Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Ve nasıl çıkarıyorsunuz Örnek Ben istiyorum ki bi çekişte hepsi gelsin ama parçalanıyo ve ağzıma gelmeyecek kadarını soymak için bile didik didik onunla uğraşmak zorunda kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 ünlü alman yazar a. anderssen in bir kitabı var bunla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 sutlerde filan var..biri birsey koymasin ve icindeki urun bozulmasin diye hava girisini engellemek icin var o .az plastik katkili oldugu icin kolay acilmiyor ..ben kenarindan delip bardaga bosaltip kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 forgiver said: ünlü alman yazar a. anderssen in bir kitabı var bunla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Direk şişeyi yutuyorum ben. http://www.gunessu.com/imgs/uretim/camsise3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 aluminyum folyo bira şişelerinde sadece şeklen mi var yoksa şişedeki birayı doğuk tutulmasında bir etkisi var mı? bazen bunu düşünüyorum illaki bi işlevsellik olmalı diye ama.. bildiğin yanılıyorum lan şekil olsun diye çakıyorlar :( kağıttan daha kaliteli duruyor, parlak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 forgiver said: ünlü alman yazar a. anderssen in bir kitabı var bunla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 allah başka dert vermesin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 hijyen amaçlı şimdi tuborg kutulara da basacak o folyodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Kahrolsun bağzı cam şişelerin ağzındaki salak alüminyum şeyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 http://www.quora.com/Why-do-some-beer-bottles-have-a-foil-covering-on-their-neck Dekoratifmiş. Hijyen olarak ne sağlayabilir bilmiyorum çok mantıklı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 forgiver said: ünlü alman yazar a. anderssen in bir kitabı var bunla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 şişeden içersen temiz kalıyor + dekoratif tabi şampanya şişesindeki gibi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 şu olay da tuborgla türkiyeye geliyor cok yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 bunun ağzındaki niye var www.gourmetgarage.com.tr/UrunFiles/U500/1/764.jpg bez gibi yapmışlarda değil aydınger gibi ince kağıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 cinlilerin budweiser'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 üstündeki koruyucu folyo konuyla alakası ne be budweiser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 tek derdin bu olsun adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 tuborg'un folyo olayı iyi olur epey bi de seksist pazarlama dilinden vazgeçseler on numara beş yıldız olcaklar haberleri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Turkiye icin reklam yaparken ataerkilligin sinirlarini zorlamaniz laZim. O yuzden dogru reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Tuborg ic mala gitsin falan yazsalar satis 3e katlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar