sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ilginnççççç Umut hamlesini bekliyordum ama Sneijder'ı çıkartır diyordum, kral çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ahahah beleşçi bu sefer topu içeri sokabilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 şaka maka lig bitiyor, hala kim şamp belli değil, yıllardır hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Rakip makip demeyin muhteşem oynadı takım ŞAMPİYON GİBİ OYNADI. http://media.giphy.com/media/lkK7hFTOp1s4g/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 3 takım arasında en kötüsü G.Saray. Hasbelkader gidiyor ama haftaya Torku Konya tıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ya maçı izlemedin ya da önyargılısın. Şu anda açık ara en iyi takım GS. FB forvet hattı sorunlu emre yok BJK yedekleri çok kötü... Neyse, Konyada beraberelik yeter bize şampiyonluk için... GS KÖTÜ! Berbat fıtböl falan derken ben şöyle birini canlandırıyorum : http://media.giphy.com/media/Tlk24kCCg33q0/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 konya ve mersin maçı kolay ya. bence gençler maçında puan bırakabiliriz. ha bu 3 maçtan 9 puan alıp beşiktaşla eşit girersek arenada beşiktaş'a ihtimal vermiyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 beşiktaş maçı 0-0 ligde ne zaman iddialı bir maç olsa doğru düzgün pozisyon olmaz, 10. dkda kaleci oyunu soğutur, iki takım da en fazla 3 adamla falan atağa çıkar işte türkiye ligi bu sdf edüt-- gerçi bjk kazanmak zorunda galiba averajdan dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 iki averajla biz şampiyon oluyoruz aynen. bize berbaerlik yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Burak sezon sonunda ya da ilerleyen dönemlerde transfer olup olmayacağı konusu ile ilgili de maçtan sonra yaptığı açıklamada net konuştu. Yıldız golcü, "Galatasaray'da yeni kontrat imzaladım, karşılığını da verdiğimi düşünüyorum. Allah izin verirse, kariyerimi de burada sonlandırmak istiyorum" dedi. Kıskananlar çatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 burda bitirir tabi, bu parayi baska yerde nah alir bu yastan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 burak düzgün bir berber bulsa lazio ya 30 milyona satarız c.ronaldo imza ister, irina kapısında beklerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 WaNTeD said: sneijder haftaya yok hadi geçmiş olsun Neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Baldizinin düğünu varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 yalan konuşma sniejder baldızıyla tatile gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 yolanthe de dururmu yapıştırmış cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 SAMPIYO| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Cons Allah ezanı verecek. İlençlerimi hızlı kargoyla karşı ödemeli gönderdim. Bu arada 2 maçtır gol yememek güzel bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 en korktuğum maç bu maç... haydi bakalım. kadro ilginç, Bruma 11'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 konya neler kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 1 pozisyon var yahu, neler kaçırdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 2 karşı karşıya kaçtı, 2 tane de tehlikeli pozisyon vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 haydaaaaa riske bak, asimetrik oynuyo takım. Bruma da sola geçti sağda sadece SABRİ oynuyor melo stoper gibi gömüldü 3'lü stoper bi acayip diziliş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ne çaktı be Sabri reis - gireydi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 kenan özer yeteneksizi kac tane %100 kacirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar