiş ki: bence bu bölümün admin leri konu dışına çıkmaya başladı :) insanlar özgürce fikir belirtemedikten sonra forumun ne amacı kalıyo. kimsenin küfür ettigi yada aşağılayıcı sözler sarfettiğiyle ilgili bişi yok postlarda, sadece insanların daha önce yaşadıkları deneyimler ve protesto kelimesi geçiyor o kadar . . . Burda world of warcraft tartışılır.X firması tartışılmaz. Biz buranın adminleri degil Alan yetkilileriyiz.[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 adminle alan yetkilisi arasında ne fark var?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Moderatörlerle kişisel tartışmalarınızı moderatörün kendisiyle özel mesajdan yapınız. Öte yandan oyunu bu şartlar altında almak bana da pek mantıklı gelmiyor. [signature][hline]Profocio Hosting [Bu mesaj Eno tarafından 15 Ocak 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 nassı bir blizzardı tartışabiliyorsak o dediğin X firması wow la ilgiliyse onuda tartışmak en doğal hakkımızdır kanatindeyim. tut ki en can alıcı konu budur bence, türkiyedeki wow un satışı. bu forumlara zamanında gelip yurt dışından oyunu getiriyorum ey milleeet alanlar gelsin die sayfalarca post atıldığında ses çıkmadığını düşünürsek bu onun yanında devede kulak kalıyo sanırım sayın alan yetkilim :p[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Omen, uyarıma karşın Eternal ile konuşmana burada devam ediyorsun. WoW bölümü dahilinde seni özel mesaj kullanmaya son davet edişimdir. Topic açık, karalama yada övme kampanyalarına gerek yok. Herkes kendi kararını verir. Esen yada weblebi yetkilileri insanların düşüncelerine cevap verebilirler, ancak TEKRAR reklam içerikli bir post atmaları halinde silinecek...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Dayanamayacagımı anladım bahara kadar bende siparişi verdim gameloaded'a (da!) yanlış hatırlamıyorsam ingiltere dışına satmayacağını okumuştum burdan. İşlemler sırasında bi sorun yaşamadım. Siparişte şu an pending order processing konumunda gözüküyor. 11 şubatta kesin yollayacakmı yani bu elemanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 gene getirdiklerine şükür etmek lazım.half-life2 yide getiriyorlarmış hehe getirmeseler daha iyi yıl geçti üstünden nerdeyse.neyse kredi kartı sorunu olanlar için bir nebze iyi olacak wow u elden alabilmek.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bizim elimizdeki half life ne ozaman 28 ocakta cıkarılyoalrsa[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 zaten 96mu neymis ordan alırsak normalde 120 miymis sizce biraz fazla degilmi[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 zor bishi degil acarsiniz telefon istersiniz mudurlerini solersiniz bu fiyat nedir bole ne 120 si ne 100 u piyasada 49$ diye. olmadi atarsiniz blizaarda mail bole bole yapiyorlar die 1 haftada duser fiyati aha isteyene tel Pro-Net Internet Hizmetleri A.Ş. Ortaklar Cad. Bahçeler Sok. EFE Han 20/3 80290 Mecidiyeköy / İstanbul Weblebi.com Satış Destek Hattı: +90 212 274 50 56 [Bu mesaj Delidumrul tarafından 15 Ocak 2005 08:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bide ilk msgda şu yazmıyor nedense, artık in cin top oynayan avaturkte de açıldı çünkü bu topik, orda diyorki dağıtıma 13 ünde başlıcak bu oyunlar. 11'inde değil. şimdi ben oyunu almanyadan alıyorum, benim aldığım yerde ingiltereden ithal edicek önce (ing. versiyon olduğu için), yani oyunun kutusu ingiltereden yola çıkıcak almanyaya gelicek sora bana yollıcaklar, 3 ülke dolaşacak, AMA buna rağmen oyun çıkmadan 2 gün önce yollanacak bana, ki oyun serverları açılınca girebileyim (aynen bu son 4 kelime yazıyor mailda). yani ben bilmemkaçbin km uzaktan oyunu daha hızlı alabiliyorum. kendi ülkemden alınca 2 gün sonra yollanıyor oyun ehe (o bile garanti değil), nası bir iştir ki bu o zaman? akıl mantık vb diyorum ben :).[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bu tarih resmi değil. aynı mesajı oyunu pre-order yaptığım yerden ben de aldım. resmi dağıtıcı tarafından oyun çıkış tarihinin 2 şubata ertelendiği yazıyordu gelen mail'de. hemen kendimi forumlarda buldum. bunun doğru olup olmadığını n sorulduğu bir konu başlığında mavi bir mesajla bunun doğru olmadığı belirtildi. söylenen de şu, resmi site ya da forumlar hariç duyduğunuz hiç bir şeye inanmayınız. o dağıtıcılara öyle bir bilginin de verilmediği söylenmiş. kaynak (almanca) ama garip bir durum var tabii. her ne kadar resmi olarak doğru olmasa da, bu bilginin doğru olma olasılığı çok da az değil bence. almanya blizzard resmi dağıtıcısı olan edv-buchversand'dan bu mail'i aldım. amazon ve bir çok site de aynı mail'i yollamış. bu kadar dağıtıcıya aynı haber bir yerden geldi demek ki. belki de blizzard inkar etse de tarihi vermiştir. sonuç olarak resmi değil, fazla güvenmeyin.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 burda es gectiginiz nokta KDV+vergiler. Yurt dişindan bir mal aldiginizda beyan edip kdv sini ve diger vergilerini ödemek zorundasiniz. Bu sistem simdilik çalışmadığı ve denetlenmedigi icin kimse kdv ödemiyor. Ama ilerde amazondanda alsak gameloadeddanda alsak kdvsini odeyecegiz, o zaman yurt içinde satilanlar daha ucuza gelecek emin olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 11 subatta tum dunyaya dagitacak gibi bilizzard US versioynuda 11 subattta dagitmaya basliyicakmis galiba yeni serverlarlar acicak gibi Bu arada oyun EU versiyonu ne zaman basliyicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Avustralya'da magazadan alirsaniz 89.95AU yani 89.85x1.113.000 civari bir fiyat. Bence ucuz bi fiyat 97 ytl[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bulursun ama amazonda ve hiçbiryerde us versiyonu kalmadı şimdilik.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 http://www.avaturk.com/Avaturk/urun_detay.aspx?ProductID=898 Budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Çok para çokk.78 milyon ile 64 ilyon da fark edio :D.Gameloaded dan alıcam sanırım bende :D.Daha 1 ay sora alıcam gerçi ama olsun :D[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mükemmel! Avaturk getiriyorsa alınır derim ben...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 abi avaturk fılan getırmıyor bence 2 sitede esene baglı wow konusunda esen nısan dese nısanda satıcaklar yanı avaturkun kendı cabaları ıle getırecegını sanmıyorum ama yaparlarsa öle birşey ben pahalıda olsa ava dan alırım sahsen[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 avada esenden alacak büyük ihtimalle çünkü pre order yapıyor kendi getise direk satardı[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 gameloaded.co.uk de ise release date olarak 18 subat yazıyor release date.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar