BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 çok paradır ya o, bende huzur bulacak kadar para yok :(
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 BabacumMostors said: ya bir bana öyle geliyor olabilir ama bu festivaller festival adı altında toplu uyuşturucu kullanım toplaşması gibi geliyor yaniş doğayla başbaşa chill out kafasına girmek için neden binlerce kişiyle aynı ortama gireyim ki, chill out olmuyor ki öyle abi woodstock falan neydi sence, ya da burning man'de napıyo insanlar hala çölün ortasında :P bkz hey gidi günler https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/91/99/3c/91993c9814313fe5b7af7f9066dd8608.jpg
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 su an biraz pahali oyro da costu haklısın ama bu tip festivaller yaygınlasmadan ucuzluyacagini da dusunmuyorum acikcasi bodrumda/kemerde otellere 8-9 ay onceden rezervasyon yapanlara gulerken ilk defa bu kadar uzun sureli bi plan yapip erkenden almistim biletleri bakalım nasıl olcak
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 yav said: BabacumMostors said: ya bir bana öyle geliyor olabilir ama bu festivaller festival adı altında toplu uyuşturucu kullanım toplaşması gibi geliyor yaniş doğayla başbaşa chill out kafasına girmek için neden binlerce kişiyle aynı ortama gireyim ki, chill out olmuyor ki öyle abi woodstock falan neydi sence, ya da burning man'de napıyo insanlar hala çölün ortasında :P bkz hey gidi günler https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/91/99/3c/91993c9814313fe5b7af7f9066dd8608.jpg burning man cok acayip ya imkan olsa gitmek isterim aga
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ya ben woodstock ve burning man için de aynı şeyi düşünüyorum sdf hani hayatım boyunca bir tek 2006 da rockncoke a gittim kamp olarak, çok kalabalık çok kitlesel çok ticari millet ağzıyla içmesini bilmiyor salak salak hareketlerde bulunuyor benim için chillout kampı en fazla 5-6 kişiyle yaparsam olur ki aslında gitsem gitsem tek başıma gitsem sorna dağda bayırda ayılar yesin beni "rahmetli de gerizekalıydı" falan desinler ahahah
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 pascalnouman said: burning man cok acayip ya imkan olsa gitmek isterim aga gayet kapitalist..colun ortasinda kamp atesinin admin. fee si 390 dolares..
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 BabacumMostors said: ya ben woodstock ve burning man için de aynı şeyi düşünüyorum sdf hani hayatım boyunca bir tek 2006 da rockncoke a gittim kamp olarak, çok kalabalık çok kitlesel çok ticari millet ağzıyla içmesini bilmiyor salak salak hareketlerde bulunuyor benim için chillout kampı en fazla 5-6 kişiyle yaparsam olur ki aslında gitsem gitsem tek başıma gitsem sorna dağda bayırda ayılar yesin beni "rahmetli de gerizekalıydı" falan desinler ahahah hacı o zaman gel ayataya dagin basi hakkaten sahneden uzakta mis gibi chilloutlarsın noyanı da gole atar hepten rahatlarsın ajhfsdlkasd
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 dana22 said: pascalnouman said: burning man cok acayip ya imkan olsa gitmek isterim aga gayet kapitalist..colun ortasinda kamp atesinin admin. fee si 390 dolares.. imkan derken zaten biri goturse demek istedimdi zaman degil derdim :p
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 zaten gittikce parayi bulan cicek cocuklarin eglencesine donusuyor bence olay...
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 abi yapacak bişey yok genel refah çevrimleri var dalgalanaraktan süregidiyor tarih boyunca şu anda o çevrimin yukarıdan aşağıya inen kısmında fazladan refaha sahibiz bizden sonraki nesil yine fakir olur bir ihtimal sdf onun dışında gerçek hipi zengin bipi falan hikaye yani sosyal ekonomik koşulların sonuçları hep bunlar
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ya bırak ne hipisi herkes kapitalist bazısı dillendiremiyo sadece o kadar
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 az kaldi ulan..
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 daha da az kaldi ahkgdlkadla
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Hayvan gibi hasta oldum yatıyorum evde. İyi ki almamışım senden bileti :(
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ayatada hilightla neonda liquid soulla costum offf beeeee cok acayipti valla seneye yurtdısında bi festteyim ins
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 aynen seneye ozoroya gidicez karavan kiralama road trip fln tam cilginiz biz yaa lel
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 bu isler gittikce romada vs yapilan bereket senliklerine benziyor..surekli icip milletin tuttugunu ***..neye inanirsan inan insanlarin dibinde var bu olay..
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 dana22 said: burning man zaten gittikce parayi bulan cicek cocuklarin eglencesine donusuyor bence olay... bikininin altına ugg
Creus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 dana22 said: bu isler gittikce romada vs yapilan bereket senliklerine benziyor..surekli icip milletin tuttugunu ***..neye inanirsan inan insanlarin dibinde var bu olay.. Pek öyle değil aslında ama bir kısmı gerçekten dediğin zihniyetle gidiyor oraya ve inan anında sırıtıyorlar zaten =) deneyim işte gidip neymiş ne değilmiş görüp, deneyimlemek lazım bence.
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 aynen o niyetle gidenlerin cogu taximde takılan barzikler muzikmis ritmmis dansmis zerre akıllarına gelmiyodur yani kafalari guzel nasilsa bunlarin ayıklariz hemen aagbi kafasında denyolar sanki oraya gidenler zombi anasını satim sadece dunyayı biraz daha pembe goruyolar bazen o kadar :P
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 bu sene ayata olabilirmis feyzbukta gordum demin aynı zamanda tree of life yunanistanda ve turklere pasaport bilgileri karsiliginda giris belesh olcakmis daha nolsun bolm
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 ölmeden önce gitmek istiyorum şu tür bişeye ben.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Tree of life selanik yakınlarındaymış gidilebilir aslında. ama bilet detayını falan bulamadım 1-2 günlük yeter cumartesi pazarı orada geçirmek güzel olur dahasını kafam kaldırmaz :)
Öne çıkan mesajlar