Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teamviewer veya alternatifi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba,

Ofiste bir PC bırakıp, evden ona bağlanmak istiyorum akşamları.

En basit ve hızlı yolu TeamViewer veya benzeri olur diye düşündüm.

TV baya pahalı yalnız 1,000 TL falan yazıyor sitesinde. Ücretsiz veya makul bir program biliyor musunuz ?
Mesaj tarihi:
Eger makina active directory e filan ekli ise dedikleri gibi bedava kullanim olmayacaktir...
30 gun sonunda kesintiler yasayacaksin

Onun disinda ucretsiz... Sadece sonunda kullandiginiz icin tesekkur ederiz filan gibi yazi cikio
Mesaj tarihi:
teamviewer kişisel kullanım için bedava, editor'u dinleme.

said:
TeamViewer is offered free of charge to everybody for personal, non-commercial use - and most of our users play by the rules and buy a license if they use TeamViewer for business.
Mesaj tarihi:
tv sürekli bağlantı yaparsan bağlantı süresini limitliyor ortalama 5 dakiakda bir kesiyor.
bir kaç metodu var bu zıkkımı atlatmak için ama sürekli bağlantı yapmayacaksan zaten yeter
Mesaj tarihi:
aeny said:

tv sürekli bağlantı yaparsan bağlantı süresini limitliyor ortalama 5 dakiakda bir kesiyor.
bir kaç metodu var bu zıkkımı atlatmak için ama sürekli bağlantı yapmayacaksan zaten yeter

o 5dk lar daha sonra 10sn yeye iniyor. çok kullanımda.

Laorx said:

teamviewer kişisel kullanım için bedava, editor'u dinleme.

said:
TeamViewer is offered free of charge to everybody for personal, non-commercial use - and most of our users play by the rules and buy a license if they use TeamViewer for business.

Allam Götümüzdenmi sallıyoruz ayrıca yazdım oraya sizin söylediklerinizide BEDAVA Zaten dedim Sonra "AMA" dedim Eğer ticari kullanım a ait bir aktivite farkedilirse hemen düşürülüyor istediğin kadar personal use for seçeneğini seç...

AYRICA Serverlara enterprise ürünlere active directory e filan ekli makinalar ticari sayılıyor hepsi...

Ha bende dedim ki arkadaşa ha bak öyle bi durum olursada benle irtibata geç limit gelirse o limiti kaldırtırız dedim ticari olmadığını anlatan bir mail atar hallederiz dedim.

TW TR Partneriyiz dedik yine yaranamadık
  • Yeni Oluştur...