Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Maç sonu Bilic açıklaması: said: Rakibimiz Gaziantepspor kazanmayı hak etti. Maça iyi başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Fakat şanssız bir gol yiyerek geri düştük. Özellikle ilk yarıda iyi bir mücadele ortaya koyduk. Ancak ikinci devrede bu mücadeleyi devam ettiremedik. Oyundaki enerjiyi artırmak için zinde isimler aldık ama pozisyon yaratamadık. Rakibimiz daha sağlam oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 10 kere oynansa bu maç hiç kazanamaz Antep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 sosaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 asist tolga özkalfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Biraz kolay oldu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 ozkalfa cok iyi kontraya cikardi takimi ahah. tiyatroya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 barajı da 10 metre kurdurdu 9 adım attıktan sonra dikkat edin gıdım gıdım 1 adım daha açıyor barajı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 9.15 9 adım değil abi, 11 adım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 sen bi izle yine de baraji kurdururken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Olcaya verse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Yanlis oldu neyse artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Sizin tv bozulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Burak kral olmayacak gibi fernandao da olmasi. Pahali olacak yoksa bu yuzden demba ba kral olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Hakem tam bir satilmislik ornegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 https://vine.co/v/emdJ96a7MnT eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 bu demba ba nasıl golcü ben anlamadım, almeida olsa şimdi 3-1 öndeydi beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Darksun said: https://vine.co/v/emdJ96a7MnT eheh faul falan yok pozisyonda, serdar'ın işgüzarlığı yine. 2 yıl önceki gs maçı geldi aklıma. zulümpiyatta auta çıkarıcam derken yedirmişti golü lolreyis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 nası faul olmuyor, adamın ayak topu kavrıyor, kontrol onda niye durup dururken bıraksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 sarı veriliyor o pozisyona artık bırak faul u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Tolga Özkalfa saf şerefsiz, annesizlik örneği gösteriyor tamam da ona rağmen maç 1-0 iken 3-0 yapabilecek en az 5 net pozisyon yakaladık. Sosa'nın pozisyon hariç hepsi laubalilikten harcandı. Maçı erken bitirme şansı varken yine kötü yönetim ve disiplinsizlik yüzünden riske soktuk. Bu maçta puan kaybedilirse hakemden önce şu takımın disiplinsizliğine net sövmek gerek. Gökhan Töre özellikle fazla kötü, gol atıldıktan sonra tek bir olumlu hareketi var o da orta sahada kontraya çıkarken Olcay'a verdiği klas pas. Başka hiçbir olayı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Olm balonlunun lafina niye cevap veriyorsunuz, he de gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Durun abi daha 45 dakika var, atarsınız G.Antep gibi leş takıma. Gerek yok sızlanmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Antepli oyuncular, takım vs. komple şerefsiz yuvasıymış bu arada boşuna sövmüyormuş millet bu sene... Anadolu takımı taraftarları bile sövüyordu. Keşke en dipte bitirselerdi ligi de düşseydi şeref yoksunları. en az 3-4 dirsek var. Golü atan maymun maç başı sağda Serdar'a gömdü, Solda Motta'ya gömdü. Paso fauller vs. hepsi tabii görmezden gelindi. Golü de tam bir şans golü ... Neyse bakalım. Alırız sanırım bu maçı da bu kafadan kurtulmak gerek tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Ahah olcay bu sefer mukemmel olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 pattisliborek said: Durun abi daha 45 dakika var, atarsınız G.Antep gibi leş takıma. Gerek yok sızlanmaya. abi önemli değil atması, zaten adrk ın dediği gibi 3-4 rahat olurdu maç ama gerizekalılık akıyor sonra forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar