Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft 11 Şubat'ta Türkiye'de çıkıyor

mstezcan

Öne çıkan mesajlar

sitede

piyasada:121.044.000 TL yazıyor

bu ne demek şimdi oyun 50 dolar değil mi bu da 65 milyon civarı yapmıyor mu? hadi kargosunu filan saysan bile yanınya yaklaşmıyor 120 milyonun

isteyen istediği fiyata satar da bu biraz ayıp olmuyor mu? piyasada 120 milyon biz daha ucuza satıyoruz?

yok yanlış anladıysam özür dilerim ama doğru analdıysam çok vahim birşey bu
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu bölümün admin leri konu dışına çıkmaya başladı :) insanlar özgürce fikir belirtemedikten sonra forumun ne amacı kalıyo. kimsenin küfür ettigi yada aşağılayıcı sözler sarfettiğiyle ilgili bişi yok postlarda, sadece insanların daha önce yaşadıkları deneyimler ve protesto kelimesi geçiyor o kadar . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 15 Ocak 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
bence bu bölümün admin leri konu dışına çıkmaya başladı :) insanlar özgürce fikir belirtemedikten sonra forumun ne amacı kalıyo. kimsenin küfür ettigi yada aşağılayıcı sözler sarfettiğiyle ilgili bişi yok postlarda, sadece insanların daha önce yaşadıkları deneyimler ve protesto kelimesi geçiyor o kadar . . .

Burda world of warcraft tartışılır.X firması tartışılmaz.
Biz buranın adminleri degil Alan yetkilileriyiz.[signature][hline]öttürürüm
Sosyal ağlarda paylaş

nassı bir blizzardı tartışabiliyorsak o dediğin X firması wow la ilgiliyse onuda tartışmak en doğal hakkımızdır kanatindeyim. tut ki en can alıcı konu budur bence, türkiyedeki wow un satışı. bu forumlara zamanında gelip yurt dışından oyunu getiriyorum ey milleeet alanlar gelsin die sayfalarca post atıldığında ses çıkmadığını düşünürsek bu onun yanında devede kulak kalıyo sanırım sayın alan yetkilim :p[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

Omen, uyarıma karşın Eternal ile konuşmana burada devam ediyorsun. WoW bölümü dahilinde seni özel mesaj kullanmaya son davet edişimdir.

Topic açık, karalama yada övme kampanyalarına gerek yok. Herkes kendi kararını verir.

Esen yada weblebi yetkilileri insanların düşüncelerine cevap verebilirler, ancak TEKRAR reklam içerikli bir post atmaları halinde silinecek...[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Dayanamayacagımı anladım bahara kadar bende siparişi verdim gameloaded'a (da!) yanlış hatırlamıyorsam ingiltere dışına satmayacağını okumuştum burdan. İşlemler sırasında bi sorun yaşamadım. Siparişte şu an pending order processing konumunda gözüküyor. 11 şubatta kesin yollayacakmı yani bu elemanlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

zor bishi degil acarsiniz telefon istersiniz mudurlerini solersiniz bu fiyat nedir bole ne 120 si ne 100 u piyasada 49$ diye. olmadi atarsiniz blizaarda mail bole bole yapiyorlar die 1 haftada duser fiyati
aha isteyene tel
Pro-Net Internet Hizmetleri A.Ş.

Ortaklar Cad. Bahçeler Sok. EFE Han 20/3 80290 Mecidiyeköy / İstanbul
Weblebi.com Satış Destek Hattı: +90 212 274 50 56

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 15 Ocak 2005 08:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bide ilk msgda şu yazmıyor nedense, artık in cin top oynayan avaturkte de açıldı çünkü bu topik, orda diyorki dağıtıma 13 ünde başlıcak bu oyunlar. 11'inde değil.

şimdi ben oyunu almanyadan alıyorum, benim aldığım yerde ingiltereden ithal edicek önce (ing. versiyon olduğu için), yani oyunun kutusu ingiltereden yola çıkıcak almanyaya gelicek sora bana yollıcaklar, 3 ülke dolaşacak, AMA buna rağmen oyun çıkmadan 2 gün önce yollanacak bana, ki oyun serverları açılınca girebileyim (aynen bu son 4 kelime yazıyor mailda). yani ben bilmemkaçbin km uzaktan oyunu daha hızlı alabiliyorum. kendi ülkemden alınca 2 gün sonra yollanıyor oyun ehe (o bile garanti değil), nası bir iştir ki bu o zaman? akıl mantık vb diyorum ben :).[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tarih resmi değil.

aynı mesajı oyunu pre-order yaptığım yerden ben de aldım. resmi dağıtıcı tarafından oyun çıkış tarihinin 2 şubata ertelendiği yazıyordu gelen mail'de. hemen kendimi forumlarda buldum. bunun doğru olup olmadığını n sorulduğu bir konu başlığında mavi bir mesajla bunun doğru olmadığı belirtildi.

söylenen de şu, resmi site ya da forumlar hariç duyduğunuz hiç bir şeye inanmayınız. o dağıtıcılara öyle bir bilginin de verilmediği söylenmiş. kaynak (almanca)

ama garip bir durum var tabii. her ne kadar resmi olarak doğru olmasa da, bu bilginin doğru olma olasılığı çok da az değil bence. almanya blizzard resmi dağıtıcısı olan edv-buchversand'dan bu mail'i aldım. amazon ve bir çok site de aynı mail'i yollamış. bu kadar dağıtıcıya aynı haber bir yerden geldi demek ki. belki de blizzard inkar etse de tarihi vermiştir. sonuç olarak resmi değil, fazla güvenmeyin.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

burda es gectiginiz nokta KDV+vergiler. Yurt dişindan bir mal aldiginizda beyan edip kdv sini ve diger vergilerini ödemek zorundasiniz. Bu sistem simdilik çalışmadığı ve denetlenmedigi icin kimse kdv ödemiyor. Ama ilerde amazondanda alsak gameloadeddanda alsak kdvsini odeyecegiz, o zaman yurt içinde satilanlar daha ucuza gelecek emin olabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Avustralya'da magazadan alirsaniz 89.95AU yani 89.85x1.113.000 civari bir fiyat. Bence ucuz bi fiyat 97 ytl[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...