akirafes Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 windward Oynıyan varmı göründügünden fazla derinligi olan bir oyuna benziyor. YOrumlar ise çok olumlu. Siz ticaret yaptılca köyler gelişiyor . Sehirlere saldırabiliyor . Online filo kurabiliyorsunuz cok ufak downloadı ama verecegi çok fazla şey olan bir oyun. pk lar var görünce nasıl en yakın towna kaçıyorsunuz . Çok zevkli Missionlar var trade var . Çok iyi bir skill sistemine sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 oyun hoşuma gitti ama keşke voyage century tarzı olsaymış kuş bakışı denizcilik oyunları biyerden sonra bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 mmorpg ?? degil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 4vs4 oyunlar bile mmo bölümüne açılıyor artık :D edik: bu oyunu kastetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 tavla 128 kisi turnuva :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Oyunun şaşırtıcı derecede büyük bir haritası var. nerdeyse 7 saattir başından kalkmadan oynuyorum. Türü seviyorsanız tavsiye ederim 2.5 tl lik steam kartı kazanmışım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 İyide bu mmo değil. Burada ne işi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 neden mmo yılmaz bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 4 kişilik MMO bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 iki gün sonra oynamaktan vazgeçeceğin her oyunu dünyanın en iyi oyunuymuş gibi anlatmayı bırakmalısın akirafes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 300kr yazıyordu fiyatı bi 30 saniye kaldım öyle sonradan kafa calıstı, norveç vpn girmişim otomatik'teydi server. Ben de sandim 300 kuruş oyun adasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Napolyonn said: iki gün sonra oynamaktan vazgeçeceğin her oyunu dünyanın en iyi oyunuymuş gibi anlatmayı bırakmalısın akirafes. Dünyanın en iyi oyunu gibi algılamana sevindim . Ama biraz daha araştırsaydın oyunun boyutu 115 mb . Bilmiyorum başka ne demeliyim . Ama benim begendigim oyunları merak ediyorsan. Eternal city 3 Bless online Star citizen Black Desert Everquest next Bu oyunlar çok iyi olucaga benzer. Ve sanırım bu fanı oldugum özellikle beklediğim oyunları . Hemen hemen hic bir forumda ve yerde övmedim. Mesela şu an The Repopulation indirime girmiş veya silver ve gold diye ayırmışlar 59 tl den 31 tl ye düşmüş fiyatı. Daha hazır olmadıgını çok bugı oldugunu ve skillerin cogunun acık olmadıgını bildigimden almamıstım özellikle taming skili. Ama şimdi düşük fiyattan bulunca aldım . Oyun gercekden iyi ise soluksuz 1 2 gün oynarsam neden buraya yazmayıp sizinle paylaşmayayım ? Bu forum un özelligi başka neki ? Ama bu inan bana dünyanın en iyi olacagı anlamına gelmiyecektir. Napolyonn umarım yakında beraber bir oyunda birlikde oynarız. Ve bu oyunlardan ne kadar zevk aldıgımı ve oynarken gurur duydugumu gormeni isterim. Şu ana kadarda oynarken en çok zevk aldıgım oyunlar Ultima online Anarchy online dır . En uzun oynadıgım oyun ise sanırım 13 sene eve online sıkılarak zorla oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Euro truck simulatorun gemilisi gibi bişeymiş bu, early accessden sonra gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar