xieon Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 İyi akşamlar öncelikle buna ayrı başlık açtığım için üzgünüm fakat son 3 adet kaldığı için sizlerle paylaşmak izledim. Vatan'da Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia ekran kartı şu an 1195 lira. Evga-EU'dan getirmek ile aynı fiyata geliyor. Bilgisayar toplamaktan tam vazgeçmişken dayanamayıp aldım. http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx970-superclock-acx-20-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 gtx970 lere kullanıcılar nvidia'ya dava açtı 4gb diye 3.5gb işlevi gören bir kart, almanızı önermem.. 980 alın ya da amd muadilini alın, coil whine sorunu da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 alın kardeşim alın 1200 cok iyi fiyat saldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 1270 liraya msı var abi ztn çokta ahım şahım bi fiyat dğlde,3.5 gb olayı sinir bozucu biraz. bende bi 800-900 ayırmıştım erkan kartı uplim diye baktım 970ler iyi gözüküyo az daha koyup alınabilir diyodum; 3.5 olayı sıkıntı :D,900liraya 290 alıp extra hardcore bi ssd alınabilir,10-9 fps fark,elektrik farkıda var tabi birazda bilemedim. 300 serisi bekleme geyiği var bide şimdi. varmı pro bi donanım gurusu bize yol göstersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 dayanamayıp aldım ne ya hesabımda şöyle ardını düşünmeyecegim bir 50 bin olsa ay dayanamayıp aldım çekerdim herhalde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Vatanda 400 $ + vergi, amazonda 335 $ + ~10$ shipping + vergi. Gogo amazon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 amazondan da shipping + vergiyle 100tl falan fark ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Amazon'dan aldım, vergiyi de geri odediler. 1200 TL cok. Taksit yapacaksanız iyi ama. Ayrıca su forumda 3,5 olayına takılan adamların birkacı dısında kimsenin 4gb'lık bir karta ihtiyacı olmayacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Seperate said: dayanamayıp aldım ne ya hesabımda şöyle ardını düşünmeyecegim bir 50 bin olsa ay dayanamayıp aldım çekerdim herhalde asdf Ya doğrusu şöyle zaten bilgisayar almayı düşünüyordum fakat biraz daha beklemeye karar vermiştim. Şansıma böyle bir fırsat çıkınca bahane ettim. Yoksa para çokluğundan değil kaç aydır yeni pc için para biriktiriyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bu fiyata ps4 alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 PS4 mü? İyi de sen gerizekalı değilsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 gecti bizden pc gaming artik yas 30 oldu. gencken milyarlar harcadik, sivi sogutmasindan nitrojen zimbirtilarina kadar para dokduk 3dmark'ta listeye de girdik. emekliyim hi-end pc islerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 parasi olan hepsini alabiliyo cocuklar, o pc konsol kapistirma isi lisedeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 31 ve saymaya devam ediyorum. Konsol almayla parayı bağlama gerçek bir öğrenci muhabbeti ama (:D TRden alınca %18 KDV, amazondan alınca %20 gümrük vergisi var, 335 $ vs 400 $ shipping 15 $ bile olsa net amazon karlı. Aceleniz yoksa hiç vatan matan girmeyin o işlere mis gibi amazondan alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Ki EVGA alıyorsan zaten Amazon'dan da alsan Türkiye'de uluslararası garantisi geçiyor. Vatan'dan veya Türkiye'deki diğer firmalardan EVGA/Corsair almak oldukça anlamsız. Yaş 30'sa zaten PC Gaming'le beraber büyümüş olman lazım :) Açıkçası yaş ilerledikçe konsollardan daha fazla tiksiniyorum. Low-level API'ların PC ortamına gelmesiyle de konsolların tek avantajı ortadan kalkıcak. Tahminim upgrade'able olacak bir sonraki nesil konsollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 axedice said: Aceleniz yoksa hiç vatan matan girmeyin o işlere mis gibi amazondan alın. Kuzen zamanında amazondan klavye ve vatandan ssd sipariş vermişti aynı gün. Amazon daha hızlı geldi vatan dan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Abi ya ben amazondan almayı bilmiyorum (ki büyük ihtimalle böyle) ya da senin hesabında bir yanlışlık var çünkü amazon böyle bir fiyat çekiyor almaya çalışınca http://i58.tinypic.com/2889izm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 1050 liraya gelmiş işte herşeyiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar