Dynun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 3 cihaz denedim hepsinde arka planda rahatsız edici bi cızırtı var. Sonra prize bağlı olmayan bir laptopta denedim kaymak gibi ses geliyor. Şimdi burdan evin prizlerinin topraklamasının iyi olmadığını anlıyoruz sanırım. Ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 elektrikçi çağır topraklamayı bağlasın prizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Cihazlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 3lü prizin duvara giren tarafındaki topraklama demirini de kontrol et. Orası paslanınca topraklama olsa da işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 abi cihazlar 1 bilgisayar 1 laptop ve 1 tv şimdi tesisat eski olduğu için toprak kablosu olmayabilir eve gidince söküp bakıcam fırsat bulamadım. bunu çektirmek ne kadara patlar maliyetli bir şey mi. bir de bizim 1. kat apatmanın olmasa da ben bahçeye levha falan gömsem işe yarar değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 kalorifer tesisatı varsa önce bi onu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 PSU'dan falan geçiyor ama prizden gelen elektrik, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Dynun said: abi cihazlar 1 bilgisayar 1 laptop ve 1 tv şimdi tesisat eski olduğu için toprak kablosu olmayabilir eve gidince söküp bakıcam fırsat bulamadım. bunu çektirmek ne kadara patlar maliyetli bir şey mi. bir de bizim 1. kat apatmanın olmasa da ben bahçeye levha falan gömsem işe yarar değil mi Olur, biz yaptıydık babamın tükkana ISO almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar