Drall Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Rigby said: Olm öyle demeyin lan. Senin istemediğin ama eşinin istediği misafir gelince nolacak? İki tarafında istediği misafirler kesişim kümesi çok darsa ne yapılacak? Ölümü mü bekleyeceğiz? Ben bunları düşünüyorum valla şimdiden... Öylesiyle dışarıda buluşur nolcak, çözüm mü yok Ayrıca bu yaşında annesiyle yaşayanlar o misafire kahve yapmayı bile hakediyo Haaa evlilerde de büyük isyanlar varmış, çok acaipmiş bak o. Hanım niye ev kadını yarışlarına giriyo ki çok üzücü. İşi olan insan öyle şeyler yapmaz gibi geliyo bana, düğün yapar gibi doğum günü falan. Düğün yapan bile kalmamıştır gibi geliyo gerçi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Drall arama motoruna 2750 metre gelinlikli kız yaz gerçek dünya ile tanış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Drall facebook instagram vs. kullanmıyo bence veya çok aşmış insanlarla falan takılıyo ne bileyim illa ki vardır böyle tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 gelinlik gerçekmiş lan http://www.meleklermekani.com/imagehosting/ilginchaber.com_2_898867770-31d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 drall yıllar önce gittiği turistik bir mağarada kalmış ve yaşamına devam etmiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 güzel utopya drall kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 ahah drall cok pis yerden parmak atmis sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar