Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu Resme Bir Bakın Fotoshop Mucizesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha o ne resim
etkisinden kurtulmadım hala !!![signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
he şimdi anladıııııııımmm...[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Anavatanımıza saldırırlarsa olası gazete manşetleri demişsiniz.. Belki ilk başlarda olayı kendi adlarına bir zafer veya reklam havasında vereceklerdir veya methiyeler düzüp yapmaya çalıştıkları işgali mazur göstermeye çalışacaklardır. Ama ilerleyen zaman ile onurlu bir halkın bağımsızlık savaşına tanık olup belkide yaptıkları saçmalık ve hata üzerine manşetler atacaklardır. Ama ne olursa olsun, savaş öncesi veya süresince ne yazılırsa yazılsın, savaş sonrası tüm dünyadaki gazetelerde tek bir manşet olacaktır:
Bağımsız TÜRKİYE Cumhuriyeti!
Mesaj tarihi:
Bence de pek mucize değil ama fena da değil yani.Şimdi bikaç kişi iğrenç dedi ya herkes direk önyargı iğrenç iğrenç tamam mucize olmayabilir ama okadar da berbat değil yani.[signature][hline]The sickness that you are
The plague that made me starve
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 20 Ocak 2005 12:25 tarihinde demiş ki:
esas mucize budur bence:

behey bre, şu boya posa, şu asalete, şu ritme bak. efeler gibin.

uff Johnny Depp[signature][hline]The sickness that you are
The plague that made me starve
Mesaj tarihi:
photoshop tamam ama mucizeyi göremedım[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Mesaj tarihi:
Aklıma bi anda keremcan geldi böyle okul şeylerini falan görünce. İlk fotoyu da görünce aklıma Şahin abi geldi kendisini saygıyla anıyorum.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Mesaj tarihi:
uff tip cok komikkkkkkkkk :D[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
-Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Spastikmisin dostum ya?
Bi defol...
  • Yeni Oluştur...