Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Biri Ramşo'ya iş bulsun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 cs'yi indiriyorum. dust kurunca haber ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 O degil de kermit calismamakta hakli. Senior'i paticik gezen junior CS de atar forum da gezer isi de yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Xaenin said: Biri Ramşo'ya iş bulsun artık Elele verin Holy ile Ben butik rakı-viski üretim tesisi kurarız. Patiye satsak ucuza yeter.Hem ucuza içersiniz hem de biz kazanırız. Win/win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 BİRİ RAMŞOYA KARI BULSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 di said: O degil de kermit calismamakta hakli. Senior'i paticik gezen junior CS de atar forum da gezer isi de yapmaz. Ben artık unumu eledim, eleğimi asıyorum. Ben mi düşüneyim artık. CS e bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 nasıl bir işyeri orası ya? herkes CS oynuyor? bence FM turnuvası yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Saeros said: 4Ever said: Adamı bizim ajansa işe aldık. Eyvah,Geçmiş Olsun... Ben Bu Adamla(!) Çalıştım... Süper Tamam Yaparız Dedi,Sonra İcraate Gelince Sıfır...Dil De Pabuç Kadar...Anca Laf Ebeliği,başka Bişeyden Anlamaz... Allah Kurtarsın Ne Diyim ... yhaa sennn çok komiksinn oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Benim referans olduğum adam işe başladığı gün paticiğe girip yazı falan yazacak var ya kafasını poposuna sokarım. 4Ever yımşak çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Is icin degil de adam eksik diye almislar zaten. Terorisler kazaniyomus hep. Demisler ki terorist gibi dusunebilen biri lazim bize. sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 sizin desteğinizi bu şekilde hissettikçe, hayat bana çok koymuyor artık. Dashak da geçseniz biriciksin paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 di said: Is icin degil de adam eksik diye almislar zaten. Terorisler kazaniyomus hep. Demisler ki terorist gibi dusunebilen biri lazim bize. sfds 3 gündür evde sabıka kaydı forgelamakla uğraşıyor adam zaten. Bana yalvardı abi seninkinin üstünden photoshoplasam olur mu diye sonunda kabul ettim. Kariyer önemli çünkü, vaktinde attığı molotoflar şimdi başını ağrıtsın istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 4Ever said: baktık çok güzel gülüyor, markamızın yeni yüzü olacak :D not: digital ajans kermit'in yeni rakı ile kontratı yok muydu sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Sis attı tasarımcılardan biri bak. Sis yasak ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 BICAK BICAĞA DİYO YANINA GIDINCE TARIYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 K6 BIÇAK DEDİ DEAGLE ÇEKTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 imamizer said: Sozlesmenin altina ilkokullu gibi kotu yazisiyla 'parami odemeyen iliktir, gotostur' yazip imzaliyor diye biliyorum. a sdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 buradan bakınca, bizden başka işsizde çokmuş :D ufaktan başladık şimdi oryantasyon felan görcez sonrasını :D ben zaten Xeanin'in ev arkadaşıyım deyince şüphelendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Sifresi 1234! bu arada. Son olaydan sonra unlem eklemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 4Ever said: buradan bakınca, bizden başka işsizde çokmuş :D ufaktan başladık şimdi oryantasyon felan görcez sonrasını :D ben zaten Xeanin'in ev arkadaşıyım deyince şüphelendim. Ben kariyer adamıyım benim havamı soluması bile onu müthiş bir çalışan haline getirmiştir üzerime iyilik sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 di said: Sifresi 1234! bu arada. Son olaydan sonra unlem eklemis. kljsladjsaklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 oh my god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 tükkan nerde gelek ziyaret edek bi iki çayınızı içek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 dükkan, voden.com.tr Kadiköy Çiftehavuzlarda yolu düşeni bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 dükkan ismi verme la bu yavşaklardan herşey beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar