Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nişan mı :O

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

dusuncelihayvan said:

bi yandan özlüyorum
gidip ona anlatmak istiyorum desteğini hissetmek istiyorum

şu bi gerçek ben onu, onun beni sevdiği kadar sevemiyorum

mesela çıktığımızdan beri kilo almaya başladı göbeği çıkıyor kızıyorum
eskisi gibi giyinmiyor saçını herhalde aylardır boyatmıyor
imkanımız da var bunlara çok takılıyorum bunlara takıldığımı belli etsem de değişmiyor

bunlara rağmen çok itici gelmesine rağmen çoğu hareketi uyurken yanında olunca kendimi iyi hissediyorum onu korumak kollamak ne bileyim..

böyle bir insanı kaybetmekten de korkuyorum
ama
yalnız başıma yaşamakta istiyorum bazen

sıçmışım ben yaa :/

düşünceli bir hayvansın hakkaten
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

bi yandan özlüyorum
gidip ona anlatmak istiyorum desteğini hissetmek istiyorum

şu bi gerçek ben onu, onun beni sevdiği kadar sevemiyorum

mesela çıktığımızdan beri kilo almaya başladı göbeği çıkıyor kızıyorum
eskisi gibi giyinmiyor saçını herhalde aylardır boyatmıyor
imkanımız da var bunlara çok takılıyorum bunlara takıldığımı belli etsem de değişmiyor

bunlara rağmen çok itici gelmesine rağmen çoğu hareketi uyurken yanında olunca kendimi iyi hissediyorum onu korumak kollamak ne bileyim..

böyle bir insanı kaybetmekten de korkuyorum
ama
yalnız başıma yaşamakta istiyorum bazen

sıçmışım ben yaa :/

sen "sevgili" istiosun. "şimdiki sevgilini" istemiosun.

sana gece sarılacak x bir kadın olsa şu anki sevgilin umrunda olmayacak gibi.

derdin tek kalmamak, kız bahane
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Patice said:

Bütün kadınlardan vazgeçeceğim, hayatım çok değişecek, başka kadınlarla sevişemicem gibi bir algı yanılgısı yaşıyorsan evlen. Çünkü evlendiğinde farkedeceksin ki diğer kadınların umrunda değilmişsin zaten. .

HAHAHAHAH =)

bu bakış açısı da pek bir farklı.

E öyle.. Evlenmeden önce tüm erkekler bunu hissediyor. Sanki dunyadaki tüm kadınlar kapıda köle.. Sonra aynı korku 'çocuk yapalım mı' kısmında oluyor.
- Çocuk olunca her şey bitecek.
- Para pul, hayaller, cinsel hayat bitecek, ilgi çocuğa kayacak vs vs..

Erkeklerin dünyası.. :S
Sosyal ağlarda paylaş

Patice said:

E öyle.. Evlenmeden önce tüm erkekler bunu hissediyor. Sanki dunyadaki tüm kadınlar kapıda köle.. Sonra aynı korku 'çocuk yapalım mı' kısmında oluyor.

Yahu öyle hissetmioruz. Sadece farklı bir sürü kadın olabilecekken tek kadını seçmeyi darlayıcı buluyor bir kısım işte. O tek kadını o kadar sevmediklerinden o da.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Patice said:

Yahu öyle hissetmioruz. Sadece farklı bir sürü kadın olabilecekken tek kadını seçmeyi darlayıcı buluyor bir kısım işte. O tek kadını o kadar sevmediklerinden o da.

Bu mantıkta doğru olabilir. Ama işte özünde bu hissiyat yaşanıyor.
Kadınlarda da biraz daha farklı korkular oluyor tabi. Ama başka başka flört fikirleri, gündüz başkalarıyla yazışmalar boyutuna varmıyordur sanırım.

Heh?
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

kadın da ne korkusu var?
yani niye denk gelmiyoruz?

son 3 ilişkimde de kadınlar haydi ne zaman evleniyoruz modundaydı

Hazırlık sürecinde:

Karşında sürekli evlilikten korkan, tereddütlü bir adam var. Ve o sırada kadın sürekli 'ikna' bu süreçte..
İkna olup kabul ettiğin anda..
- aldatılır mıyım? - hata mı yapıyorum? - beni seviyor mu gerçekten? - doğru adam bu mu? vs vs

Bunun gibi dibine kadar kadınsal şüpheler.. Ama tüm arkadaşlarının tek tek evlenip fotoğraflar attığını gördüğünde yaşadığı mutsuzluk düşüncesi bu korkuları her zaman bastırır evinin kadını olur..

Evlendikten sonra:

- Aslında çokta şahane bir şey değilmiş. Evlilik aşırı yorucu bi şeymiş. Sürekli yemek yap, çamaşır yıka.. Her şeyi ben düşünüyorum modu..

Hayal kırıklığı.. Mutsuz kadınlar.. Saçlara sarı balyaj atmak, kocaman basenler, türk dizilerine olan düşkünlük vs vs...

*** Ama sen giydiklerine saçına başına özen göstermesini istemene rağmen şuan dikkat etmiyorsa salla gitsin.. Evlenince daha da salıyor kadınlar.. Gri dar eşofmanı giyer oturur ben söylim :))
Sosyal ağlarda paylaş

Patice said:

Dworgian said:

Patice said:

Bütün kadınlardan vazgeçeceğim, hayatım çok değişecek, başka kadınlarla sevişemicem gibi bir algı yanılgısı yaşıyorsan evlen. Çünkü evlendiğinde farkedeceksin ki diğer kadınların umrunda değilmişsin zaten. .

HAHAHAHAH =)

su ozguveni bir ben elde edemedim...
Sosyal ağlarda paylaş

Patice said:

Dworgian said:

Patice said:

HAHAHAHAH =)

Kocasi gelip dersini verebilir mi bu kisinin lutfen. Erkekleri bokluyor!!
Sosyal ağlarda paylaş

baya sacmaymis dediklerin, diger kadinlarin umrunda olmamak filan. sevisgen bi erkegin hic umrunda degil o olay, hedfi belli, isini bitirir cikar asdf. hatta umursanmamasi daha bile iyi, sonra sikinti cikmaz. onume gelenle sevisicem demeyen, sevdigi bir kadin olan adam da zaten evlense de farketmez, evlenmese de.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

baya sacmaymis dediklerin, diger kadinlarin umrunda olmamak filan. sevisgen bi erkegin hic umrunda degil o olay, hedfi belli, isini bitirir cikar asdf. hatta umursanmamasi daha bile iyi, sonra sikinti cikmaz. onume gelenle sevisicem demeyen, sevdigi bir kadin olan adam da zaten evlense de farketmez, evlenmese de.

Pfff topice kadın eli değsin diye yorum yazıyorum hemen bokluyosunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...