-Nae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Tartısılcak Bir durum yok Emulator olarak Runuo en iyisi. ama AoS'un bir cok ozelligini sevmeyen oyuncular bunu Runuo'ya maal ediolar Runuo'nun sistemleriymis gibi gosterilior.. Ama Sphere sistemlerinden de cok farklı oldugu bir gercek..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 sphere : diverge runuo : converge[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Be silent in my presence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 alakası yok, kullanmasını bilen icin ucsuz bucaksız yapabileceklerin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 arkadaşlar runuo = aos arasındaki farkı bilmeyen ve ikisini aynı sanan bir kitlenin karşında bunları konuşmanın anlamı yok sanırsam. Benim kendi görüşürüm sphere serisinde 1.0 gayet başarılı ama genel anlamda bir çok yönden runuo yazılım dili olan c# ile dewam ettiği sürece ki edecek bence iyi olmaya dewam edecek. Sphere 56a üzerinden dewam ederse ki edecek ozaman çok çalışması gerekir.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: TheCoder, 10 Ocak 2005 09:21 tarihinde demiş ki: wolf kullanalım miss gibi open source.. :) runuo da açık koda geçiyor? onu kullansak :D keh keh[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 runuo'ya bir turlu alisamadim, halbuki cogu yonden sphere'dan ustun :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bu konudaki fikirler tartişila dursun ben birşeyi söylemek istiyorum. Bir serverın emulatörü seçilirken iyi, geliştirilebilir, olanakli, imkanlı, sağlıklı, cartı curtu v.s.resi kadar playerin isteğinede bakılır. Türkiyede de çoğunluk şuan sphere i tercih ediyor ama ilerde runuo yu tercih ediceklerini adımı bildiğim gibi biliyorum en geç 1-1,5 sene içinde sphere serverlar 15 20 kişiye hitap edicekler runuo serverlar ise yüzleri barındırcaklar. Ve yeni emulatörler hayatimiza gircektir runuo yada gelenekci bir başka yeni emulatörede yenilikci diyeceğimiz günler yakında gelicek. Özetle emulatör seçimi player isteği ile doğru orantılı olmalıdır geniş kitlelere hitap etmek isteyenler geniş kitlelerin tercihlerini önemsemelidirler. Şuanda mantıklı emulatör seçimi sphere gibi gözüksede ilerde bir başka emulatör doğru seçim olcaktir.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra member of AAL 'O5 [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 lol, playera ne emulatorden ?? sizler runuo yu AOS la gelen featurelar zannettikce zaten bu tartısmayı uzatmaya gerek yok. Sphere icin aylarca harcayacagınıza oturun 2 haftada aos özelliklerini kaldırın runuonun, tamamiyle pre-aos hale getirin.. ki sanırım bu sekli de mevcut ama "public" deil, ilerde onu da yayınlayabilirler gerçi.. adamlara bunun icin bir teklif gitti mi bilmiyorum ama giderse hayır diceklerini zannetmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Walla ben bi aralar sphere taraftarıydım.Ama kullana kullana RunUO'nun ne kdr da geniş bir script dili olduğunu anladım.Bence sphere ne kdr trigger da eklese, döngü de eklese, cart curt ta eklese, C# dilinden daha işlevsel olamaz.Kısaca; Sphere =>> SUXxXXxx RunUO =>> RuLaZZZzzZ :)[signature][hline]-:: Nemedia ::- * Web Adres * Nemedia Forumları * Kayıt Ol * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 CEDAY gateawaydeki listeye göre konuşuyorum. Oyuncular runuo emulatörü kullanan serverlarda genelde oynamayı tercih etmiyorlar şuanki tercih sphere ama yabancılar sphere i çoktan terk etdi yakında türkiyedede terkedilcektir.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra member of AAL 'O5 [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phantomstar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Razor jimmy Coder da zaten silencer'ın sphere ı tercih ettiğini soylemiş run uo diyor demiyorki coder farketmediysen bidaha bak mesaja orda yazan göktuğ kimmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 runuo ile sphere'ı kıyaslarken gelenekçi-yenilikçi olgusunu tartışmanın içine sokmak çok saçma. sphere neyin geleneğini barındırıyor? ve runuo ne yönden yenilik getiriyor? sadece yapması gerekeni yapıyor. bire bir emule ediyor uo'yu. sphere daha eski bir emu diye gelenekçi yaklaşımla bakmak saçma. yahu konu hakkında fazla fikir sahibi olmayanları anlarım, sphere derler ama uo emu konusunda fikir sahibi olduğunu düşündüğüm insanlar bile sphere ile runuo'yu kıyaslama gafletine düşerse ne diyebilirim... yok madem sphere iyi diyorsunuz, sebebini söyleyin biz de öğrenelim(?)...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bence ikiside ayakta kalmayacak oturacaklar. artık uo diye bişi kalmadı sadece biten bir aşkı süründürüyorlar. Aşk bitmisse bitmiştir bunun farkına varamadılar. WoW rlz.[signature][hline]if ( == 0) message Aşka ihtiyacın var! else Message Agu mrrr grrrr hrrrr endif Aşkımsın Cigdemim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 o konu da tartışılır. ortalıkta uo kadar sağlam emule edilebilen bir mmorpg olmadıkça, uo dünya üzerinde belirli bir kitleyi her zaman elinde bulundurur. ayrıca herşeye rağmen konu sphere ile runuo arasında. "ilerde ikiside batar" gibi dış etkenleri bağlayan bir şey değil ;)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 razor buraya alanyetkilisi olurkenki hedefin herkese laf sokmakmıydı ?[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 POL :D[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: TheCoder, 13 Ocak 2005 09:20 tarihinde demiş ki:Valla wild'in gözü kesse bi emulator yazacaz ama wild bi türlü yanaşmıyor.Bende tek yapmak istemiyorum. oldu canım :D said: sharky, 13 Ocak 2005 17:12 tarihinde demiş ki: POL :D oldu canım #2 :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Lucas1, 13 Ocak 2005 08:43 tarihinde demiş ki: razor buraya alanyetkilisi olurkenki hedefin herkese laf sokmakmıydı ? Amuzuhahah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 neden upladın ki ? Kilitlenmeli[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ceday soylenecek herseyi soylemis zaten.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 gereksiz bir topice gereksiz yazmak da gereksiz ( kendimi tutamadim )[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Neronn, 14 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: neden upladın ki ? Kilitlenmeli hayır konu günden konusu kitlenmesini istemendeki bu arzu bu hırs nedir?? Beğenmiyorsan yapman gereken sadece 15 forum bölümünün içindeki uo em. bölümündeki 3000'i aşkın forum başlığından bunu seçmessin olur biter?? Seni zorla sokmadık bu forum başlığına... bilmem anlatabiliyormuyum...[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 aslında sıfeyır süferdir ama ben pek anlamadğım için ranuo diyorum. sıfeyır kullanmaya kafam bassa süper olur ama malesef olmuyor. çok gelişmiş bir obcekt oriyentıd sistemi var. bir türlü alışamadım.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Sanırım arkadas hangısınde oynuyacagını bılemıyor ve cogunlukla hangısı secılırse onda oynamaya baslıyıcak :P[signature][hline]Biz Sizin Annelerinizin Sokağa Salarken Uyardıkları O Kötü Çocuklarız !!! Forever Cursed Forever Alazred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Olayın Ozeti Su... Ben Bu gun Serv acsam Runuo ile acarım ama oynicaksam Sphere bir sunucuda oynarım.. Ve zilyon tane insanda bole dusundugu icin en azından insanların runuo ya olan onyargıları ayni zamanda aos'a Onları Sphere itior sonucda alıstıkları ve bildikleri sistemler.. Bu sebeple acılan serverlarin %90 Sphere acılıor cunku tutma ihtimali daha yuksek vede insanlarin sphere ile ilgileri ve bilgileri daha fazla..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar