Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA yi sürekli takip edenler

karakedi

Öne çıkan mesajlar

karakedicim hadi bi seç de şu karambol gitsin:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

ya yok ben aday falan diilim..
sonra seni benim fake zannedecekler sende 2 dk rahat dur be :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Kobe-, 12 Ocak 2005 14:10 tarihinde demiş ki:
kimse benim kadar meraklı olamaz :).Nickim bile nba oyuncusu :D

Benim ki farklı mı be hocam.şimdi sorularıma cewap wer. gece kalkıp maç izliyo musun? sadece kobe'ninkileri mi izliyosun yoksa? profosyenel basketbolcuyum sen de öyle bişi war mı? kobe bugün sabah cleveland maçının 6. dakikasında sakatlandı(bunu biliyomusun?)
ayrıca sen de benim gibi sabah erkenden kalkıp nba.com'u açıp tüm maçları saniyesi saniyesine takip ediyor musun?[signature][hline]K.A.L. öğretmeni Niyazi Hoca bir tarihte demiş ki;"olum konuşmayın lan, walla susmazsanız yazılı kağıtlarınızı dağıtmam zil çalınca da alırım!"
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar güzel sorular tabii de dediğin özelliklerde olan birisinin bile iletişim özellikleri,insanalra davranış özellikleri herşeyi sıfırlar.
not: bu ne carmelo ne de kobeye karşı yazılmış bi yazıdır.[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

olmasa da öyle olsun bence:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

benim orda kobe'ye karşı sert davranmak gibi niyetim yoktu gerçekten bu işi istediğim we kobe gerçekten basketbolu takip ediyomu yoksa sadece bir kobe hayranı mı diye sordum bu soruları.yani herhangi bir kasıt yoktu.ağır konuşmuşsam özür dilerim. (ayrıca radyonun açılış we kapanış şarkısı konusunda zaidral we Gilean size tamamen katılıyorum.)[signature][hline]K.A.L. öğretmeni Niyazi Hoca bir tarihte demiş ki;"olum konuşmayın lan, walla susmazsanız yazılı kağıtlarınızı dağıtmam zil çalınca da alırım!"
Sosyal ağlarda paylaş

spurs - lakers'ti sanirim bi mac izliodum bundan 1,5-2 sene once falan nbatv'de, mac baslamadan tam tipoff oncesi "Dream Theater - Metropolis Part I"in baslangici caliodu... hatta sasirmis "Ulan acaba winampi acik mi unuttum?" diye bilgisayari kontrol etmistim hehe onu calarim radyoda baslangic olarak mod olursam :-P[signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way"
Sosyal ağlarda paylaş

Carmelo arkadaşımın bu işi almasını destekliyorum.Zira kendisi 7/24 nette olan ve bu süreyi nba.com ve paticik forumları arasında geçiren bir zihniyet...eminim olursa,alnının pakıyla çıkar bu işten..[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi?
-???Evet...
-Ne kemiği peki???
-????
(Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P )
--------------------------------------------------
Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir_carmelo, 14 Ocak 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
ağır konuşmuşsam özür dilerim.

yok sadece ortaya söyledim yani herkes bilsin diye[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

carmelo bu işten biraz anlıyor gibi söyledikleri doğruysagerçekten.buoğlan hasta herhalde. kafayı bozmuş basketbolla. olum senin başka işin gücün yok mu. git dersine çalış senin başka işin gücün yok mu.(ben çok ders çalışıyorum da!!!)[signature][hline]I will love you until my death come!
Sosyal ağlarda paylaş

Şu rekabetin bile bir tadı var.Ben yaptığım hatayı anladım sabo ve hellhound varken aday olmak bana düşmez.Çekiliyorum.Zaten böyle bişeyede ihtiyacım yok.Olamayacağımı anladığımdan filan değil yani onlar daha yararlı olur benden bilgim yok da demiyorum kapışırım ama hevesimi kaçırdı bazı insanlar.Herşeye rağmen hayat güzel :D[signature][hline]The sickness that you are
The plague that made me starve
Sosyal ağlarda paylaş

evet,evet diab olsun :P[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 15 Ocak 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
alanı modsuz bulup kavga etmek de güzelmiş.. neyse cezalarını çekecekler elbet ilgili kişiler. ee jankis mesaj atmadığına göre ilgilenmiyor heralde modlukla da, sabo ile doggy den iki güzel mod olur bence. ama doggy çirkin bir köpek. sabo da güzel deil. güzel bi mod lazım. diab olsun ehe.

ben yakışıklıkyım:P(yalana bak)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...