Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Merhaba, Ofiste bir PC bırakıp, evden ona bağlanmak istiyorum akşamları. En basit ve hızlı yolu TeamViewer veya benzeri olur diye düşündüm. TV baya pahalı yalnız 1,000 TL falan yazıyor sitesinde. Ücretsiz veya makul bir program biliyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 TeamViewer personal use için bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ammyy edik eksik y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 beleş la teamviewer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Tv beleş? iş bilgisyarı 2 aydır falan açık, uptime 7/24 arada bağlanıyorum asdf. bi restart atayım la hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Teamviewer partneriyiz biz ucretsiz kullanmani saglayabiliriz sorunsuz olarak Ki zaten workstation ise baglanacagin yer hicbir sorun olmayacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Ben çok yanlış yerlere mi gittim acaba, 1000 TL falan yazıordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 iş amaçlı kullanım paralı, sen şahsın için kullanacaksın, yersen wink wink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 yok yok direk beleş editörü hiç dinleme bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Eger makina active directory e filan ekli ise dedikleri gibi bedava kullanim olmayacaktir... 30 gun sonunda kesintiler yasayacaksin Onun disinda ucretsiz... Sadece sonunda kullandiginiz icin tesekkur ederiz filan gibi yazi cikio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 kermit said: yok yok direk beleş editörü hiç dinleme bu arada Sen sus lan allahin freelancer I ne anlarsin isyeri networkunden ofisten hizmet kurallarindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 rdp kullan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ammyy kullan. tw'nin beleşi. 'vay ammyy'ne koyayım' ismiyle hatırlanır IT camiasında. teamviewer'a para yatıramayan fakir IT'cilerin gözbebeğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 teamviewer kişisel kullanım için bedava, editor'u dinleme. said: TeamViewer is offered free of charge to everybody for personal, non-commercial use - and most of our users play by the rules and buy a license if they use TeamViewer for business. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 aga satayım sana acc 50 kaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Kişisel kullanım için bedava ama; Session limit aşılırsa 3dklık bağlantılar yapabilirsin en fazla. Her bağlantı arasında da 5dk beklemen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 editör haklı bu arada. bir şekilde ticari kullanım deyip kullandırtmıyor bi noktadan sonra. nereden anlıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 tv sürekli bağlantı yaparsan bağlantı süresini limitliyor ortalama 5 dakiakda bir kesiyor. bir kaç metodu var bu zıkkımı atlatmak için ama sürekli bağlantı yapmayacaksan zaten yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Chrome da yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 aeny said: tv sürekli bağlantı yaparsan bağlantı süresini limitliyor ortalama 5 dakiakda bir kesiyor. bir kaç metodu var bu zıkkımı atlatmak için ama sürekli bağlantı yapmayacaksan zaten yeter o 5dk lar daha sonra 10sn yeye iniyor. çok kullanımda. Laorx said: teamviewer kişisel kullanım için bedava, editor'u dinleme. said: TeamViewer is offered free of charge to everybody for personal, non-commercial use - and most of our users play by the rules and buy a license if they use TeamViewer for business. Allam Götümüzdenmi sallıyoruz ayrıca yazdım oraya sizin söylediklerinizide BEDAVA Zaten dedim Sonra "AMA" dedim Eğer ticari kullanım a ait bir aktivite farkedilirse hemen düşürülüyor istediğin kadar personal use for seçeneğini seç... AYRICA Serverlara enterprise ürünlere active directory e filan ekli makinalar ticari sayılıyor hepsi... Ha bende dedim ki arkadaşa ha bak öyle bi durum olursada benle irtibata geç limit gelirse o limiti kaldırtırız dedim ticari olmadığını anlatan bir mail atar hallederiz dedim. TW TR Partneriyiz dedik yine yaranamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 tamam kes hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 reyou said: rdp kullan? en temizi su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 kermit git qufor, güneşi gördüm filan izle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Bu arada session limit uyarısı alırsanız, sorunu çözmek için 2 yol mevcut. Ya lisans satın alacaksın, yada bilgisayarının mac adresini değişeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Hamachi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar