hunty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 En guzel mangal kendi yaptigin mangaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 barbekü sos yerine acı sos koydurunca yeniyor yoksa tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 moriarty said: texas smokehousea laf eden maldır aptaldır budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ben bi kere aldım leşti baya gerçi soğuktu ona yordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 texas smokehouse dediginiz sey ne? mcdonalds urunu falan mi? smokehouse diyince su tablo geliyor aklima gecen buna benzer bisey aldi getirdi arkadas 3 kisi olene kadar yedik ddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 calimero said: wisconsin'de abi. Forumda kaç kişinin Wisconsine gitme fırsatı var abi. Daha erişilebilir şeylerle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 wisconsin bize gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Bugün damak tadına çok güvendiğim bir arkadaşım Carl's Jr. denemiş, patatesler iyi ama burger o kadar kötüydü ki paramı geri istedim dedi. Bir ara kendim de denerim ama kötü bir giriş yaptı aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Burger Kingden kötü diildir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Carls ilk açıldığında harikaydı. Takip eden senelerde kademe kademe boka sardı. Özellikle üç yeni şube açtıktan sonra iyice bitti. Geçen benim de arkadaş gitti rezaletti daha gitmem falan dedi. Biz sırf orada yemek için Beylikdüzü'nden kalkar giderdik bir ara asdfsd Şuan burger'dan MC'den tek farkı benim gözümde sınırsız içeceğinin olması, ha bir de patatesi güzel biraz o kadar yani başka bir olayı kalmadı. İlk zamanlarında yiyecektiniz Carls'ın, yiyenler var zaten de harbi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Xaenin said: Bugün damak tadına çok güvendiğim bir arkadaşım Carl's Jr. denemiş, patatesler iyi ama burger o kadar kötüydü ki paramı geri istedim dedi. Bir ara kendim de denerim ama kötü bir giriş yaptı aklıma. butik hamburgerciyle karşılaştırmasın bence, carl's kötünün iyisi sadece, bk ve mc den çok daha iyi ama burgerhouse ve türevinden kötü ona göre git gideceksen yoksa paranı boşa harcarsın ama ben seviyom, eve söylenebilse 3 tane söyleyip birini yiyip diğer ikisini vücuduma sürerim mmppphhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Vücuda sürme bana ver israf olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 3 taneye de gerek yok 2 tane yeter bi sana bi bana doyarız. http://galeri2.uludagsozluk.com/205/turkiye-nin-en-iyi-sol-beki-hakan-balta-dir_316801.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar