WAPLAnet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Merhaba arkadaşlar. WAPLA.net | cebinizin yeni adresi açılmıştır. İçerik olarak şuan sadece polifonik melodi ve duvar kağıdı bulunmaktadır. Bu bölümlerin içeriğini geliştirdikten sonra oyun, cep tel. prog. gibi farklı kategorilerde eklenecektir. Tüm içeriğimiz ücretsizdir. Yani BELEŞ ;) Şuan test yayınındayız. Bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen [email protected] adresine iletiniz. Herkese iyi günler diliyorum. WAPLA.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 basarilar..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 67) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WAPLAnet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 site güzelmiş gayet. tebrik ederim.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Başarılar.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 başarılar ama eleman reklam yapmak için foruma üye olmuş yaw yuh yanii[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Her yeni site açan foruma farklı acc ile girip reklam yapsın. Topiclerin içinde kaybolalım. İnternet bölümü kendini aşsın Hobareyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 inşallah paralı yapmazsınız.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ya reklam yapmışsın,bari işini bitirde öyle yap dimi. Sitede daha bişey yok,üstüne üstlük wap servisiniz çalışmıyor.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WAPLAnet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Arkadaşım burada bedava hizmet verip iyilik yapmaya çalışıyoruz, sen burda bize reklam yapıyorsun diyorsun...! Karşılığında para istesek neysede, ben burada sadace siteden yararlanmanız için, siteyi tanıtıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 doğru sölüo,adam burda beleş hizmet yapıo hiç bi karşılık almadan sen burda konuşuon her boku eleştirmen mi lazım?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. [Bu mesaj -Kobe- tarafından 23 Kasım 2004 10:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: WAPLAnet, 23 Kasım 2004 10:07 tarihinde demiş ki: Arkadaşım burada bedava hizmet verip iyilik yapmaya çalışıyoruz, sen burda bize reklam yapıyorsun diyorsun...! Karşılığında para istesek neysede, ben burada sadace siteden yararlanmanız için, siteyi tanıtıyorum.. Napıyosun sen şuan reklam değil mi bu topic? Allahım ya...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ben çok memnun kaldım . Siteden Reklamını yapıp bu siteyi farketmemi sağladığınız için teşekkür ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WAPLAnet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Yani burada faydalı bir siteyi tanıtmanın nesi kötü. Ben bu sitedeki melodileri satıyormuyum? SATMIYORUM!!! o zaman siteyi tanıtmamda ne gibi sakınca var? İnsanlara bedava hizmet verilmesi sizi rahatsızmı ediyor? kendinize bu soruları sorun ve ondan sonra cevap verin lütfen.! Sırf laf olsun diyemi mesaj yazıyorsunuz anlamıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WAPLAnet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: YSidiousY, 21 Kasım 2004 21:15 tarihinde demiş ki: inşallah paralı yapmazsınız. kesinlikle paralı olmayacak. Sitenin amacı cep telefonlarına renk getirmek ve bunu ziyaretcilerimize ücretsiz sağlamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ya girmio deniorum o kadar :([signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yalan olmus site melodilerde dosya bulunamadı diyor.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 valla bende acıldı sarkılarda wap belesmı acaba onu bılmıorum?wap nası beles olabılırkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 eleştirmek iyi bişeydir. eleştirilenin yaptığı işi daha iyi yapmasını sağlar. senin kast ettiğin "yıkıcı" eleştiriler sanırsam.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 orkadaşlar melodileri kaldırmıs sanırım dosya bulunamadı diyor her seferinde ornek 1466 kod numaralı melodi.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ßa$arılar...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 walla çok guzel :) bi de sms sistemi kursanız beleş sms filan:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 paticik com herhalde reklam ajansına dondu[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya zaten bu bölümün amacı ne??bakın ne yazıyor forum anasayfasında.. İnternet hız, surf, websayfaları vs ee adam da gelmiş sayfasını tanıtmış ne var bunda??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 iyi güzel de bir de keşke bilgisayara indirme seçeneği koysaydın.. waptan girmek kasmasın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar