deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Bilaerler bundan faydalanmış olan var mı? Bir kaç tane applied economics enstitüsü buldum ama daha mail atmadım. Tecrübesi olan varsa bir çıtlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 tinder ı kontrol ediyoz işte her gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ben faydalandım. isveç'e erasmus için gitmiştik ordaki üniversitede yazın yanında staj yapacağımız bir hocayı ayarlamıştık. Önemli olan gideceğin yeri ayarlaman. Gideceğin yer kabul verirse gerisi teferruat gibi. Gideceğin yeri kendi çabanla mail atarak uğraşarak bulabilirsin, ya da okulun kariyer ofisi gibi bir fonksiyonu varsa onlara danışıp daha önce gidenlerin gittikleri yere başvurabilirsin. Kabulu aldıktan sonra okula bildiriyorsun, hibe komitesi için görevli hocalar senle oturup görüşüyorlar neden gitmek istiyorsun vs. diye onlara kendini pazarlaman lazım. Ben İsveç'te olduğumdan Sabancı'dan 2 tanımadığım hocayla skype yaptım laklakla geçti. Bu kısmı tamamen ellerinde kısıtlı hibe bütçesi var onu boş adamlara vermeyelimden okul emin olsun diye. Sonra hibeniz çıktı ya da çıkmadı diyorlar, hesabını veriyorsun para yatıyor. Sanırsam erasmustaki giderken 80% yatmasının tersine, bunda her ay başında yatıyordu, emin değilim. Çalışacağın yerden de para verirlerse ekstra olur senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Ben zaten araştırma görevlisiyim, hibe falan hazır :P Staj için başvuru aşaması muamma benim için. Almanya'da okuduğum yere yazdım gerçi de direk fakülteye başvurmak gerekiyormuş. Öğrenci değişimi kadar mekanik değil sanırım staj hareketliliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 http://www.ntv.com.tr/dunya/okul-gezisine-giden-liselileri-multeci-sandilar,BW8GpPgyQE-YxUJEUIVsjg?_ref=infinite hareketlenemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 ben irlanda'ya gelmiştim bununla 1 yıl önce, üniversite'de hocadan kabul mektubu yetmişti. bir de minimum 90 gün olması gerekiyordu sanırım hibeden faydalanabilmen için. gitmeden toplam hibenin %80'ini, dönünce de %20'sini veriyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Merhaba Erasmus+ la bu sene İtalya'da staj yapmak istiyorum. Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencisiyim. Bana genel olarak İtalya'yı anlatabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Clauvn said: Merhaba Erasmus+ la bu sene İtalya'da staj yapmak istiyorum. Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencisiyim. Bana genel olarak İtalya'yı anlatabilir misiniz? dilim pizza 1 euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Clauvn said: Merhaba Erasmus+ la bu sene İtalya'da staj yapmak istiyorum. Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencisiyim. Bana genel olarak İtalya'yı anlatabilir misiniz? hiç türk erkeklerine göre değil hepsi vücut yapmış elemanların bizim türk kasları çok kötü duruyo. bide maçlar hep alt biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 guncel said: http://www.ntv.com.tr/dunya/okul-gezisine-giden-liselileri-multeci-sandilar,BW8GpPgyQE-YxUJEUIVsjg?_ref=infinite hareketlenemediler Ahahah su cok aciysmis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 khalad said: Clauvn said: Merhaba Erasmus+ la bu sene İtalya'da staj yapmak istiyorum. Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencisiyim. Bana genel olarak İtalya'yı anlatabilir misiniz? hiç türk erkeklerine göre değil hepsi vücut yapmış elemanların bizim türk kasları çok kötü duruyo. bide maçlar hep alt biter. fasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Hehahahaha, ondan ziyade erasmus hibesiyle(600 Euro) ücretsiz staj yapacağım hangi şehirlerinde yaşayabilirim. Floransa epey pahalıymış diyorlar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 doğu avrupa krakow,bratislava,lviv belki 600€ yetebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 600 euro aylıksa almanyada da yeter yane sefalet yasarsan yeter ben mesela 260 euro yurt + internet + ısınma + elektrik + su felan harcıyodum eger evde bol bol makarna yaparım cakarım modelindeysen(aşçısın makarna değil alebella farfella felan yaparsın )340 euro yeter ama okul harc felan istiyodur kesin onları onceden ogren ilk gittiğinde harc yatmadığı için bi 1000 euro cebinde olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar