Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Anime stream sitesi hakkında yardım

White Wolf

Öne çıkan mesajlar

Muhteşem bir anime websitesi buldum, one piece yeni başladım, en eski bölümleri bile hd kalitesinde veriyor. Bir hata yaptım , ve history'i sildim sitenin ismini hatırlamıyorum. Ve o kalitenin ardındada başka sitede izlemek batıyor. Arkadaşlar biraz anlatsam belki bileniniz vardır. Beyaz bir sayfa, yanda chat ekranı var. Videonun altında next tuşu var o sayede diğer videoyaya hızlıca geçebiliyoruz. Alta böyle bazı reklamlar oluyor, bu aralar bir tanesi kim kardashianın beyaz mayolu resmi var. Biliyorum çok açıklayıcı olmadı, ama bunun benzeri bildiğiniz bir sayfa varsa lütfen söyleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın ama muhteşem bir siteydi. Bilirsiniz çok eski episodelar, yada eski animeler Kalite olarak SD yada daha kötüdür. Ya ben one piece 350'lerdeyim episode lar full hd. Bilmesem batmazdı, ama şu anda başka sitede izlemek o kadar rahatsız ediyorki anlatamam. Sitenin en belirgin özelliği sayfa beyaz playerın sağ tarafta bir chat ekranı var sürekli millet aktiv olarak chatleşiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Siteyi bir bulsam o kadar iyiki. Mesala One piece episode 600 lerden sonra hd bulursun. Bu yeni animeler tokyo ghoul, parasyte, 7 deadly sin bunlarda hd bulursun. Benim bulduğum sitede one piece 2 hafta önce başladım şu an 370 deyim. En eski bölümler bile hd di. En eski anime ler bile 1991 lerden kalma hd gösteriyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bu konu araciligiyla biraz baktim ama cogu sitenin HD dedigi Crunchyroll'un SD kalitesinde. Sunucu parasini vermeden HD nasil oluyor bilmiyorum zaten, veriyolu epey pahali. Ancak cok populer ise reklamlarla ve VK gibi ucuncu parti sitelerle yurutebiliyorlar.

Bu bahsedilen site hic bilinmiyorsa nasil yepiyor bilmiyorum. Bu Anime Locker'a da sasirdim. Cidden HD, bir reklam da gormedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...