synthesizer Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ben de 2010da almıştım, 7/7.5 miyop 1 astigmatla, sıfır problemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 göz tembelliğinden almıştım bende 2009'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Alcest said: 15.75 miyop + 0.50 astigmat çıktı.Aldım muafiyeti sorun çıkmadan.Yılların verdiği birikim sonunda işe yaradı. benim de bu civarlarda işte ben ne olur ne olmaz diye bastım bedelliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 iste .biraz ince ayarla ay i gayet net gorebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 senko said: Alcest said: 15.75 miyop + 0.50 astigmat çıktı.Aldım muafiyeti sorun çıkmadan.Yılların verdiği birikim sonunda işe yaradı. benim de bu civarlarda işte ben ne olur ne olmaz diye bastım bedelliyi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 PrudenT said: senko said: Alcest said: 15.75 miyop + 0.50 astigmat çıktı.Aldım muafiyeti sorun çıkmadan.Yılların verdiği birikim sonunda işe yaradı. benim de bu civarlarda işte ben ne olur ne olmaz diye bastım bedelliyi abi Ya ilerde LASIK olunca askeriye peşime takılır mı diye düşünmeyecek adam. Para var huzur var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 askerlik ve gez askerlik ve arpacık konularını da bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 vatan hayınları bu konuyu tesekaya gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Eq8uI2oJd0Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 quixef said: PrudenT said: senko said: Alcest said: 15.75 miyop + 0.50 astigmat çıktı.Aldım muafiyeti sorun çıkmadan.Yılların verdiği birikim sonunda işe yaradı. benim de bu civarlarda işte ben ne olur ne olmaz diye bastım bedelliyi abi Ya ilerde LASIK olunca askeriye peşime takılır mı diye düşünmeyecek adam. Para var huzur var. Muaf kararı alınca LASIK'le sıfırlasan da sorun yok ki :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Sonuna kadar kovala gelme askere. Gerekirse körüm ben de gelme. Vatanini seviyosan zaten sakın gelme. Gelirsen nefret edersin cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar