Oski Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Kithnos said: Yaklaşık 9.000 EUR civarına 1 senelik EU'da oturum izni ayarlanabilir. Bir arkadaşım danışmanlık hizmeti verip, başvuru sürecini yönetiyor. Düzgün bir kiralık ev bulunca ben de kaçıyorum. Ilgilenenler mesaj atabilir bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 9bin euroyu 1 yıllık oturma iznine anca aptallar verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 hadi tamam aldin 9k ya 1 yillik oturum sonra ne yapacaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 sene dolunca posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Korax said: nereye lan asda bağa mı didin ? Letonya'ya gidicem kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 oski Oski said: Kithnos said: Yaklaşık 9.000 EUR civarına 1 senelik EU'da oturum izni ayarlanabilir. Bir arkadaşım danışmanlık hizmeti verip, başvuru sürecini yönetiyor. Düzgün bir kiralık ev bulunca ben de kaçıyorum. Ilgilenenler mesaj atabilir bana. Hahahaha, yok ya ciddiyim bu arada. Bir iki iş yaptı TR'den danışmanlık olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Seele said: hadi tamam aldin 9k ya 1 yillik oturum sonra ne yapacaksin? Ben gerçekten iş kuruyorum, 9 K falan vermiyorum. Ben elinde henüz bir iş planı olmayan ama kaçmak isteyenler için dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 9k 1 sene oturma izni? :D hangi ülke acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Kithnos said: Esh said: 9000€ ya üniversite okursun o izni de üstüne verirler. 9.000 EUR'ya nerde okuyorsun ya ? Tabi girebiliyorsanız o yöntem ile güzel. Herkes kabul alamıyabilir ama. Örneğin ben. Sınavlar, başvurular falan imkanı yok zaman ayırmama :) hollanda'da örneğin 2 yıllık genelde programlar ve 6000€ civarı istiyorlar yıllık. tabi üniv'leri iyi genelde. fransa-almanya'da beleş. hollanda-belçika-fransa-italya ve almanya ile ilgilenmekteyim ben şimdilik. almanya'daki okulları falan hiç araştırmadım henüz ama bakacam. hayaller hollanda (rotterdam-amsterdam), ihtimaller fransa (lyon,toulouse)-italya (milano) şimdilik. buralarda var mı patiler hiç? tutun elimden geleyim ya ben de.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Hollanda'da biraz daha pahalı diye biliyorum ben. Çok yakın bir arkadaşım Rotterdam'da master yaptı, sorarım yarın. FR'yi bilmiyorum. DE bedava, doğru. Ama çoğu program Almanca. Almancan'n yoksa zor. Uni ile gitmek zaten her zaman en iyisi. Gerçekten master yapıyorsan, daha iyi ne olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 yakın zamanda arkadasim stokholme tasınacak izlenimlerini paylasirim burada ev de bulmuslar mis gibi bostancida adalar manzarali terasli evi birakip kesin göt kadar bi yere mahkum olcaklar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 tudelft 27k lan ne 6k'sı ehe hollandanın devamı daha mı ucuz mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 6k lisansmış ya, 11k olcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 niggaknow said: 9k 1 sene oturma izni? :D hangi ülke acaba? Bulgaristanda 9k euro'ya üniversite harcını peşin verip , 4 sene sıkıntısız oturum alabilirsin.Zaten 4 senede de azcık kafa çalışıyorsa doğru düzgün bir EU ülkesine geçiş yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 romanya bulgaristan filan bize daha acik gibi o yonden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Odeon said: 11 senedir yurtdisindayim. donusumde zor gozukuyor. siz siz olun memleketinizin degerini bilin. birakin politik konulari bizim memleket gibi yer yok. asdklsajdlksa abi pardon da dışarıdan konuşmak negzel diğ mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 yav said: 6k lisansmış ya, 11k olcak :( Aynen, şimdi daha mantıklı oldu. Ben de 10-15 K EUR falan derdim NL için Edit : Bir de, çoğu üniversitede EU vatandaşı ve non-EU fiyatları ayrı olabiliyor. O konulara da dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 aquila said: yurtdisinda su an hava -10 derece ve kar yagiyor, yurtdisinin allah belasini versin. Haftasonu yine kar geliyomus siktimin NY'una. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 o kadar beğenmiyorsanız geri dönün abi. yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 valla ben de yapamam sanirim..italya yunanistan filan belki o da mutfaktan yirtiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 2000 yılında çıktım ülkeden çıkış o çıkış. Sırf güneşin hatırına dönücem yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ben new york'ta yasayan turkleri anlamiyorum abi o kadar yer varken neden new york? ne havasi uygun ne sehir yasamak icin iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ben de anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 adam 25 yıl istanbul'da yaşadıktan sonra gidip kuzey dakota'da yaşayacak hali yok, gözü kalabalık ister en başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar