Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tooway Uydudan İnternet

zipzip

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

Mortis said:

ne kadar kötü ve pahalı bir şey bu ya. kim alır bunu anlamadım

Bizim kanala tanıtım için geldiler yan kuruluşları. İnternet üzerinden 1080p/720p/576p yayın kalitelerini falan gördük. Ciddi anlamda başarılılar verdikleri hizmette.

İstersen komple aracı ile birlikte kiramala/satınalma yapabiliyorsun. Rejisi var içinde, uydu otomatik buluyor 1,5 2 dakikada kilitleniyor ve canlı yayına hazır. Anadoluya çıkacak araçlar için artık eski sistem saatlik uydu kirası ödemek yerine bu araçlardan alıp bir tane onu görevlendirmeyi planlıyoruz. Uyduda saatlik frekans kirasının 350 dolar olduğunu düşünürseniz müthiş ucuz bir çözüm sunuyorlar aslında.

bütün kanallar 3g kullanıyor artık diye biliyordum
hem acaip ucuz
hemde cihaz vs istemiyor skimsonik tabletle falan hallediyorsun

3g mi çok pahalı ?
Sosyal ağlarda paylaş

3G heryerde yok bu bir, ikincisi 3G 4-8 ayrı hat barındıran bir sistem ile kullanılıyor. 3G stabil bir sistem değil. 4 ya da 8 ayrı sistem olsa da sıkıntı yaşanıyor yine de. Aralarda tekrar handshake yapmanı istiyor vericiler ve görüntü kesiliyor tekrar bağlantı kurulana kadar. Yoğun yerlerde sıçıyor sistem. Bir gösteri çekeceksin herkeste 3G telefon var. Verici sistemleri yetersiz kalıyor. Bir de jammer cihazlarının kullanıldığı yoğun ve tehlikeli olaylarda bitiksin. Bu tip işler için yine de uyduya geçmen lazım. Anca Telegol için takım otobüsü kovalarsın yenilgi sonrası 3G kameralarla... Uzun yayınlarda 3G düşünmek imkansız. Mutlaka uydu frekansı kullanman şart. Uydu frekansı pahalı. 2 saatlik yayın için adamların aylık verdiği sınırsız internet bağlantısını alabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...