Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 batuya ne oldu kaçırdım orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 hadi geçmiş olsun gitti 3 puan hakemın cidden maşallahı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ati baaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 necip defanstan asist yaptı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Sdf. Efektif doldur bosalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 iyi takım beşiktaş iyiii. Umarım bu kadroyu korurlar birkaç sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ahaha nası gol lan bu. neyse bala puan cıkarıcak burdan besiktas belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 atiba dokundu mu orda : ) sanki böyle rüzgarın etkisi ile gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Ahah simdi tekrarda gordum kafa da atmis serefsiz. Ben basti diye kart diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Kapasitesiz bilic ile bir maca daha hos geldiniz.Adama birisi bir dizilis ogretmis zorlasan baska cikmiyor. Gote bala bir gol attin kismete sivasin 3 topu iceri girmedi ama boyle nekadar devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Su son pozisyonda olcay hakemin 7 sulalesine sovse hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mighty_THoR çayı yeni demledim içer misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ba'yı da korumak icin 72de falan cıkarıcak. ondan sonra 1-1 olur mac oyle biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ahah necip hayatının asistini yaptı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 olcay elle oynadığı zaman bile pişkin pişkin itiraz ettiği için, ki etti 20 dk önce, öyle bir hakkı yok. utaka'ya kırmızı lazımmış. yine çok başarılı hakemlerimiz sdf. necip'ten o pası beklerdim, hatta spiker de söylüyordu maç başlamadan. ama atiba'dan o koşuyu beklemezdim. süratli adamların bir türlü yapmadığı koşuyu yapmış. tam bir görev adamı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Llama said: atiba dokundu mu orda : ) sanki böyle rüzgarın etkisi ile gitti kontrol etmeye çalışırken yanlışlıkla klas gol attı asfasd ama allah var, necip'in pası o kadar mükemmeldi ki daha iyi bir son yakışmazdı. zaten necip'in pası ve girdikten sonra Tolgay'ın yaptıkları dışında BJK koskoca bir çöpten başka bir şey değildi. Necip bu arada harbi stoper olmaya gidiyor. Erciyes maçında kademeye hatalı girmesi ve akabinde sövmemizden sonra feci derecede gelişti. Serdar nasıl geçen seneki GS maçından sonra mental olarak duvarını yıkıp, sürekli yol kat ettiyse Necip'te Erciyes maçından sonra sürekli gelişti. Yetenek olarak sıkıntı zaten yoktu, onun sorun mentaldi. Onu da atlatırsa içten bir transfer daha yapmış olacağız. Beni en çok o sevindiriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 şişeyi bosalttı herif tek bi baraja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Harbiden pasta susler gibi ahah. Avantaja biraktigi icin kart vermedi ahah. Duzeltiyorum avantaja da birakmamis. Analar ne hakemler doguruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 sivas ın hareket ederi yok. kupadaki macları zor falan mı gecti. boyle besiktası yakalamıslar degerlendiremiycekler. opareyi de heder ettiler o kanatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Seysu burhan falan vasat oynuyor. Kenardan gelen utaka da etkisiz su dakikaya kadar. Zaten kafalarinda belirlemisler cicinho dolduracak sansimizi denicez diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Az kaldi bilic zorla yiyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 töre ve ba hic yok macta. kafalar persembe de cok belli oluyo. bunlar bi de yarı sakattı o da etkiliyodur belki tabi kerim frei dakikaları geliyor sdf. ahahah girdi la hakkaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Kuvvetiylr sert defanslarin korkulu ruyasi oldugu icin bilic bu hamleyi yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Tore geri donemiyordu mecburen cikartti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ba penaltıdan başka atamaz oldun yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar