pogodi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dusuncelihayvan said: bi yandan özlüyorum gidip ona anlatmak istiyorum desteğini hissetmek istiyorum şu bi gerçek ben onu, onun beni sevdiği kadar sevemiyorum mesela çıktığımızdan beri kilo almaya başladı göbeği çıkıyor kızıyorum eskisi gibi giyinmiyor saçını herhalde aylardır boyatmıyor imkanımız da var bunlara çok takılıyorum bunlara takıldığımı belli etsem de değişmiyor bunlara rağmen çok itici gelmesine rağmen çoğu hareketi uyurken yanında olunca kendimi iyi hissediyorum onu korumak kollamak ne bileyim.. böyle bir insanı kaybetmekten de korkuyorum ama yalnız başıma yaşamakta istiyorum bazen sıçmışım ben yaa :/ düşünceli bir hayvansın hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dusuncelihayvan said: bi yandan özlüyorum gidip ona anlatmak istiyorum desteğini hissetmek istiyorum şu bi gerçek ben onu, onun beni sevdiği kadar sevemiyorum mesela çıktığımızdan beri kilo almaya başladı göbeği çıkıyor kızıyorum eskisi gibi giyinmiyor saçını herhalde aylardır boyatmıyor imkanımız da var bunlara çok takılıyorum bunlara takıldığımı belli etsem de değişmiyor bunlara rağmen çok itici gelmesine rağmen çoğu hareketi uyurken yanında olunca kendimi iyi hissediyorum onu korumak kollamak ne bileyim.. böyle bir insanı kaybetmekten de korkuyorum ama yalnız başıma yaşamakta istiyorum bazen sıçmışım ben yaa :/ sen "sevgili" istiosun. "şimdiki sevgilini" istemiosun. sana gece sarılacak x bir kadın olsa şu anki sevgilin umrunda olmayacak gibi. derdin tek kalmamak, kız bahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Xaenin said: Ay hadi hayırlısı, dersini almıyorsun resmen skdfhds Halbukisi dersimi aldığım için evleniyorum gibi gelio bana. AKLIMI BULANDIRAMAZSINIZ!!11 Ya tek kalsam, paso gezsem 1 gece 1 kız, ertesi hafta dieri olsa. Eee abi? Bunun sonu yok ki? Ben evlilik hayatını o huzuru fln seviorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 var ama... yani 4 tane çok yakınımda olan kız var ama onları da istemiyorum ay darlandım bana kötek lazım hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Dworgian said: Patice said: Bütün kadınlardan vazgeçeceğim, hayatım çok değişecek, başka kadınlarla sevişemicem gibi bir algı yanılgısı yaşıyorsan evlen. Çünkü evlendiğinde farkedeceksin ki diğer kadınların umrunda değilmişsin zaten. . HAHAHAHAH =) bu bakış açısı da pek bir farklı. E öyle.. Evlenmeden önce tüm erkekler bunu hissediyor. Sanki dunyadaki tüm kadınlar kapıda köle.. Sonra aynı korku 'çocuk yapalım mı' kısmında oluyor. - Çocuk olunca her şey bitecek. - Para pul, hayaller, cinsel hayat bitecek, ilgi çocuğa kayacak vs vs.. Erkeklerin dünyası.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 abi bi insanı bırakıp hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz lan özellikle evlendikten sonra o kadar şey paylaşmışsın bir anda o kişi ölmüş gibi inanılmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Patice said: E öyle.. Evlenmeden önce tüm erkekler bunu hissediyor. Sanki dunyadaki tüm kadınlar kapıda köle.. Sonra aynı korku 'çocuk yapalım mı' kısmında oluyor. - Çocuk olunca her şey bitecek. - Para pul, hayaller, cinsel hayat bitecek, ilgi çocuğa kayacak vs vs.. Erkeklerin dünyası.. :S Yahu öyle hissetmioruz. Sadece farklı bir sürü kadın olabilecekken tek kadını seçmeyi darlayıcı buluyor bir kısım işte. O tek kadını o kadar sevmediklerinden o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dusuncelihayvan said: var ama... yani 4 tane çok yakınımda olan kız var ama onları da istemiyorum ay darlandım bana kötek lazım hakikaten ayrıl sen. git o 4 ile takıl. kıza da yazık sana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dusuncelihayvan said: abi bi insanı bırakıp hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz lan özellikle evlendikten sonra o kadar şey paylaşmışsın bir anda o kişi ölmüş gibi inanılmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Dworgian said: Patice said: E öyle.. Evlenmeden önce tüm erkekler bunu hissediyor. Sanki dunyadaki tüm kadınlar kapıda köle.. Sonra aynı korku 'çocuk yapalım mı' kısmında oluyor. - Çocuk olunca her şey bitecek. - Para pul, hayaller, cinsel hayat bitecek, ilgi çocuğa kayacak vs vs.. Erkeklerin dünyası.. :S Yahu öyle hissetmioruz. Sadece farklı bir sürü kadın olabilecekken tek kadını seçmeyi darlayıcı buluyor bir kısım işte. O tek kadını o kadar sevmediklerinden o da. Bu mantıkta doğru olabilir. Ama işte özünde bu hissiyat yaşanıyor. Kadınlarda da biraz daha farklı korkular oluyor tabi. Ama başka başka flört fikirleri, gündüz başkalarıyla yazışmalar boyutuna varmıyordur sanırım. Heh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 kadın da ne korkusu var? yani niye denk gelmiyoruz? son 3 ilişkimde de kadınlar haydi ne zaman evleniyoruz modundaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 kadınlarda korku evlendikten sonra evlilik umduğu gibi çıkmayınca başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dusuncelihayvan said: kadın da ne korkusu var? yani niye denk gelmiyoruz? son 3 ilişkimde de kadınlar haydi ne zaman evleniyoruz modundaydı Hazırlık sürecinde: Karşında sürekli evlilikten korkan, tereddütlü bir adam var. Ve o sırada kadın sürekli 'ikna' bu süreçte.. İkna olup kabul ettiğin anda.. - aldatılır mıyım? - hata mı yapıyorum? - beni seviyor mu gerçekten? - doğru adam bu mu? vs vs Bunun gibi dibine kadar kadınsal şüpheler.. Ama tüm arkadaşlarının tek tek evlenip fotoğraflar attığını gördüğünde yaşadığı mutsuzluk düşüncesi bu korkuları her zaman bastırır evinin kadını olur.. Evlendikten sonra: - Aslında çokta şahane bir şey değilmiş. Evlilik aşırı yorucu bi şeymiş. Sürekli yemek yap, çamaşır yıka.. Her şeyi ben düşünüyorum modu.. Hayal kırıklığı.. Mutsuz kadınlar.. Saçlara sarı balyaj atmak, kocaman basenler, türk dizilerine olan düşkünlük vs vs... *** Ama sen giydiklerine saçına başına özen göstermesini istemene rağmen şuan dikkat etmiyorsa salla gitsin.. Evlenince daha da salıyor kadınlar.. Gri dar eşofmanı giyer oturur ben söylim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Patice said: Dworgian said: Patice said: Bütün kadınlardan vazgeçeceğim, hayatım çok değişecek, başka kadınlarla sevişemicem gibi bir algı yanılgısı yaşıyorsan evlen. Çünkü evlendiğinde farkedeceksin ki diğer kadınların umrunda değilmişsin zaten. . HAHAHAHAH =) bu bakış açısı da pek bir farklı. E öyle.. Evlenmeden önce tüm erkekler bunu hissediyor. Sanki dunyadaki tüm kadınlar kapıda köle.. Sonra aynı korku 'çocuk yapalım mı' kısmında oluyor. su ozguveni bir ben elde edemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Patice said: Dworgian said: Patice said: Bütün kadınlardan vazgeçeceğim, hayatım çok değişecek, başka kadınlarla sevişemicem gibi bir algı yanılgısı yaşıyorsan evlen. Çünkü evlendiğinde farkedeceksin ki diğer kadınların umrunda değilmişsin zaten. . HAHAHAHAH =) bu bakış açısı da pek bir farklı. E öyle.. Evlenmeden önce tüm erkekler bunu hissediyor. Sanki dunyadaki tüm kadınlar kapıda köle.. Sonra aynı korku 'çocuk yapalım mı' kısmında oluyor. - Çocuk olunca her şey bitecek. - Para pul, hayaller, cinsel hayat bitecek, ilgi çocuğa kayacak vs vs.. Erkeklerin dünyası.. :S Kocasi gelip dersini verebilir mi bu kisinin lutfen. Erkekleri bokluyor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 = ) boklamadım ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 baya sacmaymis dediklerin, diger kadinlarin umrunda olmamak filan. sevisgen bi erkegin hic umrunda degil o olay, hedfi belli, isini bitirir cikar asdf. hatta umursanmamasi daha bile iyi, sonra sikinti cikmaz. onume gelenle sevisicem demeyen, sevdigi bir kadin olan adam da zaten evlense de farketmez, evlenmese de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 her sabah en çirkin halini bile sevmeyeceksen evlenme zaten. türk dizileri gibi kadınlar her sabah full makyaj uyanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 aquila said: baya sacmaymis dediklerin, diger kadinlarin umrunda olmamak filan. sevisgen bi erkegin hic umrunda degil o olay, hedfi belli, isini bitirir cikar asdf. hatta umursanmamasi daha bile iyi, sonra sikinti cikmaz. onume gelenle sevisicem demeyen, sevdigi bir kadin olan adam da zaten evlense de farketmez, evlenmese de. Pfff topice kadın eli değsin diye yorum yazıyorum hemen bokluyosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 e yanlis seyler yaziyosun. evlilikten korkmayin, cekinmeyin merkezli tesvik eden mesajlar yaz mesela, erkekler soyledir boyledir diye sallamanin bi anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Arkadaslarini cagir foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 aquila said: e yanlis seyler yaziyosun. evlilikten korkmayin, cekinmeyin merkezli tesvik eden mesajlar yaz mesela, erkekler soyledir boyledir diye sallamanin bi anlami yok. Ama korkular ortak o süreçte.. Nys yha ok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 barbu said: Arkadaslarini cagir foruma. Çok güzel kız arkadaşlarım var.. Maşallah cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Patice said: barbu said: Arkadaslarini cagir foruma. Çok güzel kız arkadaşlarım var.. Maşallah cidden.. E neden cagirmiyorsun foruma o zaman. Az muhabbet dengelensjn. Konulari hep beyler diye acip 3.sayfada memeye bagliyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Patice said: Evlenince daha da salıyor kadınlar.. Gri dar eşofmanı giyer oturur ben söylim :)) http://www.troll.me/images/sad-frog/sad-frog.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar